Bëjini pushimet pa internet!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
auto_vacation-690x3801436463137.jpg

Interneti është bërë pjesë e pandarë e jetës sonë të përditshme, e sidomos viteve të fundit edhe rrjetet sociale.
Një ditë e kaluar pa internet llogaritet edhe si pushim psiqik.
Ndërsa tani imagjinoni se si do të ishin pushimet tuaja pa përdorim fare të internetit.
Ju do të keni mundësi ti shijoni ato më shumë se çdo herë tjetër, pasi do të fokusoheni në bukuritë që ju rrethojnë, bregdetin dhe në shoqërinë e njerëzve, duke mos u shqetësuar se sa pëlqime keni marrë në fotografitë ose statuset që i keni postuar.

Burimi i informacioni , Zëri.

SNAP

Papirus rex
Shum shpejt dua te qetesoj trurin nga interneti dhe puna, kam nevoje per pak pushim, smundem me

joetisti_

Locus omnem
lexova diku: po s'me pate dy dite online, lajmeroni policine :)
Do te vije nje kohe kur do te lodhemi. Por kur te rikthehemi do te jemi me energjik.

hareid

Papirus rex
Ne dy gusht nisem per ne pushime dhe ndoooooshta ne dy javet qe do te vijojne tek tuk shkruaj dicka nga celulari...;)

joetisti_

Locus omnem
Pa internet tani s'behet as puna. Te behen pushimet pa, do te thote ne nje fare menyre edhe te pushosh vertet sepse eshte energji e haxhuar pervecse argetim.

Ata qe e kane zakon te perdorin internetin edhe ne banje, duhet te heqin dore gjithashtu :)

agim40

Valoris scriptorum
"I trembem atyre diteve kur teknologjia do t'i tejkaloje nderveprimet njerezore.Ne bote do te jete gjenerata e idioteve"

-Albert Einstein

Edhe unë mendoj sikur Einstein..Për çdo ditë në autobus, në tren, në rrugë, në restoran.....idiotë sa të duash:D

Thamina

Papirus rex
"I trembem atyre diteve kur teknologjia do t'i tejkaloje nderveprimet njerezore.Ne bote do te jete gjenerata e idioteve"

-Albert Einstein
Sakte kshu po shkon kjo pune.
Isha mram ne darke me ca "shoqeri"mire adoleshentet por jane bere me keq dhe moshat E THYERA,sa qe smu ndejt pa I thene qe leri njeher ato tel se smaruam dot nje muahabet...Shkurtimisht mu prish lezeti I ndenjes,I muhabetit...sa e linte njera tel e kapte tjetra...fuck it.

joetisti_

Locus omnem
E, ne fakt kjo puna e te lundruarit ne internet ne cdo vend, eshte e bezdisshme. Ka ardhur koha qe edhe per telefonatat, kur je ne shoqeri duke biseduar, te fiket telefoni.
Por do te lodhen, dhe do te filloje serish te ndihet kenaqesia e bisedes 'goje me goje'. Duhen bere te dyja, mendoj...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Isha mram ne darke me ca "shoqeri"mire adoleshentet por jane bere me keq dhe moshat E THYERA,sa qe smu ndejt pa I thene qe leri njeher ato tel se smaruam dot nje muahabet...Shkurtimisht mu prish lezeti I ndenjes,I muhabetit...sa e linte njera tel e kapte tjetra...fuck it.

Më ndodh edhe mua gjithashtu. Me vjen keq , sepse duket mungese vlerësimi karshi teje...ndërkohe që unë gjithmonë e le telefonin në shtëpi kur dal në shoqëri për ti dhene përparesine e duhur. Por ja që është plangprishës dhe ka ndikuar negativisht tek ata që nuk e menaxhojnë dot.

hareid

Papirus rex

Dicka e ngjajshme ndodhi javen e kaluar afer tavolines ku une isha ulur me nje shok dhe nje shoqe...
Aty prane tavolines tone ishin ulur 4 persona (per nga mosha duhet te ishin prinderit dhe femijet e tyre). Gjithe kohen per sa ndejtem ne aty te katert me celular ne dore…Si asnjeri nuk e hapi gojen te flase me tjetrin dicka. Kjo gje si duket i ra ne sy edhe kamarierit i cili kur va solli llogarine nuk duroi pa u thene. “Keni bere nje muhabet qe jeni kenaq…”

katsune

cherry blossom
deri tani pa internet i kam bere pushimet verore, besoj do vazhdoj keshtu edhe sivjet...por nuk e mohoj qe ndonjehere me shkon mendja te hap internetin kur behen disa dite pa e perdorur... eshte bere nje lloj varesie e pashmangshme kjo puna e internetit ne ditet e sotme...

joetisti_

Locus omnem
Une nganjehere marr ndonje birre, hap ndonje video te Dubai-t dhe pushoj... Ne kete rast si t'i besh pushimet pa internet? :)