mostro

Putraku
Re: Avatars

E di e di!vetem ke harrue me pa posht jastikut tina!
dhe sa per gabelin una hudhem ne zjarr,kurse tyaaaa ehh,as edhe nji gur me cpu ate koken e daulles tate.ciao dhe gjejme gabelin te thac...

Djep

Forumium maestatis

Amon mer po mu si s'ma vute partizonin qe po rref gjermonin me prapanicen e pushkes?

romeo

Forumium maestatis

ku eshte ai bebi qe kam pasur une????????
ju lutem me gjeni sepse po me shkakton kriza identiteti, nuk ndihem me si me pare.
help.gif
help.gif
help.gif

genci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga genci:
[qb]hmmmmm,dua t'provoj ket avtar
ngrice.gif

thx[/qb]
pliz mund ta veni edhe nji here
sorry e se ndryshova profilin edhe ajo hiku /pf/images/graemlins/frown.gif , jam msu me kene moderator lol ku nuk i baj vete po tesh taksirat e keni edhe ket here
ciao

Elian

Primus registratum

Genci, te kam blloku te drejten e nderrimit te avatareve. Mund te lush sa te dush me profilin.
Dropsi dhe Djepit. Edhe ju mund te luni me profilin.

Lissus nuk mund te veme dy images per avatar.

Lenci, si heren e pare, dhe te dyten e d merrje te njejten pergjigje, per avatarin e pare.

FALKO, nje dite po nje dite po do nderrosh avataret ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

FALKO

Forumium maestatis

O elian o mizerje te ngrente dreqi maçin ty /pf/images/graemlins/wink.gif pse nuk e le si me pare qe gjithkush te nderroje vet avatarin e tij pa ju marre as kohe te çmuar admineve /pf/images/graemlins/tongue.gif . Nejse, per mua do te ishte me mire qe te vija sa here te doja avatarin qe te me tekej. Si mund te beht kjo pune ?

geek

Primus registratum

nese keni 1 min. kohe edhe per mua, avatari im eshte ketu .
Lutem qe te kem kete shkrim poshte tij: nerazzurro (me ngjyra: ner<-e zeze dhe azzurro<-bojqielli)
Flm. /pf/images/graemlins/smile.gif

tutu

Primus registratum

BeBa, ngjan sikur ke ndonje tik nervor mi /pf/images/graemlins/tongue.gif