Arrini te mbani djet ?

Belina1986

Primus registratum
Arrini te mbani djet ?

Arrini te mbani djete edhe te mbani permirsimet qe na ajo kemi? Cfar qjuhani juve djete? :goofy:

lir

Primus registratum
Re: Arrini te mbani djet ?

kam zbuluar se ngrenia e mishrave te ndryshme, dhe asortimenteve te tjera te ketij lloji, gjithashtu diathrave, frutave, embelsirave, cdo gje qe trupi i njeriut e tret dhe shijon mire, me mban te shendetshem..menderisht /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
fizikisht? rrofshin palestrat dhe pishinat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

arrij shume mire, por ne pergjithesi ha cfare me haet. sekreti eshte te cohesh gjithmone i/e pangopur nga tavolina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

A jeni ne terezi njerzit nuk kane buke me henger , kurse ju i thoni te mbajne djete edhe ajo i duhet dhe e ngriten samarin hani ore hani nga nje tas me groshe mbushni barkun :lol: :lol:

DEVIL-girl

Primus registratum

Sekreti eshte te hash cfare te haet, vetem elemino embelsirat :smash: dhe te levizesh sa me shume, psh ne vend qe te marresh autobusin ose makinen per distanca te shkurtra me mire beje rrugen ne kembe.

arusha e bardhe

Primus registratum

Asnjhere nuk mbaj diete ..se nuk e kam ndjere ndonjehere te nevojshme te bej nje gje te tille..
mjafton te dish se cfare te hash....vetem elimino <buken> e tepert jo ta heqesh fare nnga konsumimi..thone qe akullorja te shendsoh ..ndersa tek une ka ndodhur e kunderta ..pasi per ato vdes fare..dhe nuk jam shendosh ndonjhere......ketu qendron sekreti.. :lol: :lol:

Guest

Arusha e Bardhe nuk ka problem fare se pi fillove me u shendosh hajde me zemren tate ti :kiss: :kiss: qe ta mbashe trupin ne forme

arusha e bardhe

Primus registratum

o indiano ..me kenaqesi ..por jemi ca larg dhe sdo mundja te sakrifikoja aq...te puc fort... :kiss: :kiss:

Ida

Primus registratum

Po lexoja ne nje reklam per disa dieta,dhe flitej per ushqime me kalori negative,me sa kuptova ushqime qe trupi harxhon meteper energji sesa ofron ushqimi.

Keni degjuar ndonjehere per ato?Dhe cilat jane?