ARAGORN EDHE 100!!!!IMEL!!!!

ladouce2005

Primus registratum
Re: ARAGORN EDHE 100!!!!IMEL!!!!

birthdy-lover1.gif

abs

nuk e di...

Aragorn gezofsh edhe 100 Vite te lumtura me ma te shtrejtit e tu /pf/images/graemlins/smile.gif

RQB%20Champagner%2003.jpg

teab

Primus registratum

Happy B-day edhe nga une!! Qofsh gjithmone i lumtur me familjen tende te mrekullueshme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Vals

Primus registratum

Aragorn, u befsh 100 vjec. Je cuni me simpatik i forumit. Edhe kshu per se verteti me kane thene qe goxha i mire je /pf/images/graemlins/wink.gif
Pac vetem dite te bukura me ato dy shpirtat e bukur qe ke ne shtepi. :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Kujdes LD se po ta gjujne Arren /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Aragorn, u fute te te 30-at mduket :rolleyes: si po te duken ato vitet atje? Gruja eshte ajo qe kishe ne fillim apo ka ndryshuar? (si karakter flas, jo si person fizik) /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: Gezuar!

blendiys

Primus registratum

Dhe 100 te tjera mik.Qofsh i lumtur bashke me njerzit qe te rrethojne.
Urime nga BE /pf/images/graemlins/wink.gif

ARJELA

Primus registratum

Edhe Arangoni me ne fund Urime Rrushi ca t'bej jam shum e zan kohen e funit dhe i kam harru krejt miq e mi
urime ditlindjen dhe si dhurat e ke nag un nje qiri kur te ikin dritat ta kesh rezerv :tipsy:
:kiss: :kiss: :kiss:

ODISEA

Primus registratum

Ketu ku jam une, po iken dritat e merr vesh nje bote e tere dhe s'ka gjenerator qe t'i beje derman... megjithate qiririn po e mbaj per rast te vecante /pf/images/graemlins/wink.gif
Faleminderit :kiss:

ODISEA

Primus registratum

Faleminderit te gjitheve per urimet /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte kenaqesi te lexosh urime nga miq (sado qe virtuale) te dashur...
:wave:

bebi

Primus registratum

Urime urime qe dalin nga zemra ime,
zogu fluturon
lulja lulezon
Blue - Aragornin
per ditlindje e uron /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

Rambla

Primus registratum

Urime Aragorn /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa me shume gjera te bukura per ty & familjen tende /pf/images/graemlins/smile.gif !

p.s. i bej me shume qejf urimet atyre qe jane 'aries' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Urime aragorn, pershumvjet ditelindjen, uroj lumturi ne familje e shendet :wave:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Paska pasur ditelindjen xhaxhi Aragorni :rockband:
birthday_cake.gif

U befsh 100 vjec ,qofsh i lumtur gjithmone :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe 100 vjet te tjera me fat e gjithe te mirat. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I dashur Krushk,

shpresoj qe mungesa ime te mos e kete zvenitur shkelqimin e pranveres se ngathet qe na e hengri shpirtin e dhjamosur nga padurimi kete vit.
Mbase ua ka thene Krushka e nderuar qe po merrem me plane per te ndryshuar boten dhe per ta bere kete me eshte dashur te shkeputem nga realiteti yleberisitk forumor dhe te jem nder te fundit qe paraqes urimet e mia ne festa te mbaruara. Desh fati i keq qe te isha me vonese edhe ne kete gezim tuajin. Me thane qe e keni pakesuar mobilimin e shtepise dhe kolltuku ku une preferoja te ulesha s'eshte me ndaj dhe po mendoja qe keto mobiljet e reja ta marrin aq shume mendjen sa te mos vesh re qe nje vend eshte bosh. Pa dashur ta caloj biseden me tej, u kerkoj te pranoni te falurat e mia dhe urimet e sinqerta duke shpresuar qe si familje t'ja keni kaluar sa me mire e gezime te tilla paci perhere.

Ditelindje te bukra paci perhera.

E juaja, e perhumbura, e vonuara.
Krushka