Ankese drejtuar KADAfit

Status
Not open for further replies.

a1987

Primus registratum
Z. Kadaf si owner i dhomesh #shqiperia te drejtohem per konstatimet e mia ne lidhje me abuzim nga dy persona qe kan access duke shpresuar qe mos te jesh dhe ti si keta apo favorizues i tyre. Personat jane timi dhe calvin. 1. krkojne kamer me dhen access. 2. Japin access ne baz te seksit e jo pergjegjshmerise.
Dje nje me dha access e ky grupi i tipave interesant qe te permenda e hoqen brenda 5 min per arsyet e lart permendur. Dmth plotesoj te dyten po nk arriten te paren dhe sikurse s arriten te paren u sherben me hell te dyten poshte ne forme presjoni.

<a1987> sma ka kerku konkretisht por kjo ishte idea,ma ka permend e then indirekt
[20:53] <a1987> ai eshe calvin
[20:53] <a1987> kam biseden me te ne fcb
[20:53] <a1987> qe me shtirej sikur do me ndihmonte
[20:53] <a1987> dhe pastaj pasi me shtun te tj
[20:53] <a1987> beri problem me ma heq duke then qe jam mashkull
[20:54] <a1987> ai far bukuroshi qe ka hy dhe ne pc tim me join me
[20:54] <a1987> besoj t kisha qen mashkull i kisha kerku ndonje femre
[20:54] <a1987> ai nxori sofen mu e te tj meshkuj
[20:54] <Timi> :)
[20:54] <a1987> gjith ke skishte me qef
[20:55] <a1987> i nxori meshkuj
[20:55] <Timi> te jem i sigurt qe je femer te shtoj un direkt e ste heq kush
[20:55] <Timi> por ja si mund ta dij?
[20:55] <a1987> si mund ta dish?
[20:56] <Timi> e pra ti thu sdel webcam
[20:56] <Timi> e jo pikerisht mua jo :)
[20:56] <a1987> okok
[20:56] <Timi> sme intereson me te pa thjesht sdu te me bojn per budallej meshkujt
[20:56] <a1987> tim
[20:56] <a1987> un jam femer
[20:56] <a1987> per kte te jesh i bindur
[20:56] <a1987> sepse
[20:57] <Timi> edhe ata me par teje :)

Tashi un me sa njohuri kam ne chattet mbareboterore rregulli numer nje eshte te vetndergjegjsohen njerezit qe te shkembesh shume info virtualisht me te pa njohur eshte e rrezikshme,beson se ne chattin shqiptar duhet te ndryshoje kjo gje? Pervec kesaj ti dalesh apo mos ti dalesh dikujt ne kamer,ti japesh foto apo info per vete un di qe ky vendim i perket secilit person personalisht,a ke ndonje kundershtim me kete? dhe a te duket e drejte nepermjet accessit te kerkojne kamer kta persona? Ju faleminderit.

Timi

Valoris scriptorum
[21:08] <a1987> nk me dhan se me than duhen 3 muaj ne chatt
[21:08] <a1987> un tashi mu rizgju deshira
[21:08] <Timi> me dat 19 prill mush 3 muj
[21:08] <Timi> si rregjistrim
[21:08] <a1987> me qen aop
[21:08] <a1987> dhe kerkova
[21:09] <Timi> kshuqe ne qofte se don te zbatohen rregullat prit deri me dat 19
[21:09] <a1987> dhe me shtun
[21:09] <Timi> femrat tolerohen
[21:09] <a1987> me mu po zbatoni rregullat deri ne fund
[21:09] <Timi> ktu eshte thelbi
[21:09] <a1987> un e du vetem per inat te calvin ne kte moment
[21:09] <a1987> se dhe pas 1 jave
[21:09] <Timi> po derisa ti sdon ta maresh si femer
[21:09] <a1987> te ma heqesh se kam problem
[21:10] <Timi> kur te jap un Aop mund ta heq vec un
[21:10] <a1987> sh mire ma jep ti nje jave dhe ma heq sa t bej nje jave sta du me,sigurisht ma he dhe nese sillem keq
[21:11] <Timi> nuk po kupton ku du me dal
[21:12] <Timi> ti po thu te takon
[21:12] <Timi> apo jo
[21:12] <a1987> as t spo kupton ku du me dal un
[21:12] <Timi> se don Aopin pse je femer
[21:12] <a1987> un du aop
[21:12] <a1987> ska lidhje se si lidh ghjerat me sexin un
[21:12] <Timi> po pse?
[21:13] <a1987> sepse e kam pas me qef dhe me duket si arritje
[21:13] <Timi> kan gjerat lidhje me sexin sepse te jesh femer nuk i ndjekim rregulat pik per pik
[21:13] <Timi> me meshkujt po
[21:13] <a1987> pervec kesaj tash du me i demostru kalvin se merret aop pa kamer e jo cdo femer duhet me u pikturos n kamra
[21:13] <a1987> per nje cop aop
[21:13] <Timi> e shum meshkuj e morin me nick femre pikerisht pet kte
[21:14] <a1987> pse jo pik per pik per femrat e per meshkujt po?
[21:14] <Timi> po mu sme duhet kamera thjesht mos te me dalesh si sara si kristina mashkull e tallin lesht me mu
[21:15] <Timi> sepse femrat gjallerojn mainin e me mar Aop kemi vendosur te ndjekim kte rrug
[21:15] <a1987> un mendoj se duhet me pa vetem sa i pergjegjsshem eshte nje person dhe nese abuzon
[21:15] <a1987> qe per mu cdokush qe kerkon info e te dhena private perben nje abuzim
[21:15] <a1987> sepse ky esht chatt
[21:15] <a1987> jo cdokush hyn per tu ber
[21:15] <a1987> i populluar
[21:15] <a1987> por per t kalu kohen
[21:15] <a1987> kshuqe
[21:15] <a1987> as un rregullat e mia morale si thej
[21:16] <Timi> ateher prit tre muaj e kerkoje Aopin si me rregulla
[21:16] <Timi> pa sex
[21:17] <Timi> thjesht si user
[21:17] <Timi> pa gjini
[21:17] <Timi> :)

a1987

Primus registratum
Z. Kadaf un nk du me asnje dhoj accessi. Dua vetem te vlersosh nese ato ca shkruajta me lart jane te drejta.

a1987

Primus registratum
Te futi shoku yt ne privat tek mu me provoku? :D
Un skam nevoj me me fut shokte sic te fut ty lucignolo dhe Calvin,un jam indipendent e te kisha degju shokte te kisha dal ty e calvinit ne kamer.

never

Forumium maestatis
o zoti Respect meso me shkrujt se ti e di qe dhe une kam nje damar nga saranda dhe e kuptoj se si shkruan nje sarandiot,shikoje cke shkruar {Un skam nevoj me me fut shokte sic te fut ty lucignolo dhe Calvin,un jam indipendent e te kisha degju shokte te kisha dal ty e calvinit ne kamer.)
indipendent nese je femer shkruhet indipendente 1 shokte shkruhet shoket dhe 2 nicket calvin dhe luci te cilet te hoqen acc i permende na fulliqe u bere femer me mar nje cop aop pfffffffff

a1987

Primus registratum
Never qe sigurisht je njeri nga ata qe permenda se perndryshe se kap me aq damar,se sa femer jam une skam per te ardh ty as ktyre tjerve per te ua vertetu sepse ai qe do me e dit e di e kamer ske per te mar ti as kta shokt e tu. Ndersa konstatimi tjeter eshte se duket ca qellimi,sa i semure je ne momentin qe i ve me rendesi nje shkronje ne mes t gjith atij pislliku qe behet ktu,kshuqe smerakosem per pffff-et e tua apo te shokeve qe bashkendajne qellimet tua. Dhe sa per konstatimin tend,mir qe sdi ,sdo dhe ske per ta dit se jam femer por mashkull nga te bie mendja se jam? shpreson te jem i tille? apo su del dot balle fjaleve te mia e ske me ca mbrohesh tjeter? cila nga keto eshte?

a1987

Primus registratum
Se kush eshte ky Respecti e di ti,sic ti i lejon vetes te supozosh seksin tim dhe un po ja lejoj vetes te te them qe mendoj qe me kte Respektin mund te kesh pas ndonje lidhje te ngushte meqe qenke ndar ne kte menyre kaq traumatike sa per te dhen halucinacjone kaq te hillura gjate dites.

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox
Si mund te behesh aop! Normat e pranimit.
1. Te jesh ne moshe te pjekur per te gjykuar dhe menduar, te jesh gjakftohte dhe serioz.

2. Te dish shume mire komandat e nickserv, chanserv dhe memoserv dhe kalimi i nje testi per keto komanda i cili do te behet nen qendrimin e te pakten dy sop-ve te dhomes.

3. Qendrimi juaj ne chat te jete te pakten mbi 10 ore ne jave.

4. Te kesh te pakten nje periudhe 3 mujore qe chat-on, dhe te perdoresh nje "nofke" te vetme identifikuese gjate gjithe kesaj periudhe.

6. Perdorimi i nje fjalori ofendues e te qellimshem qofte kundrejt nje Operatori qofte dhe kundrejt nje useri te thjeshte ne main/privat do te eleminoje automatikisht kerkesen tuaj per tu bere AOP.

7. Personit qe ploteson standartet e mesiperme i jepet fillimisht nje "vop" ne te dy kanalet #shqiperia dhe #ndihme. Access ky qe e ve ate ne gjendje prove.

9. Nuk do shqyrtohen kerkesat per Aop nga ata Vop/Aop qe kane bere thyerje te vazhdueshme te rregullores ne kohen qe kane patur aces.

10. Nuk lejohet te kerkoni aop, sop ose çfaredolloj privilegji qe ju deshironi, pasi eshte ne doren e stafit domosdoshmeria juaj ne ndihmen per mbarevajtjen e ketij Networku.Nese kerkesa perseritet ne menyre te vazhdueshme e acaruese, kjo kerkese nuk do te merret parasysh nga Sop.

Kujdes
Mos jepni asnje informacion real mbi veten tuaj, derisa te njihni dhe te besoni ne personin me te cilin flisni, kjo eshte thjesht mbrojtje per ju, por sigurisht jeni te lire te veproni si te doni.

Mos nxirrni asnje informacion privat mbi userat e tjere. Cfaredo lloj informacioni qe do te kete te beje me privacy-n e userave te tjere, i thene pa miratimin e personit ne fjale, do ndeshkohet rende !

Ndalohet hyrja në dhomë me pseudonim ofendues apo ofensiv ndaj userave te tjere.

Ndalohet rreptësisht çdo lloj reklame në dhomën kryesore, qoftë adresë interneti apo dhome tjetër.

Ndalohet përdorimi i vazhdueshëm i shkronjave të mëdha (psh KESHTU) dhe përsëritja e shpeshtë e të njëjtës fjali.

Ndalohet përdorimi i gjuhëve të tjera përveç shqipes edhe anglishtes.

Operatorët janë të detyruar t'ju japin ndihmën e tyre nëse e kërkoni. Për ndihmë të detajuar futuni tek dhoma #ndihme duke shtypur këtë komandë /join #ndihme

Kjo rregullore eshte rifreskuar nga administrimi i dhomes #Shqiperia ne date 17 Maj 2006.
Sep 25, 2005

Shkodrani

Forumium praecox
hahahahaha o a1987 helle biseden teme nqs te kam kerku kamer naj her un, ta kerkova ma troq te thash kafe :p e para dhe e dyta sit te ka than timi me qen femen te kishte shtu po ashtu te kisha shtu edhe un, por nga qe je mashkull sjam marr me ty per shtim., dhe shkove ju ankove Engalnd met shtu hahaha se me mu e timi ste eci muhabeti lol. per tranvestita skena nevoj ne staf kshu qe ik a ankohu ne gjendje civile :)

Shkodrani

Forumium praecox
ahahhahaah sa mir ske pritu ma shok, me i ndryshu da gjana nejse se e morme vesht qe je mashkull kshu qe mos u lodh ma, ma mir te kishe hy me nick hasan, dhe e kishe marr @ se sa me u shti qe je femen, nejse kur te kalojn naj admin tja fusin i cancel temes se nuk e merr @ as nuk ti merr kush logsit per baz kshu qe mos u lodh ma shnet shok :)

Timi

Valoris scriptorum
Luxor po te perdorim te njejtin rregull shum veshtir do te shtohen femrat sepse te rralla jan ato qe i plotesojn kushtet e shtimeve. Per kte gje kemi qen gjithmon tolerant se ndryshe do bohemi si rrepart ushtarak. Kam qen e jam Pro gjithmon per integrimin e femrave ne staf. Sinqerisht ky o kjo qe ka hapur temen se di se cfar eshte mashkull p femer e sme intereson shum por apostafat e kam provoku sepse jam i bindur qe e kan futur te tjer. Sic e dijme mir te gjith me shtimet meren vec Founder e Sopat e kanalit e asnjeri tjeter. Gjith te mirat...

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Ne rradhe te pare dua te komplimentoj menyren investiguese qe ke perdorur dhe sdua ti shtoj asnje pik e presje shqetesimit tend. Edhe pse me lart je shprehur qe nuk te intereson me accessi e gjej me vend te te jap nja 2 sqarime. Nuk e di se si lindi gojdhena qe je apo sje femer, pak rendesi ka kjo gje, por arsyeja pse mund te jene kerkuar detaje te cilat per ty jane shqetesuese eshte se kohet e fundit kemi hasur probleme (te cilat ti ka sqaruar dhe Timi ne biseden qe ke pasur me te) ne lidhje me disa shtime me persona qe mbajne nick femrash. Nicku juaj eshte bere prezent ne kete chat vetem keto 2-3 muajt e fundit, dhe rrjedhimisht per ne mbetesh anonim. Habitem me faktin sesi jeni azhornuar kaq shpejt me menyren se si funksionojne gjerat (rregulloren, menyren sesi funksionon forumi etj). Eshte detyra jone te tregohemi vigjilent ne lidhje me shtimet qe do kryejme. Politika jone ka qene tolerante ndaj shtimit te femrave duke ju dhene me shume prioritet. Te jesh i/e sigurte se ketu ne chat kemi pasur fatin te kemi patur shume kolege femra me te cilat kemi pasur raporte shume te mira dhe nga ana tyre asnjehere nuk jane shprehur shqetesime te tilla. Jam i mendimit se ju nuk keni asnje lloj afeksioni per access. Qe ne fillim ke dashur te marresh access per inat te calvin, dhe nuk arrij ta kuptoj se cfare perfitimesh mund te presim nga nje pretendent per aop qe e do accessin per inat te dikujt ?
Dhe se fundmi qe ne fillim ju eshte thene qe duhet te prisni 3 muaj per tu shtuar, dhe une vazhdoj ti qendroj ketij mendimi.

Last edited:

LuXor

Forumium praecox
Luxor po te perdorim te njejtin rregull shum veshtir do te shtohen femrat sepse te rralla jan ato qe i plotesojn kushtet e shtimeve. Per kte gje kemi qen gjithmon tolerant se ndryshe do bohemi si rrepart ushtarak. Kam qen e jam Pro gjithmon per integrimin e femrave ne staf. Sinqerisht ky o kjo qe ka hapur temen se di se cfar eshte mashkull p femer e sme intereson shum por apostafat e kam provoku sepse jam i bindur qe e kan futur te tjer. Sic e dijme mir te gjith me shtimet meren vec Founder e Sopat e kanalit e asnjeri tjeter. Gjith te mirat...

Nuk eshte e vertete jo. Kohet e fundit jan shtuar vetem meshkuj qe hyn me java dhe s'din asnje komand. Pra jane ne nje situate identike me femrat. Mjafton te shohesh kandidatet e fundit si "miuuu" me shoke. Madje ka edhe sop qe rrin me java dhe sja kan haberin komandave.

Une nuk dua te dalin me logse ku personave me nick femre u kerkohet nje vertetim. Nese e besoni qe eshte femer shtojeni perndryshe JO.
Nuk po na ndjek armiku nga mbrapa dhe nese nje femer ben kerkese duhet te shtohet nje ore e me pare…

Postimi s'ka lidhje me userin ne fjale, ky ka shume mundesi te jete si thoni ju, por fundja fundit eshte pune e tije. Kjo gje duhet te vleje ne pergjithesi dhe sduhet tu behen te tilla kerkesa personave me nick femre, qofshin femra apo jo.

Status
Not open for further replies.