Argita: Mero nisi të na sulmojë, kur e refuzova në rimarrjen e TemA-s

Argita: Mero nisi të na sulmojë, kur e refuzova në rimarrjen e TemA-s

Ne nje deklarim botuar sot ne nje gazete prane qeverise, vajza e kryeministrit Argita Malltezi, ka hedhur poshte akuzat e Mero Bazes per lidhjet e studios se saj ligjore me emrin e Rezart Tacit dhe ka nxjerre nje pjese te se vertetes, sipas saj, per prishjen mes Berishes dhe Bazes.</p>

Znj.Malltezi, thone ne deklarimin e saj se sulmet e Bazes kane nisur kur ajo refuzoi te bashkepunonte me Bazen per nje çeshtje transaksioni. </p>

‘Sulmet vijnë për shkak se refuzova të bashkëpunoj në transaksionet e shitblerjes së gazetes TemA, të cilat vinin erë pastrim parash[ – thote vajza e kryeministrit e njohur per fuqine e studios se saj ligjore sidomos ne marredheniet shtet-biznes, aq sa ne mjediset e biznesit ne Tirane ka nisur te perdoret shprehja: ‘vetem ajo e çan deri ne fund’, – duke iu referuar ‘mureve’ te burokracise se veshtire te Tiranes.</p>

‘E vërteta është, se Mero Baze ka qenë klient i studios sime deri në kohën kur studioja i refuzoi të përpilonte sipas kërkesave të tij, një praktikë për rimarrjen pa shpërblim të gazetës Tema të cilën ai më parë e kishte shitur me një çmim qindra milionësh. Kur ne i bëmë të qartë se një praktikë e tillë binte erë pastrimi parash. Mero Baze vendosi të mos ishte më klient i studios sonë dhe nisi serinë e tij të shpifjeve”, u shpreh Malltezi, sipas gazetes 55.</p>

Avokatja Malltezi ka hedhur poshte edhe nje deklarim te Bazes ne një shkrim ku thotë se ajo ka pasur klient të biznesit të saj këshillim ligjor, edhe biznesmenin e naftes Rezart Taçi. </p>

‘Sqaroj me përgjegjësi të plotë, se Rezart Taçi, në asnjë rast dhe në asnjë rrethanë nuk ka qenë klient i studios sime. Jam e hapur t’i përgjigjem çdokujt që pretendon se ka prova për të kundërtën”, deklaron Malltezi.</p>

‘Gjej rastin të shpreh keqardhjen e thellë dhe t’i urojë shërim Mero Bazes si dhe të dënojë ashpër dhunën ndaj tij dhe cilitdo gazetari tjetër si një akt absolutisht të papranueshëm dhe që lëndon mbarë shoqërinë, – perfundon deklarata e vajzes se kryeministrit
(shekulli)</p>
tNSC1MTnatQ

Ky artikull eshte marre nga: http://www.albaniasite.net/?p=26083. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.albaniasite.net/?p=26083