sweet eda

Primus registratum
Re: Avatars

me vendosni kete ju lutem
by1.JPG

zog

Primus registratum

ndersa une kam nje verrejtje. avataret qe kane lidhje te jashteme URL duhet te verifikohen, pasi duke qene te vendosur ne servera te ngadalte ose me probleme, pengojne hapjen e faqeve lehtesisht e me shpejtesi.

po te ishte per foto ose tjeter, s'ka dhe shume problem se faqe te tilla edhe evitohen, por kur kemi te bejme me anetare aktive qe shkrujne perdite dhe kudo, forumi behet i pahapshem megjithese ndoshta vetem per disa, si puna ime sot.

mezi e kuptova qe per faqet qe mezi me hapen ishte avatari i S6T6A6 qe ndikon. serveri ku ai ndodhet nuk pergjigjet me shpejtesi.

Guest

1028938256

Dhe une do te doja kete Avatar...(Vjeshta mbaroi... /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Faleminderit.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

images

E vura dhe njehere,se skishin dale floket.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I lutem moderatorëve të më vejnë këtë avatarin këtu se më është dasht shumë mund e djersë me e gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

185860120

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

hej pershendetje!kam nje pyetje un!!
si ka mundesi qe avatari qe kisha me pare me qenka zhdukur...?

Guest

images

Kete Avatar do desha une, se ai me lart mu merzit.. :wink:
Duwsako..po futu njehere te kjo teme ,mbaro hallet e popullsise.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] I lutem moderatorëve të më vejnë këtë avatarin këtu se më është dasht shumë mund e djersë me e gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

185860120
[/qb]
Ej, kush o p¸ergjegjs ktu, a e veni içik kët t'imin? U bo dy javë që e pres se kom ngel batall /pf/images/graemlins/laugh.gif .