Ankese ndaj @Melisa

S`S

Primus registratum
Ankese ndaj @Melisa

Eshe perseritur disa here kjo ngjarje nuk eshte vetem hera e pare shifni si na nxjerrin nga dhoma #shqiperia
[14:58] <S`S> MeLiSa U Bone 30 Vjece Mi Ngele Ne Chat Hahaha
laugh.gif

[14:58] <@SIRIUS> ic menja emi
[14:58] <BMW-X5-SPORTIVE-M> pupa ckemi yllo
-» mib_4a5tvf Hyri Ne Kanalin #shqiperia [4f6a6d1d@Albnetwork-BB131921.mibbit.com]
[14:58] <@MeLiSa> !kb S`S mos esht motra jote 30 ec
[14:58] * Shqiperia sets mode: +b *!0000000001@Albnetwork-E8C06CED.home.otenet.gr
[¤BAN për Nickun¤]: S`S
-14:58pm- -> Lajmerim *** Ban #shqiperia Per: S`S Nga: Shqiperia Per mask: *!0000000001@Albnetwork-E8C06CED.home.otenet.gr
-» Ju Jeni Bere Kick Nga #shqiperia Nga Shqiperia - [mos esht motra jote 30 ec (MeLiSa)]
-» Ti U Bere Kick Nga #shqiperia Nga Shqiperia - [mos esht motra jote 30 ec (MeLiSa)]
-
Smendoj se duhet te na sillen ne kte menyre ..e kan privatizuar chatin ..:(

ArmageddoN

»¡« PòWêΓeD ßÿ sÿÑd┌σm »!«
Re: Ankese ndaj @Melisa

Per Menimin Tim S'bohet Kshu, Ka Bo Gabim, Ca u Bo Ktu Deti Kos?!

S`S

Primus registratum

Po normale se nuk eshte nje here e ka bere shume here kte gje
frown.gif
sjam ankuar se sdua te merrem me kto gjera po kjo e vazhdon kb gjithmone
frown.gif

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

une mora vesh qe kjo ishte denuar qe ne momentin qe kishte ber kete gabim para se ti te postoje ne forum,,, gjithsesi per cdo ankes tjeter jeni te mirepritur.

O

OaSiS

Guest

S`S e vlersoj shum qe ke ardh te postosh prob edhe fjalorin e aop-es gjithsesi dua te rikujtoj qe edhe ti dikur ke qen aop edhe u ndershkove ker kete prob duke ofenduar kte te fundit nga fjalet me te ndryshme mos harro qe eshte femer edhe duhet pak rresp.. me sa di un deri sot Melsia ska pas probleme me user te tjer apo me antar te staf . po shof qe eshte dicka e vjeter midis jush.. mgjth ate sic e tha edhe SiL3nT eshte ne denim para se te postoje.po shof qe po kerkon te hysh ne staf perseri po kshu nuk hyet vetem kete te dish sepse nuk do perserisim gjerat 100 her.edhe te krijosh konflikte etj etj . kshu qe ki kujdes . besoj se staf per moment eshte nice edhe rrespektohen. gjithsesi po pate dicka tjeter je i lir dhe i mirpritur KLM
wink.gif

S`S

Primus registratum

Silent sa per ate qe eshte denuar qe ne moment se kam pare se dija qe eshte hequr ..se dola nga chati pastaj...kte e bera qe ne moment se nuk eshte hera e pare qe me ben kte gje ..:( Oasis sa per ofendimin tim ose ate normale qe njerez jemi kur te provokon normale qe do reagosh , edhe as i kam folur me qe ne kohen qe u be debati im atehere i thash edhe sorry meqe eshte femer nese sme beson pyete edhe ate .. se sdua te bej fjale as per aop tim se ste kam bere llafe asgje se mbi te gjitha une di edhe respekt ..

House M.D

Primus registratum

akoma vazhdojne keto gjera ne chat????
huhuhuhuhuh ca qefi
laugh.gif

maj mend si sot kur userat vishin ne albforum me u anku,me not :p

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

Tani vin me gomone,, ke par 1/100 e ankesave te chatit hahahha :p Nejse je i mirepritur te vish ti shofesh dhe ti, jo per gje por eshte gallat te shtojn jeten.. hahaha

A

arabesque

Guest

Ja se po te presim me krahe hapur

House M.D

Primus registratum

me e bukra o qe smaj mend se si behet connect nga scripti per ne albnetwork....se mora shqiponjen po ajo qeka e lidhme me tiranalive.net nejse....tmaroj prov i her
laugh.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Sa me kishte marr malli te lexoja tema te tilla ne formu
laugh.gif

futbollisti_gr

Forumium praecox

ja ku i lexova edhe une ankesat per melisen...por besoj qe nuk qendrojne ankesat per ate person..respekte stafi:)

PUPA

Primus registratum

cjan kto ankesa pa vler, te gjith gabojn pastaj nje aope dhe ska faj kur provokohet 100 her nga djemt qe dun me fol me zor , e kur tjetra ste kthen pergjigje fillojn e shajn, e kur kjo e fundit ben kb se ska faj vin e hapin tem ktu me marr hak,, mah UN them shihni pak sjellejn e te tjerve che flasin budallalleqe ne main pa kufi e bjen flode,,, Injoranz te merresh me nje femer.. Faleminderit!!

SIRIUS^ELbasanLLi

Forumium maestatis

Persh Iher po mire ajo ka qene ne denim ate kohe kete e di edhe une por normale qe ka qene gabim si veprim po este ajo qe thot klevi keni kunja te vjetra edhe kjo ju takon ta zgjidhni jo ne main por privateve sepse kjo gje sju ka hije se nuk jeni as te vegjel gjithsesi shpresoj me u marr per baz dy rrjeshta nga keto fjale edhe cdo gje do kete mirkuptimin tuaj :))