AT A iPhone dëmton markën T?

AT A iPhone dëmton markën T?

AT.jpg

Ndërsa një studim të kohëve të fundit nga Grupi i firmës konsulente CFI gjetën se përdoruesit e iPhone janë përdoruesit më besnikë smartphone, me 90 përqind duke thënë se ato do të rekomandojë pajisje për një mik, gjysma e të gjithë pronarëve iPhone anketuar thanë se do të donte të hidhen në një tjetër anije Përcaktimi, nëse u jepet shansi.</p>

Dhe për herë të parë, AT & T ka shënuar më keq se të gjithë katër operatorë të mëdha të SHBA celulare në drejtim të kënaqësisë klientit të përgjithshëm për smartphones. Sipas sondazhit, AT & T shënoi 69 nga 100 në mesin e përdoruesve, dhe 73 në mesin e jo-pronarëve të iPhone. Verizon Wireless ishte bartës më të kënaqur me një pikë apo 79 nga 100 në mesin e përdoruesve smartphone.</p>

Edhe Sprint Nextel, e cila ka luftuar për të mbajtur konsumatorët për shkak të reputacionit të vet të varfër, të shënuara më të mirë se AT & T në mes përdoruesve smartphone. Ajo mori një 74 nga 100 në lidhje me kënaqësinë klientit.</p>

Shifrat janë në mesin e parë të përcaktoj sasinë rritje të pakënaqësisë me AT & T rrjet.</p>

AT & T nuk ka paraqit të madhe në anketat e kënaqësisë klientit, tha Doug Helmreich, drejtor programi me CFI Group. Por ata kurrë nuk kam qenë e fundit. Tani AT & T po afrohet fundit midis përdoruesve smartphone. IPhone ka qenë një lopë të holla për të AT & T, por që para vjen me një kosto sa i përket të kënaqur në përgjithësi.</p>

Marrëdhëniet me publikun dhe ekspertët paralajmërojnë se nëse markë AT & T nuk ka marrë hapa tani për të korrigjuar imazhin e saj se ajo mund të vijë përsëri për të fanitet kompanisë në të ardhmen. Çështja kryesore për konsumatorët është se shumë përdorues, veçanërisht ato në zonat urbane, raporti i mbulimit të dobët të rrjetit dhe shërbimin. Problemet me AT & T 3G wireless janë raportuar gjerësisht në blogs, Twitter ushqen, dhe madje edhe në raportet e publikuara nga Businessweek dhe New York Times.</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://teknologji.blog.al/?p=1350. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://teknologji.blog.al/?p=1350