Aparat i ri...Programim endrre

assassino26

Primus registratum
Aparat i ri...Programim endrre

Tashme ne treg doli e reja e fundit.E shpikur ne Japoni(mesa di une)Aparati i endrrave te mundeson te shikosh endrren qe deshiron.Para se te flesh aty programon endrren qe deshiron te shohesh dhe uoolaaa gjum i kendshem me endrra te bukura...VEtem nqs je i cmendur si Kondra dhe deshiron te shohesh endrra me elefante.
Tregoni si do e programonit juve aparatin tuaj te endrrave.
UNe per vete po iki te fle.Aparatin e kam programuar me 6 ore endrra me forumisten time te zemres.Kush eshte???E di une,Kondra dhe ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre mos te te ngelet hatri :angel: Eshte gje qe sma ndalon dot :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Aparat i ri...Programim endrre

Shif ondrra ti shif. Eh mër lanet, ishalla t'ka ra i prish ai aparati ene shef 6 or makthe :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Shif ondrra ti shif. Eh mër lanet, ishalla t'ka ra i prish ai aparati ene shef 6 or makthe :smash: [/qb]
JA u keshilloj...6 ore kam pare endrrat me fantazine qe deshiroja :devil:
ika une te fle prape /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

:lol: :lol: prandaj ngeli tere diten ne gjum peshku dhe s'duket ketej nga af. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] :lol: :lol: prandaj ngeli tere diten ne gjum peshku dhe s'duket ketej nga af. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo se ngela tere kohen ne gjume,se nganjehere e programoj jeten me bukur se endrren,por mos ta mohoj qe gjumin e bej me me qeif qe kur kam marre kete aparatin.
Kur cohem nga gjumi jam qull qull qull....me djerse /pf/images/graemlins/laugh.gif