Argument!!! Me e veshtire te jesh burre apo grua

S6T6N6

Forumium maestatis
Argument!!! Me e veshtire te jesh burre apo grua

Sot kam gjithe diten qe has njerez te gjinive te ndryshme qe me qahen per problemet e tyre jetesore dhe krejt rastesisht me bene te hap temen e mesiperme... Si mendoni ju miq te nderuar eshte me e veshtire te jesh burre apo grua?! Argumentoni psene!!!

babi

Primus registratum
Re: Argument!!! Me e veshtire te jesh burre apo grua

Mendoj se tema te tilla nuk cojne ne ndonje percaktim te sakte - megjithate duke qene ne anen e grave mendoj qe me veshtire eshte te jesh burre!
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ah po, duheshin edhe argumenta - i vetmi argument bindes per trurin tim eshte: veshtiresia e te qenit burre eshte ne faktin se duhet te jete i suksesshem aq sa i mjafton femres qe ai do te kete ne krah.
/pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

mu m'duket sikur te koka e femres bohet lufta e trete botrore ne heshtje. nji rremuje aq e modhe m'duket aty mren sa s'e merr vesh menimi-menimin. si udhkryq i nji mega-metropoli pa semafor e pa polic. duke pa femrat qe menohen e menohen, seç kam bindjen qe do dali nji gjo nga ajo koke qe do trondisi jeten tate te thjeshte te perditshme prej mashkulli ha-pi-rri-merzitu-gajasu-zaping.

rrofsh o zot qe m'ke qit mashkull.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne koherat e "te drejtave te barabarta" e kote te thuash sipas Stermillit "Sikur te isha djale!!!"

Per mua qysh kur pantallonat u bene veshje e zakonshme edhe per femrat, s'kam ndonje zili boten mashkullore, kam pershtypjen qe te jesh BURRE eshte pergjegjesi e madhe /pf/images/graemlins/wink.gif

Parapelqej te mvarem nga ai perqafimi "i shkalles se larte te sigurise" per te cilin me eshte dashur te dhuroj shume dashuri per ta pasur, ndersa ai i zoti i perqafimit e di sa performance te larte duhet te kete per te merituar ta quaj te denje per mashkulloritetin qe mbart. /pf/images/graemlins/wink.gif

Te jesh femer eshte komode, te duhet te perdoresh vetem mendjen /pf/images/graemlins/wink.gif forcen fizike dhe te tjerat zinxhir, ua kam falur.

abs

nuk e di...

Sa bukur e the moj Gishteza. /pf/images/graemlins/smile.gif
Une do shtoja vec kaq, nese dy palet do gjenin ne vetvehte `masen e feminitetit/mashkullitetit` do ndjehen te plotsuar nga njeri tjetri.

dmth, jo vetem gocat kane nevoj per nje krah te djathte...

Nuk eshte ma koha e iluzioneve te herojve...

nga pervoja personale...se kam pas ndonjehere te nevojshme te them `bah medet si nuk isha e gjinis tjeter` /pf/images/graemlins/wink.gif

...ma e veshtir eshte te mos dish kush je, cfare do...si e do, pse e do, e tjere e tjere...nigjoni mu se s`ju del keq... /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------------
...te paragjykosh vehten do te thote, ti japish mundesine te tjerve te te keqperdorin /shfrytezojne, kurseja vehtes kte, leri te tjeret te te paragjykojne, me kte rast ato `shesin gratis` nje pjese te vehtes, dhe ti i njeh e me mire ato... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Me veshtire eshte te jesh siper si femer e poshte si mashkull!

pinkparadise

Forumium maestatis

po dihet ky muhabet mmmmmmooooooooo /pf/images/graemlins/goofy.gif
me e veshtire te jesh grua sot...neve i kemi te gjitha ne kurriz... /pf/images/graemlins/crazy.gif
burrat din te bejne vetem nje gje ne nje moment te caktuar /pf/images/graemlins/grin.gif ose psh ne jeten e perditshme kan vetem punene e tyre... /pf/images/graemlins/smash.gif
grat i bojne te gjitha punen, shpine, femijet edhe burrin. /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifD /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Princesha

Primus registratum

Un asnjehere skam mendu pse nuk jam mashkull, sepse jam ndjere shum komfort kshu si jam.

Nuk eshte e vertete qe vetem mashkulli apo femra duhet te perballoje te gjitha, kur je ne nje lidhje te balancume s'ka nevoje asnjeni e as tjetri te ndjehet super i ngarkuar.

rosen

Primus registratum

Ne nje shoqeri maskiliste padyshim eshte me e veshtire nqse je femer. p.sh. shoqeria shqiptare ndonese jo vetem ajo.

kurkushi

Primus registratum

Varet se në ç`shtet=vend të botës jeton dhe cilës fe i takon.

pinkparadise

Forumium maestatis

po kjo eshte e qarte ....ne disa vende me mire te jesh m*** se sa te jesh femer

Princesha

Primus registratum

me kete "m" pika pika, deshe me than mashkull ti apo jo?

po thuje moj bije se nuk asht fjal e keqe ma, ka fillu me u leju kto koht e fundit /pf/images/graemlins/devil.gif

OROSHI

Primus registratum

Tani nuk ka veshtiresi qe nuk kapercehet....mjafton nje nderhyrje kirurgjikale dhe hopaaa.....u bere ai qe do te jesh :=)

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po e flet per eksperjence kete pun eeeee????

[/ QUOTE ]

Po po...me nje nderhyrje kirurgjikale kam bo menjen time femer /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e njeh ate shprehjen ti: ama menje femre paske ???
pun te bukur paske bere edhe ti dmth

kurkushi

Primus registratum

Me e veshtira është te jesh Burre(mashkull) e te detyrohesh te jetosh si grua(femer) apo te jesh Grua(femer) e te detyrohesh te jetosh si burrë(mashkull).

saimir08

Primus registratum

Eshte shume realtive; qe kur kemi ardh ne kte bote, e veshtire eshte, sikur te jesh dhe gjithcka, prandaj nuk duhet te aludohemi sikur te ishim ......