Ban pa shkak nga Maf|iaN3tW0rk

cent

Forumium praecox
Re: Ban pa shkak nga Maf|iaN3tW0rk

kam dashur me thene operator edhe jo oper un se dija qe po e merrni keshtu se thash qe jam ircop por operator edhe e shkrujta per shkurt, por kjo eshte arsye per te hequr mua acc. Por nejse 10000 here ma keni hequr acc. Dhe dicka dua te them xhaxhi_eli Une nuk marr me shume se c'fitoj. por do e shikojme kete pune

xhaxhi_eli

Primus registratum

cent, ketu ka tradheti burra thuhej ne nje film te vjeter shqiptar.
Ti ate vazhdo te mendosh, se dum me ta fut ne ty.

Une sjam marre asnjhere me heqje apo venie, dhe sdo merrem asnjehere, pervec rasteve te tilla.

Sebepi i shkurtimit nuk pin uje.
Dhe e them dhe nje here, ky muhabet mbyllet ketu. Une skam ne plan tju jap me llogari, pasi kam qene mese i qarte.

Ato qe kam per te sqaruar, nqs do duan te sqarohen do jene SOP te atij kanal, te cilet jane lajmeruar ne momentin e heqjes.

cent

Forumium praecox

Ore lal se u cmenda fare. PSe kapeni me mua gjithmone nje here ca ju kam bere. Une se kisha ne ate kuptim qe e ke marre ti. PSe ben gjera koti dhe me heq acc. 1 llaf them un direkt heqje acc pa e kuptuar fare. Pse silleni keshtu njeher., Hiqmani acc dhe te rri une rehat. ju me nxite jeten

^^MIA^^

Forumium maestatis

Xhaxhi Eli ne fakt kam qene prezente kur cent ka bere ate kb dhe realisht e ka patur per operator sepse vete me tha ne pv qe ky user e ofendonte etj etj,une i bertita te mos bente kickbane te tilla per privat ,por te siguroj qe ska patur asnje qellim per serverin /pf/images/graemlins/smile.gif.

E

EL-DIABLO

Guest

Kot paske bertit lips se ne chat nuk degjon njeri vec shef germa /pf/images/graemlins/laugh.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

hahaha el diablo e fort kjo
po si maj
lips po te ofendojn e neve mos ti japim
banned pse flodi me notice nuk quhet permbytje
apo me te ofendua e fut ne akick kurse ne
AoP nuk mundena te bejm banned sepse thejm rregulloren pfff

leri ne nje ane te shamet edhe me beri fl0d me notice
kjo quhet permbytje tung

xhaxhi_eli

Primus registratum

Cent, une e kam kuptuar gabim?
Jo, je ti qe e ke shkruar keq. Dhe sigurisht qe nuk eshte faji im qe ti shkurton ashtu sic nuk duhet.
Se te nxihet apo te zbardhet jeta ty, ky eshte nje diskutim qe duhet ta besh me nje psikolog te mire.

Lips, une nuk po diskutoj per motivin e kickban, per mua le ti beje ban, kick, akick e ca ti doje zemra edhe kot. Une po diskutoj mbi llafet e motivacionit. Dhe eshte e papranueshme nga ana jone e nje gjeje te tille.

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
2. Banet dhe kicket ne privat vleresohen sipas accessit qe ka personi qe i behen.
Ne kete rast ai ka patur te drejte sepse me tregoi logset ne privat sepse isha vete prezente.

[/ QUOTE ]

PEr privatin ka nje mode qe thote IGNORE.jo ban ne kanal.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une e vleresova ofendimin e ketij personi per ban Harap.Sepse kur ju ofendojne ju i vini ip-te ne akick,kshu qe..

KUBANITO

Primus registratum

Hey XhaXHi_Eli pervec kesaj ky cent i famshem qe shum rralle e kam pa ne chat dhe se di sa kohe ka aop, na ben si gangster me aop qe ka duke u thene userave ne prv un jam aop e din ti ca te bej una te bej kick. dhe i ben kick si i forte qe eshte. Hey zot kur u bene kta me be si te forte....aq me teper me goca,dhe isha prezent se e kisha ngjitur ate gocen.

andydark

Primus registratum

gjith ky debat dhe per ke me problematikun e serverave jo vetem te ketij dhe sa per ate cent asnje nuk ka respekt per te se nuk i le vend vetes kurre madje ka percmimin e te gjitheve u be cu be iku ky muhabet te gjithe kini mend per here tjeter djema se i kemi marre parasysh te gjitha kur kemi ardh ketu. Respekte all