Ankesë ankese per aop

Status
Not open for further replies.

the_mentalist

Primus registratum
Eshte e disata here qe operatoret "lemza_op" , "Qaniu" dhe "Wanderer" pervecse tallen me userat dhe me mua personalisht , nuk reagojne ndaj ofendimeve qe me bejne ne main.
pervec kesaj me bejne kick dhe ban pa arsye, sa her qe hyj te raportoj te dhoma #ndihme me nxjerrin pa me dhen asnje sqarim.
me poshte po ju bashkengjis disa screenshoot qe munda te bej nga biseda.

foto 1 . Nicku im eshte the mentalist " the_mentalist " dhe useri me emrin
"vjollca-asnjo-si-un" me ofendon per te disaten here dhe operatore te cilet jane on dhe po shkruajne ne main nuk reagojne .

Foto 2 . Mbas 10 minutash useri qe me ofendoi nuk ka marre as ban as paralajmerim prkundrazi operatoret tallen me mua qe ju kerkoj llogari perse nuk nderhyjne.

foto 3 . Hyj te dhoma ndihme per te raportuar dhe operatoret atje vazhdojne te tallen duket mos me lene te pres pa me vendosur opsioni Voice

Foto 4 . Me bejne kick nga dhoma ndihme dhe pa me dhene mundesine te flas dhe pa me dhene asnje sqarim.

Foto 5 . Me bejne ban sepse shkruaj ne main qe operatoret kane abuzuar.

Situata te ngjashme me ndodhin shpesh ne kte chat , Jam pjese e chatit prej shume kohesh dhe kam qene gjithmone korrekt, kjo esht menyra se si i trajtojne userat ne chat.

Faleminderit.

Foto 1.png Foto 2.png foto 3.png Foto 4.png Foto 5.png

the_mentalist

Primus registratum
Se di ca problemi ka ky me ndonje sop abuzues, po kte report e kam bere vet. pastaj nqs hyn njeri tjeter me nickun tim qe esht i regjistruar , verifikojeni dhe merrni masa .

the_mentalist

Primus registratum
un kam pas probleme me rregjistrimin e nickut dhe shum veta nga dhoma #ndihme e kan perdorur nickun tim per ta rregjistruar, ndoshta dhe operatori ne fjale, nejse kjo ankese esht bere vetem nga un dhe abuzimi shifet qarte per te tjerat nuk me intereson shume.

Status
Not open for further replies.