Aurela Gace!!

woooooow

Primus registratum
Re: Aurela Gace!!

shi shi kjoo po ku ee di ti mi?? Ja per inati prap po e nigjoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po deshe ta coj nga msn-ja... :smash:

miyuki

Primus registratum

per mendimin tim, Aurela Gaçe eshte artiste e kompletuar,
eshte shume e shkathet dhe di te beje xhap ne ç'do situate,
moj ç'fare te duash ti,
humor, imitime , prezantime, dhe sigurisht ne kenge,

Kenga ime e preferuar nga reperetori i saj eshte gjithashtu : "fati yne shprese e marrezi",
po gjithashtu "me jeten dashuruar" , "nata", "ndjej", etj etj

vandy

Primus registratum

A di njeri ku kendon Aurela Gace? Do te jem ne NY per disa dite dhe kisha qejf me shku ke restoranti ku kendon. A dini ne c'restorant kendon?

vandy

Primus registratum

Cilat jane restorantet me te mira ne NY ku kendojne kengetare shqiptare? A keni ndonje sygjerim?

Petroninsja

Primus registratum

Vandy Aurela qe thua ti kendon ne Brooklyn dhe vendi quhet " Debal Gardens" kednon bashke me Eli Faren...
Adresen se di mire po kerkoje ne Yellow Pages per Brooklyn do jete diku andej nga Bayridge.

bebivogel

Forumium maestatis

Aurela Gacen e pashe ne dasem kete te djele ... she was okay ... kenget e dasmes i qan ... kenge te lehta nja dy i pelqej te tjerat per mua jane bloze ... :wave:

bona

Primus registratum

aurela

i like here but:
e kisha me i dasem dhe u lemerita kur ulerinte si ujk gjate kengeve popullore qe mundohej ti bente moderne.
e veshur me pantallona trecerekshe , floket me gersheta si zezake, e lyme si nga floket dhe nga fytyra me te kuqe, low life complet.
jam ftu ne ke dasma e kushurires se atij te dasmes se mesiperme dhe i thashe nqs merr aurelen s'jam tuj ardhe e dashtun.

Dua

Primus registratum

Une nuk e njoh mire kete Gace-n. Di vetem ate kengen se si e ka titullin :rolleyes: "...dua nje dore te me shtrengoje e te them se po jetoj..." eshte fantastike!!! :eek:

D.

gurax

Pan ignoramus

Ajo ka "grinta" dhe per kete bravo. Eshte tip energjik, ndez publikun dhe ka kenge qe vertet i ka te bukura /pf/images/graemlins/smile.gif Por deri ne nje fare menyre i jap te drejte bona-s. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kurse sa per sukesin... In the States, ALL albanian songs sound perfect in albanian ears! Sidomos kur cohen e te lene biletat 20-she si neper dasma turma turma! Vallaj, bravo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
"Have I told you lately..."

albanian_girl

Primus registratum

aurela3-330x313.jpg