andu

Primus registratum
Re: Avatars

Pls per mua this one
boy.gif

Thnx very shume /pf/images/graemlins/smile.gif

streghina

Primus registratum

Sipas mundesive edhe une do te doja kete ketu per avatar /pf/images/graemlins/smile.gif

elva.jpg

Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

ho mer ju shefat e forumit duhet me ju lut gjith diten ju qe te na vini nje cop avatar...amani ore amani...

Fillimisht postuar nga The_Rock:
[qb]DUA TE ME VENDOSNI KETE AVATAR JU LUTEM.......
unicorn.gif
[/qb]

eM

Paper Moon

14.jpg

E kam selektuar po nuk shfaqet!
Ska asgje urregjente po te keni kohe!

Faleminderit
eM

Futbollisti

Forumium maestatis

raver, imazhet nga geocities nuk mund te vihen, sepse nuk e lejojne shikimin e fotografise. provo ta na e nisesh me e-mail

andu

Primus registratum

Me falni qe ju shqetesoj serisht po a mund ta vini edhe njehere kete avatarin tim?

boy.gif

...sepse eshte hera e dyte qe une hap profilin tim per te ndryshuar informacione te tjera (jo avatarin) dhe kur i jap Update avatari me fshihet :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

andu

Primus registratum

Po pse ore kujt i kom bo keq une /pf/images/graemlins/frown.gif

Ti po ishe burre me blloko avatarin ke profili /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

streghina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Elva,endrra dhe serenity jeni ok...
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif )o Ema spo e shof gjekundi kete ok une:)))ky avatari im spo duket gjekundi /pf/images/graemlins/frown.gif ka mundesi ta vesh edhe njeher pls?
thnx!

streghina

Primus registratum

ooppss:))
me sa duket edhe profili im duhet bllokuar Futbollisti /pf/images/graemlins/tongue.gif
(ej semos e bllokon me verte /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif )
pls vejeni dhe njeher!

Futbollisti

Forumium maestatis

avartaret jua kam bllokuar te dyve , besoj tani nuk duhet te humbin edhe po ndryshuat profilin, por kjo nuk i dihet, po deshet bejeni nje test njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Se di pse po nga PC im ne shtepi me duket avatari po nga ajo ne pune dhe ky ketu nuk me duket. Te te tjereve i shoh!
Sorry guys!

eM

enderr e njomet

Primus registratum

Ku iku avatari im? Ishte dmth... po nuk eshte me... pseee pseeeeeeeeee pseeeeeeeeeeeeeeeeee ahhhhh cfare padrejtesie /pf/images/graemlins/smile.gif