Ankese drejtuar gjith pj te stafit pa kualifikim.

Status
Not open for further replies.

a1987

Primus registratum
Me jane bere disa pyetje tek ankesa paraardhese te cilave nk me jepet e drejta tu pergjigjem,arsyet i din vet ata qe kan senjalu apo ca kan bere ne menyre qe mos te me japin te drejte te pergjigjem. I them timit,ca do me than ti me sjane te afta femrat te marrin access? Dmth ne sjemi te afta? I bie te jete burrat jan me inteligjent? Ja pra i nderuar staf ke keni ne detyre.. Ps: te pakten me behet qefi qe dola nje femer qe ka msu kaq gjera kaq shpejt.. Dmth meqe skam ne dore te shpreh voten time me masa ,ndjehem femer qe paskam surprizu ata qe mendojne qe femrat sjan aq intelligjente te mesojne 4 shkronjat e kti chatti. Ndersa KADAFIT i pergjigjem qe Un kam then qe skam pasjon per te marr aop sepse kshu shpreh dhe u demostroj 1. tipeve si ty qe drejtesia e mos abuzimi jane me te rendesishme sesa te kem access. 2. sepse tashme e shikoj te paarritshme qe tipe si ti ,si timi,si calvin etj qe keni per qellim e destinacjon gjera te cilat bin ne kontrast me mu e ate ca bej e si e zbatoj un te me jepni access me. Kshuqe shpresoj qe nese ka pjese stafi qe ka per zemer te ket persona te pergjegjshem ,korrekt dhe mosperfitus te ja ven gishtin kokes per juve nje e nga nje. Dhe per momentin preferoj te njihem me shume si investigatore se si pushtetare,ndjehem me mire. Ju faleminderit,shpresoj te kem qen e qarte.

Last edited:

a1987

Primus registratum
Epo shpresoj te mos kenaqen te gjith me 'mesimin',nese 'mesimi' eshte 'tendence per perfitim apo imponim apo cadolloj gjeje tj qe si perket vullnetit te tjetrit per vet gjerat e veta pa asgje ne shkembim'. Me vjen keq ne kte rast nk pershtatem.

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Besoj se vemendja kundrejt personit tend ka qene e mjaftueshme dhe pse jo e kenaqshme nga ana jone. Pushtet ste ka treguar askush, ti thjesht nuk ke plotesuar kufirin minimal te periudhes se regjstrimit. Ne date 19 Prill do shqyrtohet kerkesa jote dhe me tej, nese kerkesa meret parasysh, do kalosh ne procedurat e rekrutimit dhe testimit. Nese i kalon keto faza bujrum ne staf dhe te shohim se cfare risije mund te na servirni. Deri atehere mos shpenzoni energji me hartime dhe trillime qe as vete nuk i besoni. Jepi fund rolit te viktimes dhe shifi anet pozitive virtualitetit. Gjithe te mirat.

Last edited:

a1987

Primus registratum
1. Nk ishte viktimizim dhe pse shikohet qe ne shkronjen e pare qe ke hell ne lidhje me mu apo me ceshtjen qe jane eforte te kota gjitha kto te miat por 2. Un u pergjigja pyetjes tende qe ben e sme lini vend me u pergjigj po ashtu mbrojta veten kundrejt atyre qe thuheshin kundrejt meje dhe seksit tim. 3. ajo periulla e rekrutimit ska per te me dhene najher asnje lloj accessi ja pse e permend. 3. Mos do me te nxjerr ne liste ndonje qe esht fut pa rekrutim? 4. Un nk flas per veshe si tut,un flas e pergjigjem ty per te degju dikush tj qe nk mbron apo perfaqson ke perfaqson ti qe i bie me qen calvin,timi etj kushedi ke tj.

a1987

Primus registratum
KADAFI kush e ka heq nga forumi biseden me ty? Mir qe me ke thene nk merret parasysh,ska gje le mos te meret,po ashu te pa marr parasysh pse eshte heq?

Amour

Valoris scriptorum
a1987 ta bej nje pyetje keshtu nga salla :) se nuk po gjej dot lidhjen e gjithe ketyre qe po shkruan ......

Cila eshte lidhja jote me calvin njiheni me mire? Si ka mundesi per kaq pak kohe ne chat, paske ne fb calvin apo kushedi cfare chatisti tjeter?
Nuk e di po si po i luan gjerat ketu me duken disi te deshiruara dhe te planifikuara, si tip hakmarrje..

Kadafin nuk dua ta mbroj, por mund te them qe pjestar stafi me korrekt nuk ke per te gjetur ne ate chat( gabime te vogla te gjithe bejme nuk ka njeri perfekt) ... Ndoshta ate dite qe ti i paske folur, ai mund te kete pas pune me te rendesishme sesa chati , chati nuk eshte jeta xhan , nuk rrine te gjithe 24 ore ne chat ..

Boo se di pse por dukesh disi dyshuese ne keto temat e tua.. disi personale !!

Une jam femer dhe sigurisht qe inati dhe gjykimi ndaj meshkujve, ne raste shfytezimi jo te drejta ben pjese dhe tek une..... dhe.... oooo sa padrejtesira kam pare! Ska me numer ;)!!

Ps: se ke idene sa kam pare e degjuar pislliqe e idiotlliqe apo padrejtesira ndaj femrave ne keto pak vite qe une kam frekuentuar chatin .... rastin e fundit e pata tek nje dhome private , ndoshta duhet tu beja ndonje strip pronareve te asaj dhome, thua, te gjeja te drejten? :D ......... keshtu qe mos prit drejtesi ne nje chat apo vitual kurre, gjithmone do te kete dhe ekzistojne gjera apo persona qe do te merzitin apo do kerkojne te te ulin, apo do kerkojne te te tallin etj etj .... gjithmone do te kete!!

Timi

Valoris scriptorum
Po te pergjigjem ktu perseri meqe me paske cituar: lexo mir cfar i kam shkruajtur Luxor, megjithate po ta perseris dhe ty: PO TE PERDORIM TE NJEJTIN RREGULL SHUM VESHTIR DO SHTOHEN FEMRAT SEPSE TE RRALLA JAN ATO QE I PLOTESOJN KUSHTET E SHTIMEVE. Ku e shikon ti qe po them qe femrat sjan te afta? Ku e shikon ti qe po them qe femrat sjan inteligjente? Thjesht shumica e femrave jan shtuar per ti dhene gjalleri mainit per te integruar gjinin e tyre ne staf. E perseris qe jan te pakta femra ato qe i njohin mir komandat, e jo per gje po nuk i intereson ti mesojne pervec se atyreve themelore. Nje gje skuptoj un: kur nuk e pranon e mendon qe ne kemi qellime e destinacione qe as ti spo e di se cfar po shkrua pse don te jesh pjes e ktij stafi? Nuk mendon qe kur i ke te gjith kunder ndoshta je ti qe gabon? Megjithate personalisht te dhash shum rendesi duke tu pergjigjur. Ah edhe dicka: se di se kujt po i drejton kto ankesa o hartime qe ke bere por desha te theksoj qe me lart se Kadafi nuk te pergjigjet kush per dhomen #shqiperia. Perderisa eshte Founder do te thote qe stafi i ka dhene besimin atij e ka besimin e plot per punen qe ben e pergjigjet qe jep. Sic ta ka theksuar edhe ai mjaft me rrolin e viktmises.
Ps: Amour leji ironite e teperta se te bejn dem. Ne qofte se ke ankesa apo padrestesira kunder teje hap tema te reja e sill faktet. Bla bla bla kot mos bej. Shnet e pare...

a1987

Primus registratum
Un nk njoh asnjerin ktu aq mire sa te kem nevoje apo etje per hakmarrje,ska asgje me teper se keni par ju mes calvin e meje. Fcb im sic mendoj dhe i tij jan fcb qe perdorim qellimisht per chattin se perndryshe s jepja emrin tim ktu dhe po te doja me i ba aq keq calvin. Fcb ka ndodh me i shkemby gje qe sbesoj eshte per tu gjyku. Cdo ankese e imja lidhet me aq sa kam raportuar dhe nk besoj mos te kem te drejte,kjo i referohet edhe KADAFIT. Ta besoj se ke pa e ke ni me shumice,jam dakort. Po mire nese ti preferon qetesine apo zbrapsjen,apo mbase pershtatjen duke mos dashur te te gjykoj (e them kte si nje alternative te mundshme) perse duhet te bej te njejten gje une? Un ngre zerin per cfar ka te bej drejtperdrejt me mu dhe KADAFIN skam nje jete qe e njoh si ti,dje ka qen biseda e pare. Dhe nk ishte nje moment sepse cdo fjali e tij tingellojne pergjigje te pa kendshme (dhe me kete nk dua te them pergjigje negative per access por permend fjalen viktime, risi-->ca risie pritet valle nga pj te stafit pervecse te zbatojne rregulloren?,etj se spo pershkruaj cdo gje) . Nk kam asgje personale me asken,me personale e kan kta qe mbrojne nj tj ta siguroj. Pritet cdogje nga userat e thjeshte por jo nga stafi duke mos len pa theksu qe kan fillu dhe me na heq te drejten me komentu neper temat tona duke mos ja heq te drejten vetes qe po ne keto tema me komentu vet mundsisht me pytje,konkluzione ,diskrimnime apo ofendime. Flm per komentin amour.

a1987

Primus registratum
Timi perse femrat jane te rralla qe i dine komandat? Te pakten perdor foljet ne kohet perkatese nese kte sdeshe me e hell si ofeze apo diskriminim. Te thoje nga eksperienca ka pak femra qe i kan kushtu koh me msu komandat ok mund ta besoja apo besonte ndonje qe se mban krahun tend por PO TE PERDORIM TE NJEJTIN RREGULL SHUM VESHTIR DO SHTOHEN FEMRAT SEPSE TE RRALLA JAN ATO QE I PLOTESOJN KUSHTET E SHTIMEVE besoj qe le per te deshiruar.

Amour

Valoris scriptorum
a1987 nuk po gjykoj faktin e fb tend qe ke hapur per chatin enkas, por besimi qe u jep me nje periudhe kohore kaq te shpejte chatisteve per me teper gjinise mashkullore dhe del dyshuese fakti i afrueshem me calvin..

Nejse gjithsesi keto jane ceshtje pa zgjidhje e nderuar, s'je as e para dhe s'do jesh as e fundit ne ate chat!!

Suksese me tej ne kete debat dhe meso komandat :D

Ps: Timi skam nevoje per te hap tema kur tashme sma ndjen hic per budallalleqet tuaja qe beni :) per me teper kur e dime si mbyllen ceshtjet!! Shnet e dashnore shoku!

a1987

Primus registratum
TIMIne kte pjesen qe thua 'kur nuk e pranon e mendon qe ne kemi qellime e destinacione qe as ti spo e di se cfar po shkrua pse don te jesh pjes e ktij stafi?' Ajo pjesa e nenvizuar te duket me sh si e folme si pjestar pergjegjes chatti qe pergjigjet me miresjellje dhe pergjegjesi apo me sh si kundershtar?

a1987

Primus registratum
Amour sbesoj te ket vend per t mendu per konfidenca te teperta,se te ishte ashu sdo isha tregu e disponueshme me tregu cdolloj bisede e me e hell ktu ku popullariteti eshte i pa kontrollueshem. Dhe ta kesh nje gje nga une: Nje shprehje e urte popullore thote 'si te jet vendi behet kuvendi' kshuqe un po te them qe edhe vendin e bejn shpiakte e i zoti i shpise.

Timi

Valoris scriptorum
Ps: Timi skam nevoje per te hap tema kur tashme sma ndjen hic per budallalleqet tuaja qe beni :) per me teper kur e dime si mbyllen ceshtjet!! Shnet e dashnore shoku!
Kur sta ndjen hic per budalliqet tona ateher pra ta perseris po pate fakte shkruaj ndryshe mos bej bla bla bla kot.
a1987 si mund te pretendosh te pergjigjem e te pergjigjemi me mirsjellje kur tek temat e tuaja hedh bisedat private apo te fb? Ato sjan mar kurr parasysh e ne qofte se i lejova ti shkruaje ishte thjesht per te kuptuar qe po e ben apostafat me provokuar pjestaret e stafit #shqiperia e mesa shikoj ja ke arritur qellimit. Perderisa tu pergjigj Founderi tani tema mbyllet. Gjith te mirat..

LuXor

Forumium praecox
a1987 ta bej nje pyetje keshtu nga salla :) se nuk po gjej dot lidhjen e gjithe ketyre qe po shkruan ......

Ps: se ke idene sa kam pare e degjuar pislliqe e idiotlliqe apo padrejtesira ndaj femrave ne keto pak vite qe une kam frekuentuar chatin .... rastin e fundit e pata tek nje dhome private , ndoshta duhet tu beja ndonje strip pronareve te asaj dhome, thua, te gjeja te drejten? :D ......... keshtu qe mos prit drejtesi ne nje chat apo vitual kurre, gjithmone do te kete dhe ekzistojne gjera apo persona qe do te merzitin apo do kerkojne te te ulin, apo do kerkojne te te tallin etj etj .... gjithmone do te kete!!

Je bere shume qesharake. Rasti fundit tu hoq accessi sepse abuzoje sic i hiqet cdo useri, madje ty te kan mbajtur shume me hater me sa kam vene re.

Keto "strip pronareve" jane fantazite/deshirat e tua, mos i jep kaq shume rendesi vetes.
Pronari i asaj dhome s'te ka kerkuar kurre ndonjegje, "madje as te kthen pershendetjen pasi ti e pershendet" e jo me te te kerkoje gjera si ato qe fantazon ti…

Me keto budalleqe qe shkruan ti ja konfirmon zgjedhjen qe ka bere.

Status
Not open for further replies.