ASAN Student Party - Ju ftojme tek Alma de Cuba 26 Dhjetor 2005

stil

Primus registratum
ASAN Student Party - Ju ftojme tek Alma de Cuba 26 Dhjetor 2005

Te dashur studente dhe anetare te ASAN,

<font color="brown">ASAN – Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote, Ju u Uron Mireseardhjen per Festat e Fund Vitit!
</font>
<font color="red"> Ju mirepresim ne nje Mega – Feste, “Ilumination Student Party”, ne Night – Clubin me te ri dhe me popullor ne Tirane, “Alma De Cuba”. </font>

DJ TATOO – Student ne France
DJ ERI XXL – Top Albania

Ftojme te gjithe anetaret e ASAN dhe studentet shqiptare qe studiojne brenda dhe jashte Shqiperise, te ritakohen ne “Ilumination Student Party” te organizuar nga Rrjeti i tyre.

Mos harroni Karten e Studentit.
<font color="black"> ***** Data: 26 Dhejtor 2005
****** Fillon: 21:00
****** Mbaron: ?
******* Vendi: “Alma’s De Cuba”, tek Ekspozita Shqiperia Sot.
******* Cmime Studentesh
****** Hyrja: 300 Leke + 1 Pije Free
****** Paguaj 1 – Merr 2, pas mesnates
***** Pajisje me karte anetaresimi ne “Social Club Alma de Cuba”
</font> /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Pajisje me karte Diners Club per oferta dhe lehtesira te metejshme. (Ne menyre qe karten ta merrni para fundit te vitit, ju lutemi te dergoni emrin dhe numrin tuaj te telefonit ne adresen asankontakt@yahoo.com ose info@asan.net.al)

Ju mirepresim!

Stafi i ASAN
www.asan.net.al
asankontakt@yahoo.com, info@asan.net.al

stil

Primus registratum
Re: ASAN Student Party - Ju ftojme tek Alma de Cuba 26 Dhjetor 2005

asan_party2.gif

pippo

Primus registratum

e po kush ua ben keto posterat me jahu se me trash se bo zoti ....... meu amigu Charlie Brown Charlie Brown

Hera

Primus registratum

Party doli goxha lezetshem edhe pse nje nate me pare ishte me mire se kishte me pak njerez.
Nejse DJ te dyja netet ishte yyyyyyyllllllllllll!
Fotot pikante ...kujdes me ca se mos ju akuzojne per perdorim imazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Uee qeka dhe nje cun me te cilin kerceva po qe si dhi qe jam ika pa e pershendetur /pf/images/graemlins/shrug.gif

Geodrome

Primus registratum

te kush foto je ti? dhe te kush foto eshte ai 'ylli' /pf/images/graemlins/wink.gif

Hera

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te kush foto je ti? dhe te kush foto eshte ai 'ylli' /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ai eshte neper ato fotot ku jane ngroheset e gazit kurse une pak gjithandej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

sa e shemtut ishe hera.

olololol

Primus registratum

hahhahahahahah paska dale nje kolegu punes me dashnoren me duket
nncncncncncnnc ja paska bo naften gruas

P.S ca ka fillu FLORI me i bo reklame neper internet kshu ai pune ka po me habit !!!!

Geodrome

Primus registratum

ku e pe Heren ti? se une nuk arrita ta dalloja se kush ishte? per mua ajo fotaja e 5te ishte me simpatikja.

tung

pippo

Primus registratum

Une ndonje yll nuk pashe ndoshta jam qorru /pf/images/graemlins/tonguee.gif Eshte Ambeta po eshte lekur e kocka te ben pershtypje ....( e zonja ne ate qe ben)
_Rreshti i katert fotoja e peste e njejta pamje me ate qe shof rrugve naten .... mendim personal. Shume pak studenta e shume kurvar edhe ky mendim personal.

Diddy19

Su@mi

Une ne fakt nuk mora pjese ne festen e organizuar nga ASAN po tani qe pashe fotot dhe pashe qe kishin marre pjese edhe dy persona qe per pak jane te shpallur ne kerkim ,thashe : "mire qe s pakam kene"....Cani e porci,veramente!

Geodrome

Primus registratum

Une ndonje yll nuk pashe ndoshta jam qorru /pf/images/graemlins/tonguee.gif Eshte Ambeta po eshte lekur e kocka te ben pershtypje ....( e zonja ne ate qe ben)
_Rreshti i katert fotoja e peste e njejta pamje me ate qe shof rrugve naten .... mendim personal. Shume pak studenta e shume kurvar edhe ky mendim personal.

[/ QUOTE ]

PArty vertete eshte per studentat qe studiojne jashte, por edhe ta qe jetojne ne Shqiperi ishin te mirepritur...

prandaj nje keshille: mos u bej perjashtues!!! tung tani

Geodrome

Primus registratum

Une ne fakt nuk mora pjese ne festen e organizuar nga ASAN po tani qe pashe fotot dhe pashe qe kishin marre pjese edhe dy persona qe per pak jane te shpallur ne kerkim ,thashe : "mire qe s pakam kene"....Cani e porci,veramente!

[/ QUOTE ]

Po si mund te kesh pare veten ne foto kur nuk ke qene ne party???? /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Rrushi,i pashe ne foto ato djemte,jo veten time se une s vajta.Lexo me mire ate çfare kam shkruar!Me i vemendshem here te tjera!

Hey Joe

Primus registratum
Re: ASAN Student Party - Ju ftojme tek Alma de Cub

ka plas sekesi i modh me loket n tiron kom nigju ,
e rende .

pippo

Primus registratum

[/ QUOTE ]PArty vertete eshte per studentat qe studiojne jashte, por edhe ta qe jetojne ne Shqiperi ishin te mirepritur...

prandaj nje keshille: mos u bej perjashtues!!! tung tani

[/ QUOTE ]

Une nuk perjashtoj njeri, thjesht komentoj ( ne vija te pergjithshme) ato fotot_ secili shkon ku ti doj suma, thjesht me behet qefi qe nuk isha_ se u dashka me te fol ne menyre te drejtperdrejt ketu.

stil

Primus registratum

Faithless mos u merzit ti se do kete party te tjere, ne te cilet do jesh i ftuar edhe ti, qe te mos te te mbetet mendja... /pf/images/graemlins/wink.gif

Dafne - ata personat qe ishin aty ishin personat me WANTED ("ne kerkim") per momentin, jo vetem ne Shqiperi por edhe ne Itali /pf/images/graemlins/wink.gif - duke filluar qe nga Ambeta, Bogdani, Kleidi, Tare, Pustina, etj, te cilet ishin personat me te pershtatshem per nje feste studentesh qe studiojne jashte shtetit, sepse njesoj si studentet, jane dhe ata ambasadore te imazhit te mire te Shqiperise ne bote...

Po nejse...keto jane vetem detaje...pak te thella... /pf/images/graemlins/wink.gif