Ban pa kurrfare shkaku , a e dine rregulloren keta AOP ?!

Xhepisti

Primus registratum
Ban pa kurrfare shkaku , a e dine rregulloren keta AOP ?!

U futa ne chat rreth ores 13 05 ( ora e shqiperise ) Pa kurrfare shkaku marr ban pas dy minutash.
Shikoni logs:

Session Start: Tue Nov 08 13:05:13 2005
Session Ident: #shqiperia
* Now talking in #shqiperia
* Topic is 'Mirësevini në dhomën 4#shqiperia 12Për të hyrë në këtë site mund te përdorni linkun 4http://bisedo.shqiperia.com 12Dëgjoni ritmin e Albnetwork në 7http://radio.albnetwork.net:8001/listen.pls Stafi Ju Uron Nje Chatim Te Kendshem !!'
* Set by TONI-DELTA-FORCE on Sun Nov 06 20:26:25
-Shqiperia- Miresevini Ne Dhomen #Shqiperia , Vizitoni Webin Kryesor Te Ketij Networku >>>>>>>> www.Albnetwork.NeT
<egla> te gjitha te zonmet vdekshin me gjith dashnor nga SIDA ishalla
* Retrieving #shqiperia modes...
* Quits: Tironci_Gjermani (Tironci_Gj@Albnetwork-B4E3B6C5.adsl.alicedsl.de) (Mirupafshim!)
* Quits: antalia_05 (antalia_05@13C689D7.94166352.C4EAC5A.IP) (Connection reset by peer)
* Joins: Mergimi47ch (Mergimi47c@Albnetwork-6AFBDB76.dclient.hispeed.ch)
* Stitch sets mode: -bbbbbbbbbb *!b????@* *!v????@* *!c????@* *!x????@* *!z????@* *!l????@* *!k????@* *!j????@* *!h????@* *!g????@*
* egla is now known as socjalisti_exxtremmmo
<lezhjan-yll> o egla dhe ti e pazanme je???//
<emanuele> nn te va
* Joins: {VaNnEsA}_bOrEd (~VaNnEsA_@Albnetwork-DFECA24B.atnet.com.al)
<Hakmarrja_Per_Drejtesi> Lord
* Stitch sets mode: -bbbbbbbbbbbb *!f????@* *!d????@* *!s????@* *!a????@* *!p????@* *!o????@* *!i????@* *!u????@* *!y????@* *!t????@* *!r????@* *!e????@*
* Stitch sets mode: -bb *!w????@* *!q????@*
<DeaTh> egla je e lir?
* Quits: tin (tin@Albnetwork-F8184163.pool82104.interbusiness.it) (Connection reset by peer)
* Joins: kosovari (kosovari@Albnetwork-47ED4E75.bredband.skanova.com)
* Hakmarrja_Per_Drejtesi is now known as DJAL_CELEPIASI
<emanuele> o pure nn sai scrivere in italiano e cossi hai paura per scrivere
<lezhjan-yll> hey DeaTh
* Quits: ekstremi_ger (ekstremi_g@Albnetwork-1299C574.dip0.t-ipconnect.de) (Client exited)
* DiNaMo sets mode: +v Shqipo
<lezhjan-yll> i thashe une i pari
<labi007_25_183cm> hi emanuela
<emanuele> ciao devo andare
* Joins: enush (enush@8038659D.B94ACD92.AB94A60E.IP)
* Quits: emanuele (emanuele@Albnetwork-F8184163.pool82104.interbusiness.it) (Connection reset by peer)
* DJAL_CELEPIASI sets mode: +b *!*@Albnetwork-59BB1DEA.dip.t-dialin.net
<kosovari> bonasera EMANUELE
* Quits: DeaTh (dj@C96515B.229F2050.A5FE4F1E.IP) (Mirupafshim!)
<{VaNnEsA}_bOrEd> hi evryone
* You were kicked by DJAL_CELEPIASI (ok bye per sot pa tvsh)
* Attempting to rejoin channel #shqiperia

Ju lutem merrni masa ndaj ketyre AOPve.

D3f4c3R

Primus registratum
Re: Ban pa kurrfare shkaku , a e dine rregulloren keta AOP ?!

Kam vu re dhe vet qe nga ky person me emrin "Xhepisti" i cili identifikohet ne chat si "socjalisti_extremmmo" ka pas shum ankesa nga usera te thjesht ne main duke ba kerkesat e tyre per tu kickur ky person nga dhoma sepse "rrin e ben flood me sharje ne privat" me qellim largimin e tyre nga dhoma, te cilet hyjn me Java nga web per te kaluar nje kohe zbavitese mbase dhe shlodhese , dhe per fat te keq te tyre ska Aop-a Online ose jan duke u mor me naj gjo tjeter ne se kan mendjen, ce te shikojn kerkesat e tyre te vazhdushme , dhe jane te detyrum te bejn /quit

Ja dhe 1 nga shembujt e tij provokuse ... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

[17:30] * +Adi_Dr (Vladimir_m@E9A4A21B.74D3FBF9.C2A54744.IP) Quit (Mirupafshim!)
[17:30] * lynx (slack@85310808.7E8A873.3BC8A4B6.IP) has joined #shqiperia
[17:30] <socjalisti_extremmmo> posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBs
[17:30] * +^^TuTaNkHaMeN^^ (dfgfd@F26B318C.25F23A38.7C92B985.IP) Quit (Connection reset by peer)
[17:30] * THE (THE@3DA92794.F4966C9.BDA5BD00.IP) has joined #shqiperia
[17:30] * MINDKILLER (mturk12387@AD892798.C863C352.BB703528.IP) has joined #shqiperia
[17:30] * bruna pershendet Vdeksh {Besi} kac kaccccccccccc
[17:30] <socjalisti_extremmmo> posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBska posht Kosova rrofft rep SRBs
[17:30] * untiltheehdoftime (_@CE3A1FA1.BED3E4E.F3EF78DA.IP) has joined #shqiperia
[17:31] <&Shqiperia> Muzike 100% Shqip ne Radio ====> http://Radio.Albnetwork.net:8001/listen.pls
[17:31] * Adi_Dr (Vladimir_m@E9A4A21B.74D3FBF9.C2A54744.IP) has joined #shqiperia
[17:31] <hitleri_vl> s
[17:31] <socjalisti_exxtremmmo> bad boy e di ti
[17:31] <socjalisti_exxtremmmo> lexo ne privat
[17:31] <Lord> kush me ja dhan se.
[17:32] * Tirana-Chat (Tirana-Cha@Albnetwork-6884CCD4.ptr.us.xo.net) Quit (Mirupafshim!)
[17:32] <socjalisti_exxtremmmo> se ta thashe car i boj motres tate bad boy
[17:32] <&Shqiperia> Muzike 100% Shqip ne Radio ====> http://Radio.Albnetwork.net:8001/listen.pls
[17:32] * DeaTh (dj@C96515B.229F2050.A5FE4F1E.IP) Quit (Mirupafshim!)
[17:32] * +mademoiselle (mademoisel@BADDFAF1.A8087A6F.4E6308F8.IP) Quit (Connection reset by peer)

Xhepisti

Primus registratum

adresa ka kaluar ne g-line
pse ??

ju lutem Stuffit te pergjigjet objektivisht

I

insane

Guest

pergjigja pyetjes tende: je person i bezdisshem dhe problematik.

te tjeret qe te bejne ban ty, jan pak "budallenj" sidomos duke i mesuar (une personalisht) se si mund te te evitojne ty.

gjithesesi, personit qe vuri ban kot ju hoq aop-i nga une dhe do i kthehet (ose jo, ne varesi te mendimit) nga SOP.

ty gline do te te hiqet valle?

Xhepisti

Primus registratum

insane </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

pergjigja pyetjes tende: je person i bezdisshem dhe problematik.

[/ QUOTE ]

Insane : kjo nuk eshte pergjigje e sakte, sepse une nuk kam pyetur : cfare mendimi keni per mua si chatist ?
Pyetja ime ishte : A e dine rregulloren keta AOP ? dhe eshte nje pyetje shume me vend sepse cdo njeri qe shpresh deshiren qe te behet AOP i thuhet : duhet te dish rregulloren, duhet te besh kerkese dhe pastaj mund te shikohet puna jote.
AOPja ne fjale a e di rregulloren ?
Si ka mundesi qe une pa folur fare ne main te marr ban ?
Ju hoq ACC - OK . Pse duhet ti jepet prape ?! Kaq mangut jeni per persona me ACC ? Jeni te sigurte qe ai nuk e perserit me ate gje ? Me sa veta mund te behet kjo gje te cilet nuk kane mundesi te ankohen ne Forum ? Po ata te shkrete cfare taksirati kane qe te rrine jashte sepse fytyra te tilla si ky AOP ju teket sipas kokes te bejne ban ?

flm per vemendjen.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Me gjithe respektin per te gjithe ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif po 1 gje do them une

Chat != Nirvana.

Kjo per te treguar budallikun e 1 bani te tille.

Ndersa per rishtimin e AOP.
Njerezit mesojne nga gabimet. Ti vete nuk kapesh me me IRCOP /pf/images/graemlins/tonguee.gif se e di qe do rrish jashte si ca kohe perpara. Dhe fakti qe rifutesh do te thote qe dikush pat "besim" ne permirsimin tend /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Legjenda:
!= Ndryshme
Nirvana: Gjendje e qete shpirterore dhe realizimi ku cdo gje eshte e qarte, dhe nuk ka konfuzion.

ssssssss

Primus registratum

nqs ky personi qe ka marr ban eshte socjalist_extremoooo mir ja keni bo ne ky e merito i gline sepse ben flode ne prv pa i bere asgje.un jam rasti tipik i nje gjeje te tille.bye 2 alllllllll.