Barcaleta per policat

Enion

Primus registratum
Barcaleta per policat

Ishte shefi policave dhe po u mesonte policave si te hidheshin me parashut nga avioni.Shefi thote:
'Kur te hidheni shtypni butonin nga krahui djathte qe te hapet parashuta. Po su hap ajo, shtypni butonin nga krahu i majte qe te hapet parashuta rezerv. Kur te keni arritur ne toke do vij nje Jeep qe tju marri.'
Gjate provave nje polic hidhet dhe shtyp butonin e krahut te djathte por parashuta nuk u hap. E njejta gje i ndodhi dhe per parashuten e krahut te majte. Athere polici pa e vrare mendjen thote:
'SKA PROBLEM SE VJEN DHE ME MERR JEEP-I'

Enion

Primus registratum
Re: Barcaleta per policat

E dini pse policat ne shkretetire marrin me vete deren e makines??
QE TE HAPIN DRITAREN PER TE BERE FRESK.

E dini se cben kanceri ne trurin e policit??
NGORDH URIE.

Enion

Primus registratum

Pse qeshin policet kur bjen vetetim?
SEPSE KUJTOJNE SE PO DALIN NE FOTOGRAFI.

Pse policet rrine gjithmone ne fund ne kinema??
SEPSE KUJTOJNE PROVERBIN '' QESH MIRE KUSH QESH I FUNDIT''

Erison700

Forumium maestatis

Ndaloi polici nje autobuz. I thote shoferit "Ej du me ik urgjentisht ne Tiran sepse kam i sebep"
Epo mire i thote shoferi. Polici hypen ne autobuz dhe i thote nje gruaje qe ishte ul ne vend te pare te autobuzit. "Shoqe ju duheni te coheni nga ky vend dhe te uleni me pas sepse una kam nje urgjence dhe dua te arrij sa me shpejt ne Tirane"

enealbir

Primus registratum

Tre tregetare po diskutonin me njeri-tjetrin, kush prej tyre ishte me i zoti ne tregeti:

- Te mendosh qe une i shita nje stereo nje shurdhi!

Nderhyn njeri prej tregetareve:

- Eh... vogelsira! Te mendosh qe une i shita nje rakete tenisi njerit qe ishte cung nga duart!

Tregetari tjeter me pamje fitimtari thote:

- Eh... Une i shita nje polici nje ore qe ben ku-ku!
- E c'fare ka te cuditshme ketu?- Pyesin dy te tjeret.
- Qe i shita dhe 1 kuintal ushqim per zogun!

KESI_USA

Primus registratum

uaaa pse moj mbyllet.. ishin funny.. ehehehe mos e ke babin gjo POLIC ti e? ihihiih /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

enealbir

Primus registratum

Nje polic shkoi me pushime. Hoteli ndodhej ne nje vend te mrekullueshem. Kur pa papritur polici i mberthyer nga paniku merr ne telefon portjerin e hotelit:

- Ndihme! Jam zene ne kurth!
- C'do te thote jam zene ne kurth?- pyet portjeri.
- Ja po ta shpjegoj. Une ketu shikoj tre dyer. Njera eshte e nje dollapi ne mur, tjetra eshte e banjes dhe mbi te treten eshte varur nje tabele ku shkruhet " mos na shqetesoni".

Viktor_Hygo

Primus registratum

nje here ngrihen te gjith ushtaraket dhe thone
po mir pse te bejne gjithmone barcaleta per policet, te bejme dhe ne nonji budallallek dhe keshtu na bejne dhe ne nje
dhe fillojne dhe mendojne se çfor te bejne, njeri thote te bejme nje ure ne shkretetire ku nuk ka uje fare. dhe keshtu e bejne uren. kur nga ora 1:00 e nates vjen nje oficer dhe e mer gjeneralin ne telefon dhe i thote:

ZOTI GJENERAL HAJDENI SHPEJT
çKA BER VAKI I THOT KY
HAJDENI SE KANE ARDHUR POLICET DHE PO GJUAJNE PESHK TE URA.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *KESI_USA*:
[qb] uaaa pse moj mbyllet.. ishin funny.. ehehehe mos e ke babin gjo POLIC ti e? ihihiih /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
Nuk eshte moj ky,eshte more.... :smash:

Viktor_Hygo

Primus registratum

ishte dimer nje autobus po shkonte ne veri
dhe rruges i del nje kontroll policie
polici hap deren dhe futet brenda por nuk e mbyll
nje grua qe ishte afer deres i thote
Zoti polic po deshe e mbyll deren se ben ftohte perjasht
ky ja kthen
pse po ta mbyll deren une do ngrohet moti perjasht?

Toniboston

Primus registratum

Papa ka ardhur prej Italise per nje vizite ne Shqiper. Ne po sigurisht i dhame ne dispozicion nje limuzine. Pasi mbarohi pune ne Tirane, Papa u nis per ne Dures ku e priste nji skaf privat per te shkuar ne Itali. Ne autostraden Tirane - Dures, Papa i lutet shoferit te limuzines qe ta lere te ngase limuzinen pasi se kishte provuhar ndonjihere. Shoferi po sigurisht sia prish dot Papes keshtu qe i jep timonin. E shkel gazing Papa arin shpejtesine 120 Km/Ore. Papritur ndalohet nga policia rrugore e Dursit.

Kur polici e shef se kush po e nget limon mer ne telefon shefin.

Polici:Zoti shef, kam nje situate te komplikuar kam ndaluer nje njeri shume te rendesishem e nuk di ca te bej.

Shefi: Fatos Nanoja eshte prape?

Polici:Jo zoti shef, eshte me i rendesizhem.

Shefi: Presidentin ke ndaluar?

Polici:Jo zoti shef, eshte me i rendesishem.

Shefi: Po kush dreqin eshte?

Polici:Nuk e di zoti shef, po ky lala ka mare Papen per shofer.