Arti i gdhendur në fruta dhe perime

Sweety el

Locus omnem
Përkatësisht, bëhet fjalë për teknikë që e ka prejardhjen nga Tajlanda, traditë e vjetër që ekziston nga ato hapësira më shumë se 700 vjet, ndërsa shumë kuzhinierë botërore e transmetojnë në kuzhinat në tërë botën. Kjo teknikë tani është e pranishme në të gjitha evenimentet e mëdha, është e vështirë për t’u mësuar dhe çdo kush mund të posedojë talent nëse arrin ta mësojë. Megjithatë, atë mund ta bëjnë vetëm mjeshtërit e mëdhenj të cilët e kanë fituar zanatin e vet pikërisht nga banorët e këtij vendi.

Nëse dëshironi të shihni për çfarë teknike bëhet fjalë shikoni videot që upërgatitën, nëse dëshironi ta shihni bukurinë e veprave shikoni galerinë me fotografi që do t’ju lënë pa fjalë, por ka mundësi t’jua zgjojnë oreksin.

Kënaquni!
autori:
Jasmina Gollubovska
 

Sweety el

Locus omnem
ovosje_zelencuk_umetnost3.jpg
ovosje_zelencuk_umetnost2.jpg
ovosje_zelencuk_umetnost4.jpg
 
Top