disku

UNI
Re: Avatars

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb] A mund te me veni kete
girls.jpg
[/qb]
Shko npalester edhe humb nja 100 paund ti pastaj kerko kete avatar :lol: :lol:

Guest

ti sma ke par kshu qe ik se po ta fus nje vez kokes tashi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] ti sma ke par kshu qe ik se po ta fus nje vez kokes tashi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji e kam ne koke...
E dyta deri aty ke arritur sa ben veze tani??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Evulim i ri nga dose..dmth njeri ne pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: KOrdele boj detyren perzeje sa ska fillu tshaj robt kaqolja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] ti sma ke par kshu qe ik se po ta fus nje vez kokes tashi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji e kam ne koke...
E dyta deri aty ke arritur sa ben veze tani??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Evulim i ri nga dose..dmth njeri ne pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: KOrdele boj detyren perzeje sa ska fillu tshaj robt kaqolja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
meqe ma kerkove po te shaj po ne privat se sjam si ty un qe dallaverosesh lart e poshte /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] A mund te me veni kete
girls.jpg
[/qb]
edhe nje here ju lutem mos i veni re kto me siper se jan shpifje te nje qe ve si avatar nje zog qe i kan gjujt me veze kokes :lol:

disku

UNI

Nejse nejse...
Vejani (po pati njeri aq kurajo sa ti bi aq poshte:D)

Spo tngacmoj mo se ma ha menja e ke kriju nji pejsazh c'opinion kam per ty.. :cool:
Gjith tmirat :wave:

Guest

Me vjen keq qe s'ja arrite qellimit Uno
T'gjith tmirat dhe ty dhe mos u merzit kshu e ka jeta /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

can i have this please!!!
a mund te kem kete ju lutem??
posso avere questo per favore?
2623.gif

ishalla duket!!!!!

Guest

sa i shpejt qe o bo sherbimi ktu mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

banana.gif

Kur te kaloni knej nga lagja hudheni ne nje cep ket(po doli mire vejeni,nqs del keq lejeni fare)
PO ju them grazie ne hut para kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dot.essa:
[qb] sa i shpejt qe o bo sherbimi ktu mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e pra e cuditshme por vetem per ca ama :shrug:

JO RRACIZMIT!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
banana.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallai me te dhene nje kokerr veze kam frike se e thyn,me te thene 10lek kam frike se e humb rruges
Ja po te puth halla ne dy faqet dhe hajt se ik autobuzi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me te thene qe je njesh na kput ne qafe Shota(sdq i modh je) /pf/images/graemlins/wink.gif