Avionat Tirane - Beograd

bengu

Primus registratum
Re: Avionat Tirane - Beograd

Blue Gene...
Pyetja te cilen ti po e ben eshte ne rregull, po pyetja tjeter edhe me e rendesishme do te ishte: Kush duhet t'ua parashtroje serbeve ate pyejte?

Kosovaret, BE, NATO, USA....

Blue Gene

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Blue Gene...
Pyetja te cilen ti po e ben eshte ne rregull, po pyetja tjeter edhe me e rendesishme do te ishte: Kush duhet t'ua parashtroje serbeve ate pyejte?

Kosovaret, BE, NATO, USA.... [/qb]
E shkrova edhe me lart se jane shqiptaret ata qe duhet t'i bejne kete pyetje serbeve. Natyrisht ata do kene totalisht mbeshtetjen e BE-se dhe SHBA-se. Mendoj se BE dhe SHBA presin qe shqiptaret ta bejne kete. Ky do te jete nje nga hapat qe do ta lartesonte politiken kosovare drejt nje klase qe di te ndertoje nje shtet. Nje shtet qe nuk kujdeset per qytetaret e saj eshte i destinuar te vdesi. Prandaj detyra kryesore e Ksoves eshte t'i afroje nje te ardhme te ndritur ekonomike shqiptareve dhe serbeve se bashku. Bile oferta ndaj serbeve duhet te jete me e madhe. Bazat po vihen nga OKB-ja me decentralizimin. Serbet do kene mundesi te thithin me shume para se sa komunat e tjera te Kosoves dhe shume here me shume se sa komunat e Serbise ne kufi me Kosoven. Ata tashme e dine se ku e kane vendin por jane politikanet e Serbise qe po i perdorin dhe po i percmojne keq. Politika ka per detyre t'i tregoje se ne Kosove do jene qytetare te klasit te pare te barabarte me shqiptaret, ndersa Serbia po i perdor si monedhe e zhvleresuar.

Guest

Fillimisht postuar nga Dardania:
[qb] Neurosis,dukesh nga emri"sis" qe je grek.
Une pajtohem plotesisht qe "Partizani" dhe "Crvena Zvezda" jane shume me te mire dhe luajne futboll me te sofistifikuar apo me bashkohore se "Kombetarja" e Shqiperise,ndeshjet e tyre i kam percjelle edhe ne stadiumet e tyre "Marakana" dhe "JNA",por keto ishin ne kohen e ish Jugosllavise se bashkuar,pas okupimit ushtarak te Kosoves,ne vitet `90-ta,gjithqka ndryshoi,edhe per ne shqipetaret edhe per Boshnjaket,Kroatet etj.nuk egzistonin me zvezda apo partizani,besoj se je aq i menqur qe ta kuptosh se pse ndodhi kjo.
Mos e harro nje fakt,fatekeqesishte,ne i njofim serbet shume me mire se vellezerit tane shqipetare ne Shqiperi,sepse me serbet kemi bashkjetuar,jemi rritur se bashku,dhe i njofim ne detaje,prandaj thashe qe do te ishte e udhes qe Tirana te konsultohej me Prishtinen per mardheniet me Beogradin,me fal qe po ti them ty keto sepse ty keto nuk te interesojne fare pasi qe je GREK,dhe me qe je grek urrejtjen ndaj shqipetareve te Kosoves qe ke, eshte e arsyeshme.
Sa i perket Beogradit, urdhero shko, dhe shiko ndonje ndeshje,mundesisht merr nje flamur "Kuq e Zi" dhe fol Shqip te jesh i bindur se do te presin me lule,si vella shqipetare,por po fole ne gjuhen ametare,greqishte,eshte diqka krejte tjeter.
PS: Ky forum eshte publik dhe ne te mund te paraqiten edhe greket,prandaj radhen tjeter fol dhe shkruaj gjuhen amtare,Katallavis? [/qb]
neurosis -emer grek?!
Po ti je per ne burg mo!!! Po hap cdo liber psikologjie, psikoanalize, cdo liber te frojdit, apo te Eriksonit, sigurisht po i njojte keto terma apo keto figura dhe atje e ke "neurosis". Pastaj edhe biologji, anatomi, filozofi - greke jane. PO ju jini te semure mo, dhe ... me vjen keq per ju se mbi te gjitha jeni qenie njerezore, "Zoti" ju perdori si kafshe ne xhunglen e tij, ne kosove, ne kroaci, ne bosnje, ne maqedoni, ne greqi, ne atdheun tim - shqiperi( ...S'eshte aspak i juaji), dhe "zoti juaj pederast" ka per t'ju perdorur sa here te doje kunder kurkujt sepse ju jini te pashkolluar, thjesht - "injorante".
Neurosis - dhe jam grek?!
Kjo eshte gjeniale, edhe komedianet me te medhenj te greqise antike do ta kishin zili kete shprehje. Te pakten heren tjeter, thuaj po beje shaka persa i perket "neurosis". Per te tjerat jam i ndergjegjshem, dhe ... s'e rruaj fare. Zoti juaj ka vdekur prej shekujsh, dhe ... ai ju flet ne vesh eshte djalli, por ju ende s'e kini kuptuar, o pasardhes te "zogut te zi"

gazi

Primus registratum

Une per vehtene time e konsideroj te mbyllur debatin qe u be deri tani.

Nuk ja vlene te merresh me INFANTILE te tipit Marko e Neurosis.
Mqs. Neurosis eshte njohes i mire i psikologjise duhet ta dije se ku e kane vendin ai me Markon.
Une ketyre dyve ju kam vene "DIAGNOSIS".

Nqs. vazhdohet me ofendime te tilla te kalibirit (nqs. mund te quhen te tille) Marko&Neurosis edhe Albforumi humbet kuptimin qe ka.

Si shqipe qe jemi duhet ti pergjigjemi dhe Markos:
Ah...sa per briskun, perveq asaj qe ti pret te te rruajme ne...Ajo qe te ka bere koken sapo kaloi radhen.

eM

Paper Moon

Me shume respek ju kerkoj ti perbaheni temes dhe jo te mereni me etmologjine e emrave te anetareve. Per kete ekziston nje teme tek Gjuha Shqipe!

Pershendetje
eM

Guest

di dhia c'eshte tagjia /pf/images/graemlins/laugh.gif

eshte diskutuar pare e mbrape kjo tema give it soem rest people /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Une them qe moderatorja do dru ( :smash: ) qe nuk e transferoi kete teme te "Thashethemet" atehere kur i thash...

p.s. Happy St.Valentine's Ema... /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Sa te mos dal nga tema, edhe Prototipja do dru ( :smash: )

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Une them qe moderatorja do dru ( :smash: ) qe nuk e transferoi kete teme te "Thashethemet" atehere kur i thash...

p.s. Happy St.Valentine's Ema... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
happy S Valentine Day too Beng!

Me sa shof per aty po e mer rugen!

eM

bengu

Primus registratum

Shpresoj te mos e kesh marre gabimisht ate :smash: .... Kishte kuptim te mire (Valentine's Version) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

O Gazo, mos u kruj kot, nigjove.
Ne se nuk te pelqejn ato qe them une, kundershto, ne se nuk do, atehere hesht.
Avionat do shkojn e do vijn, te pelqen apo jo ty, se mesjeta mor Gaz ka perfunduar, bota e re ka nevoje per komunikim, dhe Shqiperia ka nevoje per me shume avione te vijne ne Rinas, ty ndoshta aq te ben, po mua me ulet cmimi i biletes te shkoj ne shpi te shof familjen time, kur mund te zgjedh nga Beogradi, Zyrihu, Athina, Roma, Viena, Ljubljana etj, etj.
Ti ke mendimin tend po ti po tregohesh infantil(foshnjor) kur merresh me sharje e me diagnoza.
Linja Tirane Beograd eshte shume gje e mire, tregon se ne jemi njerez dhe te civilizuar, sic ka linja Varshave - Berlin, sic ka linja Tokio - Pekin, sic ka linja Moske - Grozny etj.
Po ti nuk deshiron te kuptosh realitetet e reja te rajonit, dhe nuk mund te mesohesh dot me faktin qe do nuk do ti, Serbet na i ka vu perenia komshinj, ti hudhu perpjete sa te duash.

Sa per Zvezden e per Partizonin, eshte shume e thjeshte, nese nuk te pelqejne mos i shif, po mos u mundo te shkelesh te drejtat e dikujt qe ka shije te ndryshme nga ty.
Shpresoj se nuk do kem me nevoje te shkruaj te perpiqem te te mbush ty mendjen se me verte qe nuk ia vlen kohen dhe energjite e mia.

Prizreni

Primus registratum

NeuroSIS,He ore Pusti,pse nuk e pranon qe je grek,ti duhet te mburresh per kombin tend,ti e mba veten per intelektual,kurse ne fakt tregon se je nje lecke koti pa edukate familjare ,jo intelektual,i pa civilizuar per dialogje,dhe nje injorant i dores se pare,Une nuk e kuptoj se si ti si grek mund te flasesh ne emer te shqipetareve,dhe thua qe Shqiperia eshte e imja dhe kurresesi e Shqipetareve te Kosoves,kush ta fali ty Shqiperine, Fatos NANUA???? Mos harro se se SHqiperia eshte dhe gjithmone do te jete e shqipetareve kurse juve grekeve dhe grekofileve po nuk ju pelqe kjo munde te pirdheni te shteti ame,Ti na quan neve analfabete nese e krahason me shtetin ame ,Greqine,te jap shume te drejte,por nese e krahason me shtetin ame (tonin),me Shqiperine nuk ke fare,fare te drejte,nuk kame kohe me te skjaruar dhe me te binde dhe te humbe kohe e nerva me njeri si ty, qe ke ide te fiksuara,dhe je nje psikopate anti shqipetare dhe anti kombetare,keso legena si ty kam takuar edhe me heret por i kam hedhur ne shportat e mbeturinave,Ti me thua qe ne skemi zot,o ateist k***.

Prizreni

Primus registratum

Kerkoj falje moderatorit per kete fjalor,por tipa si ky psikopati NeuroSIS vetem kesi gjuhe kupton,Prandaj para se ne te reagojme ndaj shkrimeve te ketyre qelbesirave ,JU,duhet te reagoni dhe mos ti lejoni te shkruajne shkrime provokative.

Guest

O Dardalesh, po une e di ... jini nje cope dell, po se pari une kam parimete mia dhe ... nuk e ndyj gojen. Po sa per dijenine tende une kam pashaporte shqiptare, ndersa e jotja eshte akoma e republikes federale jugosllave. Sa per grekofil, une s'jam se po te isha s'kisha pse ta mohoja, po une jam me shqiptar se juve, ... sepse ne '97 une e qindra korcare te tjere kemi mbrojtur shtepite tona nga hajdutet dhe .. . nga ca tipa si puna jote me kallash ne dore, dhe ... nuk u fshehem shkurreve si ju legena, dhe s'migruam as ne greqi, as ne itali, as ne suedi, as ne zvicer, as ne amerike, po u qendruam prane nenave tona, motrave tona, gjysherve e gjysheve tona, varreve te stergjysherve tane, dhe ... me pas kur u dyndet ju shtazarake, drejt qytetit tim, dhe ... ne ju hapem dyert e shtepive tona, e ju mbajtem me buke e djathe e me zemren e bardhe se aq kishim, ju u drejtuat drejt prefektures me ultimatum te hiqej "kryqi" i fese te gjysherve e prinderve tane ne maje te malit. Une po ... jam ateist, dhe... s'kam turp te pranoj vdekjen e zotit, po une e respektoj fene e prinderve te mi, fene tende, fete e te gjithe botes, por ... ama edhe ju duhet te respektoni fete e tjera.
Ju ishit ata ... kerkonit sherbime speciale neper spitale, teksa motrat dhe vellezerit tane, nenat dhe baballaret tane dergjeshin neper shtreterit pa carcafe te spitaleve sepse gjate gjithe viteve te tranzicionit, ndihmat ... vinin per shqiperine, perfunduan ne Kosove.
Ju ishit ata ... ne ju pritem dhe .... neteve te erreta u zinit pusi njerezve te thjeshte neper rrugica, ju o kelyshe te "zogut te zi".
E njohim historine tuaj kanibalistike, o shtazarake te peshtire; n.q.s gjaku yne eshte i kuq, i juaji eshte i zi, sepse sic ka thene Noli i madh:
"...Doni botes ti vini zjarre
Merrni dhjete kosovare!"
Ja c'jini ju. Po tani gri sallate sa te duash se s'kam per ta marre mundimin te merrem me kafshe, ... sharrjet i bejne te ndjehen te forte.

Shqiperia per shqipetaret!!!

gazi

Primus registratum

O Neurosis, (se me ate Markoleshin apo sic quhej...sdo merrem me se me IQ qe ka ai nuk arrin as te me kuptoje e le me te formuloj pergjigje....)

Po ti qenke pjelle shkine or p..., nga arrin te nxjerresh kaq vrere kunder popullit tat mor injorant.

Sa per ate qe ke ndenjur afer motrave,gjysheve e nenave tuaja gjate '97, kur fatkeqesisht njerez te sojit tat arriten te benin ate qe bene:

TE QOFTE HALLALL I KE RUAJTUR ME BESNIKERI QE TE MOS TI MARRI NJERI E TI SHESI NE ITALI E GREQI PER TI SHITUR ME VONE ME DOREN TATE.....

SHENIM:
Nqs. Moderatori nuk arrin te mbaj nene kontroll kete Debat nga ofendime qyqare dhe urrejtjenxitese te na e thot, qe te pakten te cregjistrohemi nga ky Forum i nderuar.

Duke i dhene fund keti debati te kote
Ju pershendes

eM

Paper Moon

Tema mbyllet dhe me duket se nuk ka nevoje per shpjegim! :mad: