personazh

Valoris scriptorum
Re: Avatars

o breshka jeshile, fute i here koken ke shpia jote mos shef nai krym jeshil aty, se kom dite qe e kerkoj qafirin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Ktu osht m*ti po paska nordh.E ka pas prej thatsines.

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s:Edh mos u tall me Partine :smash:

personazh

Valoris scriptorum

ema seriozisht une nuk e shof avatarin tim. po nqs nuk ka probleme, si gjithnji, dorzohem, ngrej duret.

Ema

Goddes

Seriozisht une e shof avatarin tat-krymin ke faqa pc /pf/images/graemlins/smile.gif ! :angel:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Seriozisht une e shof avatarin tat-krymin ke faqa pc /pf/images/graemlins/smile.gif ! :angel: [/qb]
konfermoj ne kete moment e shoh dhe une

PrInCiPiEl

Primus registratum

Nëse do të na lejohet :

Gjejeni ndonjë 'free web space provider' që lejon vendosjen e fotografive - avatarëve dhe linkimin e tyre në vende të tjera në internet.

Avatarin mund të e ndërroni shumë thjeshtë :
* në vend të fotos-avatarit të mëparshëm e vendosni tjetrin me emër të njejtë 'File' - që në gjuhën Shqipe mund të përkthehet si SKEDË, dhe cdo gjë do të jetë në rregull.

Shembull :
Keni pasur avatarin me emër : Foto_Avtari.jpg , të ruajtur në web-in tuaj personal .
Tani doni një avatar tjetër .
Vetëm zëvendësojeni ( dmth 'Upload the Saved .jpg file in your computer , into your web page' ) avatarin e vjetër me të riun , me emër të njejtë : Foto_Avtari.jpg .

Kështu ofrojuni ndihmë njerëzve , e jo vetëm në ndërrimin e avatarëve , e cka është edhe më keq ( si ka ndodhur në disa raste!) "fjala dhe vetem fjale...pa ndihme".

Paqe /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl
:cool:
--------------------------------------------
Jam miku më i ngushtë i Isait, birit të Merjemes, si në këtë botë, edhe në tjetrën.
Muhammedi a.s.

Nei

Primus registratum

Ju lutem juve qe jeni kaq te mire a ma vini kete figuren si avatar? :angel: :kiss:
Faleminderit me paradhenie :wave: :kiss:
troppi_caffe.jpg

P.s Mundesisht a hiqen dot me pare ato shkrimet? /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Seriozisht une e shof avatarin tat-krymin ke faqa pc /pf/images/graemlins/smile.gif ! :angel: [/qb]
edhe une e shof nje jeshil /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

krymo aty e paske krymin..ene une qe thashe se mos e kishe qit per shitje /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ema seriozisht une nuk e shof avatarin tim. po nqs nuk ka probleme, si gjithnji, dorzohem, ngrej duret. [/qb]
duti, tek profimi mos ke zgjedhur ate opsionin qe thote fshi avataret?

personazh

Valoris scriptorum

krymi eshte si pune tatuazhi e nuk shitet pa te zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif ....njishtaz ktu

Farie, po e shof i here ket idene qe thu ti, se per zotin me duket se vetem une nuk e shof tatuazhin tim. rrofsh per idene :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] krymi eshte si pune tatuazhi e nuk shitet pa te zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif ....njishtaz ktu

Farie, po e shof i here ket idene qe thu ti, se per zotin me duket se vetem une nuk e shof tatuazhin tim. rrofsh per idene :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
duti mos ma ndrysho emrin se e kam shume sexy! :smash:

dhe shife nje here ate, se edhe mua ma ben ca here! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Kete une brenda kushteve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

e mire ska gje.....por ishte dicka e bukur qe mezi e kemi bere.Me flash kemi ndenje 1 muaj per ta bere.

hot

Hotgirl

do kisha qef te me vihej ky avatari:
SlowDancinGirl.gif

edhe nqse ka mundesi te shkruani me bold dhe me te zeze Hearts & Diamonds
ju flm /pf/images/graemlins/smile.gif