#askbankimon

scadarsko

Locus omnem
Ne se keni deshire te comunikoni me secrétaire générale d nations unie dhe shprehni ndonje qeshtje vertet qe duhet te vihet ne diskutim, mos hesito #askbankimon
 
Top