PANTHERA

Primus registratum
Re: Avatars

Do te doja te me vinit kete avatar:

blv.gif

sh. thx !

SkinArt

Primus registratum

Neo goce jam por nikun e kam Shared me SkinArt sepse ashtu o nje histori e vjeter anmyway eshte dhe vllai im

ok about avatars my ide eshte keq apo mire

lil-butterfly

Primus registratum

1 2 3 prova teknike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkinArt

Primus registratum

Spaska <Moderator> sot ktu e : ? ju lutem staff kush poston foto te tilla adresa ti <+ban> per shkelje te rregullave themelore te njeriut ne forum dhe mos lejoni te tilla gjera qe te shikohen.
flm...

Ema

Goddes

Tatudude s'e kisha pare se e kish postu gjithandej.Kur njeriu s'ka me se cfare te thote,zgjedh kshu menyrash qe i perdorin vetem te semuret psiqike.
Po nejse.

Ja kalofsh mire dhe thnx!

hot

Hotgirl

iiiiii rrofsh gjishe.. /pf/images/graemlins/smile.gif
a ka mundesi te ma vini plzz?? /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Tungatjeta

Tuj e pa munin qe osht tuj e dhane per forumin ,
e n' vecanti per sjelljet e tija ndaj neve ,un thash t' hargjoj pak kohe edhe mun personal t'i dhuroj ni avatar special,si bakshish, Futbollistit.

Futbollisti.gif

Mbase do t' pelqen , e do ta venosish si avatar .

Cdo t' mira /pf/images/graemlins/smile.gif

Neve
XoR

---------------------------------------------
" O ju njerëz, vërtetë Ne ju krijuam ju prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, e s’ka dyshim se te All-llahu më i ndershmi ndër ju është ai që më tepër është ruajtur (këqijat) e All-llahu është i dijshëm dhe hollësisht i njohur për çdo gjë " .

Kur’an : Huxhurat 13

Futbollisti

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif
Flm XOR, goxha i bukur, sic i kam qejf une, te thjeshte /pf/images/graemlins/smile.gif . Por mospasja e avatarit eshte dicka qe kam vendosur vete, eshte akoma me e thjeshte, sic me pelqen te jem .. /pf/images/graemlins/smile.gif .
Sidoqofte edhe nje here faleminderit per mendimin dhe mundin, e vleresoj :thumbsup: .

Une /pf/images/graemlins/smile.gif