ankth...merzi...trishtim

I love new york

Primus registratum
ankth...merzi...trishtim

si ndjeheni kur keni te pakten njeren nga keto simptoma?????
une per vete vuaj shume nga trishtimi kur me kap jam extra sensitive.
ankthi me brren ne shpirt pameshirshem kur me kllapon. /pf/images/graemlins/frown.gif

ZENEL-M

Primus registratum
Re: ankth...merzi...trishtim

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Mymph mund te te sygjeroj te hedhesh nje sy nga Psikologjia. atje ke diskutime te lezecme mbi ankthet, trishtimet etj.... [/qb]
Lara craft eshte e sakte,te tila probleme jane duhe ti consultosh me Psychiatrist,dhe jo per forumin.Me vjen keq per te tuat trishtime,ankthe........
Ma merr medja se nuk je ashtu,por mos u bej(PM)ne qoftese nuk e kupton, you really need help from the professionals! :sleep:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Mymph mund te te sygjeroj te hedhesh nje sy nga Psikologjia. atje ke diskutime te lezecme mbi ankthet, trishtimet etj.... [/qb]
Ajo studjon vete psikologji /pf/images/graemlins/laugh.gif (Ne mos gabohem)

Un' do thoja se koha i sheron te gjitha! :shrug:

Blendi

Primus registratum

Nuk eshte e thene te jete, por qe te treja (ankth, merzi e trishtim) jane simptomat e depresionit, sidomos kur nuk ka ndonje arsye te prekshme qe t'i justifikoje keto ndjenja.
Njeriu nuk duhet te ndihet vazhdimisht keshtu.

Petroninsja

Primus registratum

Helen sa here te ndihesh keshtu me bej nje bz ne Af dhe shkojme per Indian...
Cheer up mate life is too short... /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :kiss:

alinos

Forumium maestatis

me behet qefi qe Vogelushja reagon keshtu, kete fjale ndoshta duhet t'ja thote dhe vetes ne momente te veshtira.
E megjithate eshte me e lehte te japesh mend se sa te zgjidhesh hall.
Une Helen zakonisht perpiqem te mos rri vetem, nganjehere funksionon, nganjehere jo :shrug:

Trista

Primus registratum

eh kot me thene, po duket qe i ka kalu depresioni se postimin e ka bere ne janar te 2003 ...

Qofshi mire te gjithe e sa me larg depresionit /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

NGA ankthi kame kohe qe nuk vuaj,trishtimin nuk para e njoh,merzia e jetes se perditshme pa as edhe nje gje te re apo ndryshe nga te tjerat,me kap shpesh dhe me lodh ndonje here,edhe pse mundohem te bej dicka ndryshe.
Mendoj se te ndjerit te trisht duhet te kesh me te vertet nje arsye teper te forte..
Dikush ngaterron monotonin me trishtimin....
Zgjidhja eshte te jemi gjithmon te qeshur,ndonjeher edhe pa motiv.Ndihmon ne shkarkimin e emocioneve,ndjenjave,mendimeve te lodhura dhe pertace..
Anyway i'm listening to the finest work song...

ZENEL-M

Primus registratum

LARACRAFT:Leri ofendimet ne internet,sepse nuk e dini me ke keni te beni?.Por fshatare si ty mesuan te perdorin internet tani,kur une mesova te perdore internet,ti moj vajze rihje duart per Enver H.Te lutem me teper respekt per te gjithe qe marin pjese ne Albforumin pa i quajtur me emra te ndryshem.
Me sa me kujtohe nje fjale e urte thote:I SHARI TE SHANE?GOOD BYE :wave:
------------------------
" What you say and do, shows how much you have in your coconut shell!! "

erjo

Primus registratum

sa shume ekzagjerojme ne njerzit,sa e sa gjera sterhollojme...oooooooo nuk kane fund,nganjehere plot por me te shumten e rasteve kot.ndoshta ne kemi pak nevoje te ndihemi te trishte,te lodhur dhe indiferente ndaj gjerave qe na rrethojne por mjafton nje dicka deri diku e vogel qe te kaloje e te na duken budallalliqe cdo gje qe kemi menduar pak minuta me pare........nejse mua me ndodh shpesh fare :shrug: :shrug:

melankolikjaE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SNOWBOY:
[QB] LARACRAFT:Leri ofendimet ne internet,sepse nuk e dini me ke keni te beni?.Por fshatare si ty mesuan te perdorin internet tani,kur une mesova te perdore internet,ti moj vajze rihje duart per Enver H.Te lutem me teper respekt per te gjithe qe marin pjese ne Albforumin pa i quajtur me emra te ndryshem.
Me sa me kujtohe nje fjale e urte thote: i shari te shane I SHARI TE SHANE?GOOD BYE :wave:
------------------------
bukur e the i shari te shan(perfshin dhe veten apo jo) pastaj un s po kuptoj sharjen e saj :eek: ajo vetem tha qe temen e ka hapur helena :shrug: :shrug: :shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinda...:
[qb] eh kot me thene, po duket qe i ka kalu depresioni se postimin e ka bere ne janar te 2003 ...

Qofshi mire te gjithe e sa me larg depresionit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:lol: e modhe kjo dhe mese e vertete. As nuk embaj mend kur e kisha hapur kete teme po mesa shoh nga postimi ka qene jo me shume se dy muaj qekur jam bere anetare ne AF per here te pare dhe ngaqe nuk njifja njeri me kishte kap depresioni :tipsy:

Ne fakt qellimi i temes nuk ishte per mua personalisht, sepse nuk kam patur ndonje lloj depresjoni mesa mbaj mend, kushedi cfare momenti ka qene qe mund te kem qene ndopak e merzitur nga dita, kalimtare si te gjithe. :shrug:
dhe Neo e tha tamam, une ne fakt dhe per dy muaj mbaroj per Psikologji, so Snowboy te faleminderit per sygjerimin po e kam te fushes keshtu qe e di mire sesi behen gjerat. /pf/images/graemlins/wink.gif
titulli i kesaj teme nuk jane shenja te depresinit tim, eshte thjeshte teme ku njerezit mund te shprehen kur nuk ndjehen ne top form

Sokol saliu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYMPH OF LOVE:
[qb] si ndjeheni kur keni te pakten njeren nga keto simptoma?????
une per vete vuaj shume nga trishtimi kur me kap jam extra sensitive.
ankthi me brren ne shpirt pameshirshem kur me kllapon. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ankthin nuk e njoh.
Merzia dhe trishtimi,shoqerojne shpesh netet e mija,aq shpesh sa nuk me lene te qete dhe ne gjume te c'mallem me bukurite e jetuara qofte dhe ne ndonje enderr.
Shpesh merzia dhe trishtimi,me zgjojne rrufete e dremitura brenda shpirtit,dhe vargjet dhe poezite kalojne klonin,dhe shperndahen ne horizonte shprese.

ZENEL-M

Primus registratum

Melankolikja:Me vjen mire qe je kaq i zgjuar,por kur s'kupton gjuhen tone,nuk i a vlen te diskutosh problems me ty.(lexoje nga fillimi dery ne fund mbase e kupton se ku eshte ofendimi)
U mundove te dalesh me i zjuar por dole me B...
Tema mbylet per ty Melankolikja :tipsy: :lol:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Krahet e trishtimit bien mbi indiferencen...
e thyhen ne pafajshmeri.

Lotet rreshqasin mbi puplat e mija te buta... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif e humbasin ne pafundesine e vetvetes.

Sokol saliu

Primus registratum

Lotet rreshqasin mbi puplat e mija te buta... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif e humbasin ne pafundesine e vetvetes. [/QB]
Dhe aty ne pafundesine e vetvetes,te duket vdekja si e vdekur duke pritur dike qe te zgjasi drejt teje celesin e ringjalljes.

Diavolessa

Valoris scriptorum

018.jpg

Faqe te lageshta...deshire per te qare pa pushim... nje deshire e zeze per te vdekur.
Sa ndjehem vetem..sa trishtim ka brenda meje!!!
Ne heshtje lutem e pres te jem i ledhatuar..i dashuruar-

Por me duket se te tjeret nuk kane kohe as deshire pet te dashuruar mua.
Mbase s'e kane mendjen , sepse po qajne edhe ata. Presin ate qe pres edhe une?

...Vetmi....

Je dhimbje ..ankth..neser erresire!

........Por pa pritur ne thellesine e erresires nje drite ndricon:

E ne se e dashuroj une? .....eH! e Ne se e dashuroj une?

Sa bukur!!

Atehere po ..nuk do te jem me vetem...sepse do te rri gjithmone me dashurine nga mu krijuar ...............

Alanis

Primus registratum

...kaq shume energji negative brenda vetes qe s'di ku ta coj...