Seriozi

Primus registratum
Re: Avatars

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Hi ema!

me fal qe po te shqetesoj por do te doja te nderroja avatarin tim. ke mundesi te me vesh kete te lutem? /pf/images/graemlins/smile.gif
cardio1.gif

faleminderit! /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

SkinArt

Primus registratum

duhet te prisni te iki vera qe te beni kerkesa se sic dihet vera eshte sezon pushimesh.

Guest

Fillimisht postuar nga Wildest Dreams:
[qb] duhet te prisni te iki vera qe te beni kerkesa se sic dihet vera eshte sezon pushimesh. [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

personazh

Valoris scriptorum

propozim:

tu pa situaten e tejetrendume te kerkesave per ndrrim avatari, tu pa qe as ke rradha te Katastra nuk bohet kshu, menoj qe te ndrrohen vetem 2-4 avatar ne dite. me ket rast na leni edhe ne antareve te thjeshte me admiru avataret te pakten 1 jave.

pa autorizim hiç e me shpirt gallate, Une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Kurse une propozoj qe avataret ti nderrojme vete,pa ndihmen e moderatoreve;kjo per tu lehtesuar pune atyre.Une ka 3 dite qe e kam bere kerkesen po....pa rezultat. /pf/images/graemlins/frown.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Kurse une propozoj qe avataret ti nderrojme vete,pa ndihmen e moderatoreve;kjo per tu lehtesuar pune atyre.Une ka 3 dite qe e kam bere kerkesen po....pa rezultat. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Kështu e peson kur i ke te tjeret ne shenjester /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Përshëndetje

Albanian_princess , # 1475
dëshiron të ketë si avatar , imazhin e animuar në vijim :

princesa.gif

PrInCiPiEl
icon6.gif

PS. Besoj se më pas do të pasoj edhe konfirmimi përkatës.

Albanian_princess

Primus registratum

Me falni por nuk dija vete ta ve kete avatar ne mesazh, dhe Principiel me ndihmoj duke bere kerkesen. Falemnderit Principiel!
Falemnderit shume per ndihmen nga administratoret e forumit!

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Albanian_princess:
[qb] Me falni por nuk dija vete ta ve kete avatar ne mesazh, dhe Principiel me ndihmoj duke bere kerkesen. Falemnderit Principiel!
Falemnderit shume per ndihmen nga administratoret e forumit! [/qb]
cute!!!

Guest

Faleminderit per nderimin e avatarit!
jeni shume te sjellshem! /pf/images/graemlins/smile.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

Po e them per te fundit here, nuk kane per tu vendosur avatar kur kerkesa behet per nje antar tjeter. Antari qe kerkon ti vihet nje avatar duhet ta bej kerkesen vete, ose ta konfirmoje si psh rasti me siper i princeshes. Ceshtje sigurie dhe teknike.

Ju lutem na i jepni pak kohe perpara se te bejme ndryshimin sidomos ne keto kohe provimesh.

Por personalisht do kisha nje kerkese me te mire, lejini avataret dhe merruni me postime. Eshte me mire per AF dhe me mire per veten tuaj, ve trurin ne pune. Avataret ne vend numero do lejne si ju dhe Af. Keshille kjo.

Une /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: Mora lirine te plotesoj dhe kerkesat qe i ishin derguar Emes. Nqs ka ndonje problem per kete, ju lutem me lajmeroni.

Guest

Hey kete Komandantin Legjendar mua pls:
hoxha.jpg

:thumbsup: :wub: :thumbsup:

Guest

ske faj o gjeneral ti jo! se nuk te erdhi koha te ishe lidh me shallin e kuq te pionierit ne te betoheshe mengjes per mengjes 30 minuta ne rresht per dy para shkolles.
veja veja foton atij ti se burre shteti ka qene!

olti

Neo

Gjenerali ka qene dy apo tre vjec kur eshte prishur komunizmi, pra as qe ia ka idene se c'eshte, apo thene me mire se kush ka qene komunizmi me xhaxhin. Nje 16 vjecar edhe i ben te tilla gjera dhe aty nuk ka me shume te keqe se sa vendosja e Che-se psh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Ej pse nuk funksionon me avatari im? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif