Babai i Kanye West ishte fotograf!

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
aea7ec3205e418e1cb9a9be6548fc5b6.jpg

Kanye West ka zbuluar se babai i tij, Ray West, ka qenë fotograf i shoubizit, dhe këtë thotë ta ketë mësuar pasi u akuzua për rrahjen e një fotografi tjetër.
Krijuesi i hitit “Bound 2” ka zbuluar se babi i tij ka qenë fotograf dhe paparac më hert dhe se ai këtë punë e bëri edhe gjatë hyrjes së djalit të tij në seancën ku u akuzua nga një fotograf se është rrahur në LAX aeroport në Los Angeles.

9fe6921c633fb9aa82cc95d4257e9e2a.jpg

“Babai im më herët ka qenë paparac vet. Ai edhe para hyrjes më fotografoi për të më treguar se sa i shenjt është ai profesion. Babai im ka qenë edhe ilustrues medial dhe konsul i martesave krishtere”.

d304e9266d895d2b1d686da2caf2fbda.jpg

“Nëna ime ka qenë e para zezake që ka qneë në departamentin e anglishtes në shtetin e Chicagos. Ata nuk më kanë rritur për t'u bërë rrahës i fotografëve para aeroportit”, u shpreh West gjatë një bisede me avokatin e tij.

Edhe pse ai ka problem me paparacët, West shton se ata e ndihmojnë shpeshherë që ai ta parkojë veturën.

91e79f5fc44572f3eca619cbe78284ca.jpg

Kanye West njihet si person problematik me paparacët pasi rrahu Daniel Ramosin, fotografin e njohur në aeroportin e Los Angelesit (LAX).