Auguri

ndricim

Primus registratum
Re: Auguri

Gezuar aristokrate I wish ju suksese.

Auguri, tijamo

çao /pf/images/graemlins/wave.gif

cacol

Forumium maestatis

Gezuar, u befsh aq sa te duash vete!

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

aristokratja

Forumium praecox

Falemiderit Noto! Qe te dihet, avatari im eshte krijim i duarve te arta te Notos, dhe me pelqen (avatari).
Gjithashtu Klean, falemiderit shume!
Dhe Mostwanted, qe eshte gjithone i pranishem (ne AF nuk i humbet asgje)!
Dhe ty Lips qe te kam pasur bashkevuajtese te shkolles! (Ti akoma je harrova)
Eshte lezetshem te zesh kaq shume miq ne nje kohe kaq te shkurter!
Ciao dhe Thanks! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif dallohet gusto e notos /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

çke me mu te shkretin /pf/images/graemlins/smile.gif

shof qe me shum i pelqeka avatari Klean se ty moj aristokratija... mio Dio fjal e modhe ajo tijamo /pf/images/graemlins/laugh.gif

keq muhabeti /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif ca je ti ca je ti

noto tijamo /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

me fal as vete se besoj si munda ta bej kete gabim themelor /pf/images/graemlins/frown.gif

tijjamo noto /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

njerz jemi dhe gabojm /pf/images/graemlins/smile.gif

LiPS... po ne se lam qe ti t'me amojje mu, thjesht bojm çkemi per te bo e ala prosima /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

pa te te jjamu nuk bohet gje,hiqe nga mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S > dhe mbylle gojen tashi se ja prishem temen goces /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

avash ti mi sa menie t'keqe ke... mbaj fort jjamuren qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif

thjesht içik pasion ste bon keq as ty e as mu /pf/images/graemlins/laugh.gif e me vrap te jjamurja per noi dark jasht te qeshesh me veten e te mendoj jjamurja uuuuhhhh sa m'don mu kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir e ke i prishem temen... per nje moment thash se jemi te Eros /pf/images/graemlins/laugh.gif

auguri dhe i her aristokratja e suksese n'jet...

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahhahahahahahhahahahahahahahhaha rrofsh se na nxore nga situata me kte rreshtin e fundit me urimin hahhahahahaha sa kam qesh ca degjenerate je hahahahhahahhahahhaha

i_own_u

Primus registratum

çke grifshe /pf/images/graemlins/smile.gif

se sinqerisht e urova... e jam un pastaj ai qe prish tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

kam qesh qe e urove pas gjithe rreshtave te tjere me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif me demek e bere tenden /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

e vertet... tani qe po e lexoj bien içik n'sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ajo e din qe un e uroj sinqerisht... e i uroj dhe sa me shum tè amojjet n'jet /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

jo me kleanin te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

i cik n'sy?? hahhahahahhahahhahaha

Kondrapedali

Kondrapedali

Po e kthej edhe i her temën n'baz.

U bofsh plak e bukur me i tuf robsh që t'kan shuuuuum xhan rreth e rrotull Aristokrate. E t'shkoft jeta si aristokrate /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

aristokratja

Forumium praecox

Te fshihen te gjitha postomet e Notos dhe Lips qe nuk kane bejne me temen! /pf/images/graemlins/wink.gif Bej shaka! Jeni si shpirt!
Faleminderit dhe ty Kondra, si gjithmone i papertueshem per te te kujtuar qe po plakesh!
Ju puth te gjitheve! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif