Arkitekture Fascinuese!!

Artemis

Primus registratum
Arkitekture Fascinuese!!

Duke u nisur nga vendbanimet e para qe i krijoi Njeriu e deri te Ato Me Modernet- Futuristike... !
cili arkitekt apo konstrukcion ju Fascinon! Dhe si mendoni Cili stil do ti Ngjante Shqiperise sikur se Paku nje Qytet i tere te rikonstruohej prej ne Themel :idea: ?!

Artemis

Primus registratum
Re: Arkitekture Fascinuese!!

Une po filloj me Antonio GAUDIN!
Me fascinon pasi nuk ka considerate per Rendin e Vijes se drejte ; ajo tek Gaudi deformohet, leviz, vibron dhe krijon nje rend te ri ate te lakoreve te cilat konstrukcionin e tij e mbeshtesin ne nje dimension Perrallor! Dhe jo vetm kaq por po e nderpres pasi nuk kam baze profesionale ne kete drejtim-!
cid_3131090.gbi

Artemis

Primus registratum

cid_3131090.gbi

Uhhhh :mad: :mad: :mad: ... pse nuk paraqitet photo! Kot kjo puna ne forum, ja adresa... nese dikush mund ta barte photon!!! :shrug:

mon

Primus registratum

te lutem artemisi fol SHQIP sepse megjithe deshiren time te mire per te mesuar nuk i marr vesh gjysmen e atyre qe thua!

pippo

Primus registratum

fascinon - ? ??????!!!!! etj etj
nuk e di ju te tjerve po mua perdorimi i ketyre fjale keshtu pa kuptim ne shqip me ngre nervat.............. dhe vetem per kete nuk kam per te shkruajtur me ne kete teme.

Artemis

Primus registratum

OH MORE TE MJERE!!!
... Po Pse I fut hundet ne Temen Time kur sta mba B'ytha?!

Artemis

Primus registratum

mon hajde me mbaj nj e kurs te gjuhes?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artemis

Primus registratum

kurse ti faithles... kur ta heqish mendjen nga "fascinuese" do te kujtohet te shkruash -ve tek "ketyre fjale..."-ve! kupton... shqip, e??
( pse keni nevoje te fyeni o Njerez? Ka me shume se nje muaj qe jam ne forum dhe konstatoj se kjo eshte Dijagnoze e ketij forumi!! Gati te gjithe temat mbyllen ose sterzgjaten ne baze te kesaj Diagnoze!!!)

mon

Primus registratum

Te lutem, pse me keq kupton! Nuk desha te te fyeja aspak! Nese ndihesh e fyer te kerkoj falje.

Cfare te thashe e kisha seriozisht. Dhe ti o goc sa shpejt nxehesh! Nejse me fal edhe iher por te lutem ma shpjego cfare do te thote facsinuse( a ku ta di une.)!

silu

Primus registratum

Nuk mund te them me shume se sa cka thene vete Gaudi "Vijen e drejte e ka krijuar njeriu kurse ate te kurbet zoti"

Prodigychild01

Primus registratum

Per hapesin e temes qe nuk di te flasi shqip, ja ku kam edhe une disa kontribute "fascinuese" per te.

davids.gif

penis_statue.jpg

NATURALE-2.JPG

Artemis

Primus registratum

PRODIGY... Po me BEFASON FASCINIMI YT NGA PENISI!!!
Ha, ha... haaa! :lol: :lol: :lol:
( ti d.m.th. je nga ata vaseline boys!!!)
URIME!!! :devil: :devil:

olti

Neo

Sa per titullin: Ne shqip do ishte "mahnitese" ajo fjala "fascinuese"