Diddy19

Su@mi
Re: Avatars

Fillimisht postuar nga Zeqoja:
su@mi ndroje YllO ndroje se te shkon ajo qe zgjodhe une e ti dukena si pellumba

Ne te dy si pellumba?? Ne te dy mund te jena cfaredo tjeter,po vec simboli i paqes jo!S'bajme tjeter vecse grihena (grricena) njeni me tjetrin ,cfare dreq pellumbash???

P.S.Kam frike se po vuna nje avatar qe te pelqeje ty ,do te me kerkosh me u martu.Vec kjo te ka mbete a questo punto!S'du me correre kete rischio! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Furor Aquila

Primus registratum

kush e do?

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Zeqoja:
su@mi ndroje YllO ndroje se te shkon ajo qe zgjodhe une e ti dukena si pellumba

Ne te dy si pellumba?? Ne te dy mund te jena cfaredo tjeter,po vec simboli i paqes jo!S'bajme tjeter vecse grihena (grricena) njeni me tjetrin ,cfare dreq pellumbash???

P.S.Kam frike se po vuna nje avatar qe te pelqeje ty ,do te me kerkosh me u martu.Vec kjo te ka mbete a questo punto!S'du me correre kete rischio! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: [/qb]
:cry: pse nuk dashke ti mi òa me mungon mua :confused: :cry:
ps:zihemi ne te dy qe kur mi :confused:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] ça fjale,se nuku di gjo una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ju lutem a ka mundesi,jeni si shpirt,jeni 1 aman me vini kete avatarin
pse une do te te mesoj tere jeten ty tradhtar?

Admir

Forumium maestatis

Falemnderit Ema per vendosjen e avatarit. E hoqa se dilte i shtremberuar. He per he po rri pa gje fare. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Logos, avatari yt me diell eshte nga me te bukurit ne AF /pf/images/graemlins/smile.gif

Mos e nderro me nese e rivendos /pf/images/graemlins/smile.gif

Admir

Forumium maestatis

Ate do lija prape, Kordele, por me eshte merzitur ca. :cry: /pf/images/graemlins/wink.gif

Ndonje sygjerim? /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Ju lutem ma rivendosni pak avatarin qe kam pasur. Ka disa dite qe nuk e shof. Thanks in advance

eros111

Primus registratum

na gjeni ndonje avatar te hajrit se nuk di si t'i marr vete /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug: