[B] na u bofsh ene 100 lali !!! [/B]

ameba

Forumium maestatis
na u bofsh ene 100 lali !!!

kete teme po e hap sot per nje personazh te A.F qe nuk ka qef ti dali emri ose niku po gjithesei ja kam borxh se temen per ditelindjen time e hapi ky personazh pas shume kercenimesh sms-ike...
LALI U BOFSH 124 ENE ME HAIR E ME TE MBARE ISHALLA...

P.S:Kush ka kujtese te forte e di se per ke flas po ju lutem qe gjithesesi te ruani anonimatin e personit ne fjale....
meqe ra fjala dita ekzakt eshte data 16 shkurt!!!

abs

nuk e di...
Re: na u bofsh ene 100 lali !!!

uuuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuu kush ka datlindjen ma ndjen zemra se kush je, nje perqaaaaafiiiiiim te maaaaaaaadh dhe tu realizofshin deshirat e zemres....po shkoj vrap te blej dhuraten....
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

--------------------

:rockband: :rockband:

abs

nuk e di...

aquarius.jpg

kte pikture e kam rujt vec per ty, kshtu je ti e mbytur ne kontraste, e vecante dhe e thelle, ajo je vec ti, vec ti duhet sot te kesh datlindjen, kjo s ka lidhje me memorjen e vitit te kalum se athere s te kam njohur...asnjehere s ma ke thene daten e lindjes por e ndjej se ajo je vec ti e shtrejt...te du fort fort. Edhe 100 plot lumturi.

absi
/pf/images/graemlins/smile.gif

-----------------
meqe ra fjala dita ekzakt eshte data 16 shkurt!!!

nje pyetje ^xox^, data 16 shkurt eshte datlindja jote? :rolleyes:

------------------

Kordelja

Valoris scriptorum

Kushdo qe e ka ditelindjen u befte edhe 100!

TEDI

Valoris scriptorum

Ja dhe u Bofte sa e paskte kismet . Anonimi ... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ameba

Forumium maestatis

jo absi nuk eshte ditelindja ime eshte e ketij personazhi anonim

abs

nuk e di...

jo absi nuk eshte ditelindja ime eshte e ketij personazhi anonim
aah ty duhet me t vu zi*xhirin n qafe per 24ore rresht /pf/images/graemlins/wink.gif ...po hajt, shpetove /pf/images/graemlins/smile.gif

025.jpg

Sot eshte hena e plote ekstra per TY qe ke Ditelindjen /pf/images/graemlins/smile.gif te sjellt FAT e Lumturi /pf/images/graemlins/smile.gif

GEZUAR
icon3.gif

paar.jpg

absi

eM

Paper Moon

^xox^ shume misterious ti lali bashke me anonimin/en qe ka ditelindjen! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Admirali

Primus registratum

Gezuar ditelindjen edhe nga une. E di qe eshte interesante, qe po sot, me 16 Shkurt kam lindur edhe une. Mgjt ky urim eshte per ty lal. Nga une, Orges Balla, i ashtuquajturi Admirali, te uroj nga zemra Gezuar Ditelindjen

bebi

Primus registratum

gezuar misterioz dhe admirali! edhe 100! /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

o admiral te na falesh qe nuk te zume ne goje po gjithsesi bjeri qylit vlla se per ty qenka kjo dite U R I M E ty dhe personazhit tone anonim /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband:
excl.gif

bebi

Primus registratum

kush asht ky personazh aman, se kuptoj ca ka ndoj problem me ta dit ditlindjen? :confused:

alinos

Forumium maestatis

Shume faleminderit per urimet!

Nga Anonimi!

TDSH

Primus registratum

Pse mi per ty ishin gjithe keto urimet...pika mua thuaj e kam dite qe je dhe ujorse dhe hic une...

Epo ja dhe 100, e cte te doje zemra!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Shume faleminderit per urimet!

Nga Anonimi!
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me lejoni ta puth fooooooort anonimin! je shume e mire edhe pac fatin sic je vete! edhe 100! :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti paske qene miiiiiiiiiiiiiii :eek: :eek: :eek:

Hajde GEZUAR per se dyti edhe te qofte ditelindje e bardhe! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

li

Forumium praecox

SHUME URIME PER TYYYYYYYY
SHUME URIME PER TYYYYYYYY
SHUME URIME PER ANONIMIN
SHUME URIME PER TY .

kush eshte anonimi , pse nuk e tregon veten . edhe 100 nga une i thjeshti , - li - .

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Gezuar ditelindjen edhe nga une. E di qe eshte interesante, qe po sot, me 16 Shkurt kam lindur edhe une. Mgjt ky urim eshte per ty lal. Nga une, Orges Balla, i ashtuquajturi Admirali, te uroj nga zemra Gezuar Ditelindjen [/qb]
Cuno, U bofsh 100 vjec e vec lumturi pac ne jete!
sorry lal, se nuk e dija me pare /pf/images/graemlins/frown.gif
Ishalla po ta degjoj zerin e trashe ne tel.
Uroj t'ia kesh kaluar sa me shkallueshem! /pf/images/graemlins/laugh.gif