Arti i punimit te hekurit me dore

pekomeri

Primus registratum
Arti i punimit te hekurit me dore

Pema qe po ju paraqes eshte punuar nga Z.Petrit Metohu. Ajo ka nje lartesi 3.5 Metra,dhe nje peshe 350 Kg.Ideja e autorit eshte Shqiperia nder vite. Eshte e punuar me kovacane dhe me dore.
pema.jpg

pekomeri

Primus registratum
Re: Arti i punimit te hekurit me dore

Nuk po pres diskutime nga kjo teme,por po paraqes nje pune(mundesh ta vleresosh apo jo)te bere me dore prej hekuri ketu ne tirane.

pekomeri

Primus registratum

Po ju dergoj prape nje skulpture te punuar me dore te punuar nga Z. Petrit Metohu.
pik5.jpg

luljeta hato

Primus registratum

Ne mos gaboj,z.Petrit ka dhe nje firme private me emrin Pekomeri,apo gaboj?

pekomeri

Primus registratum

Po eshte me se e vertete.Ne nje teme tjeter te titulluar Artianati i punimit te hekurit do te paraqes punimet e firmes Pekomeri.

pekomeri

Primus registratum

Po ju dergoj nje pikture ne hekur,punuar me dore,ngacmuar nga pikturat e pikassos,
ideuar nga Z.Petrit Metohu

RecurrentDream

Forumium praecox

'Une bej kuaj qe qeshin, macoke me cizme meksikane, une bej zhaba, kangjella... blla, blla, blla'
Monologu i Koçit tek "Zonja nga Qyteti"...

P.S. Pertoja te hapja nje teme: "Arti i punimit te allçise" /pf/images/graemlins/tongue.gif

pekomeri

Primus registratum

Po e perseris ta dergoj dhe nje here foton
meqenese nuk ja kam marre doren akoma
pik22.jpg

pekomeri

Primus registratum

Nje pikture tjeter bere me hekur
mare nga pik. e Pikassos
Punuar sipas idese P.Metohu
pik9.jpg

pekomeri

Primus registratum

Po ju dergoj nje pikture ne hekur
Punuar sipas pik.E.Grezda
Idea P.Metohu
pik4x.jpg

pekomeri

Primus registratum

Po ju dergoj nje pikture ne hekur
Punuar sipas pik.te Pikassos
Idea P. Metohu
pik99.jpg

pekomeri

Primus registratum

Me ne fund kam lindur per se dyti.Kam dorezuar licensen duke pezulluar aktivititen tim prodhues dhe me duket vetja i lehte dhe pa strese.Paskam vuajtur shume vite i ngarkuar me streset e punes dhe te detyrimeve karshi keti shteti te paafte dhe te koruptuar deri ne gryke qe di vetem te te mare dhe te mos te japi asnje sherbim sado te vogel.Kam paguar cdo muaj taksa nga me te ndryshmet duke qene i rregullt ne cdo aspekt te punes,por fatkeqesisht nuk e gjeta doren e ngrohte te nje administrate qe nuk di cfare emri te vendos.Une e di qe fjala ime shkon ne vesh te shurdhet dhe nje opinion qe te ben fajtor qe nuk ke ditur te pershtatesh ne nje ambient te shkateruar komplet nga morali.disa e kane bere me qejf ,te tjeret nga halli per te mbijetuar.Sot deklaroj se shqiperia eshte me kanser ne korupsionin galopant dhe nuk ka doktor qe mund ta sheroj.Uroj ndonje cudi nga Zoti.Gjithsesi une shpetova me ne fund duke pasur qetesine e munguar prej vitesh .

Al-Punk

Still here

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pekomeri</div><div class="ubbcode-body">Me ne fund kam lindur per se dyti.Kam dorezuar licensen duke pezulluar aktivititen tim prodhues dhe me duket vetja i lehte dhe pa strese.Paskam vuajtur shume vite i ngarkuar me streset e punes dhe te detyrimeve karshi keti shteti te paafte dhe te koruptuar deri ne gryke qe di vetem te te mare dhe te mos te japi asnje sherbim sado te vogel.Kam paguar cdo muaj taksa nga me te ndryshmet duke qene i rregullt ne cdo aspekt te punes,por fatkeqesisht nuk e gjeta doren e ngrohte te nje administrate qe nuk di cfare emri te vendos.Une e di qe fjala ime shkon ne vesh te shurdhet dhe nje opinion qe te ben fajtor qe nuk ke ditur te pershtatesh ne nje ambient te shkateruar komplet nga morali.disa e kane bere me qejf ,te tjeret nga halli per te mbijetuar.Sot deklaroj se shqiperia eshte me kanser ne korupsionin galopant dhe nuk ka doktor qe mund ta sheroj.Uroj ndonje cudi nga Zoti.Gjithsesi une shpetova me ne fund duke pasur qetesine e munguar prej vitesh .
</div></div>

Biznesi privat eshte gjithmone nje pune 24/24.

atman

Forumium maestatis

Natyrisht, eshte nje pune Sizifi kur çfare krijon ti e pervetesojne te tjeret i quajtur shtet i cili behet i gjalle vetem ne kesi rastesh.

pekomeri

Primus registratum

Ne kete web-sit (http://www.pekomeri.com) paraqiten idete dhe projektet me te bukura te Pekomerit qe jane realizuar ne Shqiperi me pnuime dekorative te hekurit me kovacane dhe mozaik me gure natyral. Keto produkte jane ideale per dekorimin dhe aredimin e oboreve.banesave, rezidencave, hoteleve, parqeve, vendeve publike,etj.
Gabimi qe beri Z.Petrit Metohu President i Pekomerit dhe President i Artizanatit Shqiptar,nje person i apasionuar pas artizanatit,ishte sepse duke investuar te gjithe fitimet e Pekomerit me shume se sa duhej per artizanatin Shqiptar beri qe kjo firme te dale me humbje dhe te mbyllte aktivitetin e saj prodhues.
Mungesa e marketingut,menaxhimit dhe kapitalit si dhe situata e pergjithshme te krizes ekonomike boterore detyroi Pekomerin te mos vene ne eficense ekspoziten e saj prej 500 M2 per te gjithe Artizanet Shqiptar.Kjo krize ekonomike detyruan Z.Petrit Metohu (President dhe Administrator i vetem i firmes Pekomeri) te dorezohet duke mbyllur ndermarjen e tij dhe te qendroje pa pune ne shtepine e tij prej 11 muajsh.
Sot ai kerkon te ngrihet perseri ne kembe per te organizuar nje treg exporti per te gjithe ato persona apo firma qe jane te interesuar per prodhimet artizanale Shqiptare.