Ankese ndaj #Software, duhet ta lexoni.

F

Flavja

Guest
Te dashur Sopa, aop-a dhe cfare tjeter ka ketu, ju lutem mi merrni pak seriozisht kerkesat, sot hyra ne forum, ne mengjes dhe #software bashke me te tjere, por ky qe eshte nxitesi, ofendojne ne forum pak me poshte po ju coj logset: madje dhe kur hyj ne kanalin #ndihme

[09:35:18] accident � Software � t`kerkojn
[09:35:27] <LadyGaga[aj-papi-mi-pezhau]>: accident:
[09:35:27] You need voice (+v) (#ndihme)
[09:35:27] Software vendosi opsionin +v LadyGaga[aj-papi-mi-pezhau]
[09:35:31] elisa sapo hyri në dhomë.
[09:35:31] Ndihme vendosi opsionin +v elisa
[09:35:32] <@Software>: lado ere
[09:35:37] <@Software>: ça kishe

ndersa ne main
[09:34:11] <@Software>: Lado enea xhani e
UNE DI QE NGA RREGULLORJA KUR DIKUSH OFENDON I VIHET BANN, PO KUR E BEJNE VETE AOP-AT? QE STE LEJN TE CHATOSH?! NESE ME OFENDOJNE DHE NJEHERE, UNE PO I BEJ IGNORE MEQE KETU S'DEGJOHESHKAN ZERAT DHE JO ME LARG SE DJE KY SOFTWARE NE PRIVAT SHANTE SOPAT, DHE TIMIN, LOGSET IA DERGOVA TIMIT ME PRIVAT. KALOFSHI BUKUR, DHE JU LUTEM, BINDNI AOP-AT QE KENI VENE QE MOS SHAJNE NE MAIN!

F

Flavja

Guest
SI MUND TE ME JAP NDIHME KY KUR NA OFENDON SEKSUALITETIN DHE TE TJERA? BEN IRONIRA NE MAIN, DHE I BIND DHE TE TJERET,QE TE OFENDOJE, KA DHE GJERA T TJERA POR SORRY SE NUK I RUAJTA KUR SHANTE SE NK KISHA NERVA.

F

Flavja

Guest
[09:44:39] <LadyGaga[aj-papi-mi-pezhau]>: NYC-AWAY: IKA DHE UNE PACIM
[09:44:47] akkt u largua nga dhoma (Client exited).
[09:44:49] albi123 sapo hyri në dhomë.
[09:44:54] anxhi17 u largua nga dhoma (Mirupafshim!).
[09:44:58] <+Software>: hajt nfyt lado

F

Flavja

Guest
ne rritemi kur te rriturit, veprojne, une haj banne e gjera koti ti thu ishalla rriteni. bravo shum profesional jeni!

Linux

think different
Mfal zonjush e dashur ne nchat vendosim vetem bane. Ato gjera koti qe thua ti nuk e di ku i ha. :)

AL3XI

Ha Ç'ka Ne Pjate Pi Ç'ka Ne Shishe
ahahahahahahahahahahah o never thuje icik ate shprejen si e thu ti se un e kam bo mix :p