Ankese tjeter ketu eshte ju mos e lexoni po deshet

acid

Forumium praecox
Ankese tjeter ketu eshte ju mos e lexoni po deshet

(ThunderGang) se keto shkollen
(ThunderGang) e marrin
(ThunderGang) me provim me goje
[ø] Mode (briiigi:#shqiperia +b *!*Red-Eyes@1C0C31B9.5A7F3660.4B315C9C.IP)
[ø] [Banned]: Red-Eyes
[ø] Red-Eyes was kicked by briiigi (I'll see you in my office tomorrow at noon ·1118·)
(ThunderGang) por pa folur fare
[ø] Joins: Samsung (Shqiponja3@1F646FF4.7FAD57C0.3FDAF8E6.IP): - Clones from *!*@1F646FF4.7FAD57C0.3FDAF8E6.IP (Samsung Shqipo1 [2])
[ø] Mode (briiigi:#shqiperia +b *!*Beni@2A5F2A18.C311F3F.62F1B3F9.IP)
[ø] [Banned]: ThunderGang
[ø] ThunderGang was kicked by briiigi (This random kick message was censored by popular request ·1119·)DHE BRIIIGI VAZHDON NE PRV:(briiigi) une me te vertete jam pak gjaknxehte...
(briiigi) po mos me co deri aty
(AciD) deri ku?
(AciD) po?
(briiigi) deri ne piken sa te behem gjaknxehte
(Briiiiiiiigi) te pershendes dhe te uroj nerva sa te me uleta kupto kush eshte mik dhe kush jo , kupto qe serveri Albnetwork eshte SHQIPTAR as anlez, as serb e ku di une. Nese ti ke nevoje te ndihesh superiaore ndaj SHQIPTAREVE tjere duke treguar se di gjuhe te huaj boto ndonje gazete. te uroj fat e lumturi nga nje mik i vjeter qe ti e ke harruar se ka nderruar nick ne AciD. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe kije parasyh (shqip ne main) /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox
Re: Ankese tjeter ketu eshte ju mos e lexoni po deshet

Acid , te Forumi #shqiperia te kishe postuar se nuk po shoh ndonje abuzim ne server.
Por meqe postove ketu ...
Ne main te #shqiperia lejohen 2 gjuhe shqip dhe anglisht .Pastaj ato logs nuk i marr vesh c'lidhje kane me gjuhen qe perdoret ne main. :rolleyes:

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga AciD:
[qb] (ThunderGang) se keto shkollen
(ThunderGang) e marrin
[ø] Red-Eyes was kicked by briiigi (I'll see you in my office tomorrow at noon ·1118·)
[ø] Joins: Samsung (Shqiponja3@1F646FF4.7FAD57C0.3FDAF8E6.IP): - Clones from *!*@1F646FF4.7FAD57C0.3FDAF8E6.IP (Samsung Shqipo1 [2])
[ø] ThunderGang was kicked by briiigi (This random kick message was censored by popular request ·1119·)DHE BRIIIGI VAZHDON NE PRV:(briiigi) une me te vertete jam pak gjaknxehte...
(AciD) deri ku?
(AciD) po?
(Briiiiiiiigi) te pershendes dhe te uroj nerva sa te me uleta kupto kush eshte mik dhe kush jo , kupto qe serveri Albnetwork eshte SHQIPTAR as anlez, as serb e ku di une. Nese ti ke nevoje te ndihesh superiaore ndaj SHQIPTAREVE tjere duke treguar se di gjuhe te huaj boto ndonje gazete. te uroj fat e lumturi nga nje mik i vjeter qe ti e ke harruar se ka nderruar nick ne AciD. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe kije parasyh (shqip ne main) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Lexo rregulloren dhe do jemi ne rregull bashke!
arsyeja pse po flisja ne anglisht nuk eshte per te treguar se sa e zonja jam(...se ate skam pse te ta tregoj ty apo njeriu tjeter!) ishte se ne ate moment online ishte nje shoqja ime amerikane...
te pelqen si shpjegim?
ta thashe dhe dje Albnetwork eshte PRIVILEGJ dhe jo e drejte.... kujt nuk i pelqejne rregullat tona, mund te iki kur te doje!
O

keleta

Primus registratum

sa kercenues titulli Ankese tjeter ketu eshte ju mos e lexoni po deshet :eek: :eek:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Fillimisht postuar nga AciD:
[qb] (ThunderGang) se keto shkollen
(ThunderGang) e marrin
(AciD) deri ku?
(AciD) po?
(Briiiiiiiigi) te pershendes dhe te uroj nerva sa te me uleta kupto kush eshte mik dhe kush jo , kupto qe serveri Albnetwork eshte SHQIPTAR as anlez, as serb e ku di une. Nese ti ke nevoje te ndihesh superiaore ndaj SHQIPTAREVE tjere duke treguar se di gjuhe te huaj boto ndonje gazete. te uroj fat e lumturi nga nje mik i vjeter qe ti e ke harruar se ka nderruar nick ne AciD. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe kije parasyh (shqip ne main) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Lexo rregulloren dhe do jemi ne rregull bashke!
arsyeja pse po flisja ne anglisht nuk eshte per te treguar se sa e zonja jam(...se ate skam pse te ta tregoj ty apo njeriu tjeter!) ishte se ne ate moment online ishte nje shoqja ime amerikane...
te pelqen si shpjegim?
ta thashe dhe dje Albnetwork eshte PRIVILEGJ dhe jo e drejte.... kujt nuk i pelqejne rregullat tona, mund te iki kur te doje!
O [/qb]
uuuuuuuuuu,ne baze te ciles regullore po fisni ju lutem....te asaj qe ju vete nuk e zbatoni...le mos themi qe e keni lene si menjane,jo si regullore po si nje leter ku shkruhen disa fjali....pse me kete menyre pergjigjeni kompetentet...
kjo e tregon pse ajo regullore eshte e thate...se ska nje regull mbi sjelljen...
do e mos regullat jane vete operatoret...
<mos beni po te doni siç thone ata>....