Futbollisti

Forumium maestatis
Re: Avatars

Notset dergoje me e-mail ate foton ose vej nje link tek faqaja juaj qe ju con tek ajo foto ne menyre qe ta marrim ne qe andej dhe tjua rregullojme si avatar.
Gjithe te mirat
Une

eM

Paper Moon

O njerez mua prap me ka dal ai problemi qe nuk i shof avataret e te tjereve dhe as timin! Shof vetem avataret e nja 3 anetareve dhe kaq!
frown-.gif

eM

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] O njerez mua prap me ka dal ai problemi qe nuk i shof avataret e te tjereve dhe as timin! Shof vetem avataret e nja 3 anetareve dhe kaq!
frown-.gif

eM [/qb]
Paper nuk e ka fajin Forumi por e ka kompjuteri. Me ndodh edhe mua kur jam nga kompjuteri i shkolles nuk me dalin avataret dhe nga nje here nuk me del dhe ngjyra e forumit kur jam nga shpia eshte ne rregull. Besoj qe edhe ti ke te njejtin problem dmth tek kompjuteri.

Ema u bo gjo per avatarin?

eM

Paper Moon

Jo ska te bej me computerat qe perdor sepse e njejta gje me ndodh si ne shtepi ashtu dhe ne shkolle!

ka nja 5 dite kjo pune!
frown-.gif

eM

Futbollisti

Forumium maestatis

Papi qe "fajin" e ka kompjuterat e tu, per kete se luan topi /pf/images/graemlins/smile.gif , por hajt e gjej se ku e ke fajin. Shiko firewall, ose ndonje gje tek te IE tek options.

Champi, pershendetje.
Notset, nice avatar /pf/images/graemlins/smile.gif
Une

arbi

Primus registratum

slamdunk.gif

plz nqs ka nevoje ridimensionojeni pa problem
modifikova profilin e iku per lesh.
faleminderit

PrInCiPiEl

Primus registratum

Nëse do të na lejohet :

Gjejeni ndonjë 'free web space provider' që lejon vendosjen e fotografive - avatarëve dhe linkimin e tyre në vende të tjera në internet.

Avatarin mund të e ndërroni shumë thjeshtë :
* në vend të fotos-avatarit të mëparshëm e vendosni tjetrin me emër të njejtë 'File' - që në gjuhën Shqipe mund të përkthehet si SKEDË, dhe cdo gjë do të jetë në rregull.

Shembull :
Keni pasur avatarin me emër : Foto_Avtari.jpg , të ruajtur në web-in tuaj personal .
Tani doni një avatar tjetër .
Vetëm zëvendësojeni ( dmth 'Upload the Saved .jpg file in your computer , into your web page' ) avatarin e vjetër me të riun , me emër të njejtë : Foto_Avtari.jpg .

SkinArt

Primus registratum

Ose box ku vetem te shkruhet add http:// dhe pasi ta upgrade profile te jet aktive
sic e ka dhe forume te tjera

< $did == ?? > < url -l > fake

Futbollisti

Forumium maestatis

Po ju more pse i mesoni keshtu keta :smash:
Champi e hoqa ate, i ka fajet ai xhaxhi Eli , prandaj dilet ashtu me pare. Ah vetem po se kapa se ja rregulloj une :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif
biggrin-.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

posi jo, po kush eshte? /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />
Une

Erison700

Forumium maestatis

Kam nje foto ne kompujterin tim. Kush me ndihmon ta beje si avatar? E perseris e kam ne kompjuter.

eM

Paper Moon

okay Futbollisto, e leme se e kane fajin komputerat e mi po si eshte e mundur qe i ndodhi te dyve ne te njejten dite ?!?!?!? Te mos harrojme se edhe ai i librarise dhe nje i shoqes qe provova benjne te njejten gje!

Qe kur jane bere PC aq te zgjuar sa te konplotojne kundra meje?!?!? :mad: :eek:

/me very very sad! :smash:

eM

olti

Neo

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Kam nje foto ne kompujterin tim. Kush me ndihmon ta beje si avatar? E perseris e kam ne kompjuter. [/qb]
Ma dergo mua me email tek oltjoni@yahoo.com

eM shiko profilin ti. Ndoshta ke bere dicka atje.
Eshte nje opsion atje, qe fsheh avatret!