Ankesa, pergjigje ,sqarime..

FALKO

Forumium maestatis
Ankesa, pergjigje ,sqarime..

Fillimisht postuar nga Admirali

Sugjeroj qe te shtohet dhe ky nen

Kur Sop mblidhen per te shqyrtuar heqjen e acc te nje Aop, ti lejohet ketij te fundit te marre pjese ne ate mbledhje, nmq te mbroje veten para Sop.

Them qe te shtohet dhe ky nen sepse, vertete logs jane logs, por ama tek ato logs, nje Aop nuk shpjegon dot se pse e ka bere nje veprim (qe per disa mund te jete i gabuar).Ndersa kur eshte para Sop-ve, dhe shpjegon arsyet se pse e beri ate veprim, atehere Sop mund te japin nje gjykim sa me te drejte te ceshtjes ne fjale.

FALKO

Forumium maestatis
Re: Ankesa, pergjigje ,sqarime..

Fillimisht postuar nga Kelti

Nuk eshte e drejte Admirali nje gje e tille pasi nje log tregon gjithcka...Admirali me vjen keq qe flet keshtu pasi ti e di shume mire nje user denohet per dicka te palejueshme ne chat...po ashtu denohet dhe aop-i edhe sop-i...ti kete e di shume mire pra mos kerko te lash dicka me dicka eshte shprehja popullore.Mbledhja midis sop-ve behet e mbyllyr dhe me pas i jepen shpjegimet personit perkates.
Thnx per mirekuptimin.KELTI!

FALKO

Forumium maestatis

fillimisht postuar nga Admirali

Kelti, ne fund te fundit kur shqyrtohet nje kerkese per heqje acc te nje Aop, ai Aop konsiderohet "i denuar", dhe eshte e drejta e tij qe te mbrohet para "gjykates" (Sop). Por mqs ti qenke kunder, kjo nuk shpjegohet tjeter, vecse me nje diktature qe kerkoni te vendosni ne staf, ku Aop-ve nuk iu lejohet qe te mbrohen. Nuk mund te pretendoni qe ka demokraci midis jush, kur nuk i lejoni te tjeret qe te mbrohen.

FALKO

Forumium maestatis

Vazhdon..
P.S.
Kete e them dhe nga pervoja personale( Pervoje personale nuk i referohem vetem ceshtjeve qe kane ndodhur midis meje dhe stafit te #shqiperia ketu ne Albnetwork, por dhe te tjerave qe me kane ndodhur perpara, ne nje server tjeter)

FALKO

Forumium maestatis

Postuar nga Admirali ù
Kelto, nuk mund te pretendoni per demokraci ne staf, kur nuk i jepni te drejten te tjereve per t'u mbrojtur.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

E drejta per tu m,brojtur fillon ne momentin qe merrni access...ai access ata aop-e jane pasqyra e nje kanali dhe duke pare fjalorin qe ti perdor ne nje kanal nuk mendoj se ke nevoje per mbrojtje dhe per access....e drejta per tu mbrojtur humbet ne momentin qe humbet access....ne te dy rastet ti nuk ke pas nevoje per mbrojtje pasi e di fort mire se cfare veprimesh ke kryer ...mundohu te llogjikosh i dashur.

Admirali

Primus registratum

Kelto,mos u mundo me fut nje konflikt qe i ka kaluar koha. Ajo e mesipermja ishte vetem nje opinion i imi per ate cfare ju keshilloj qe te beni ne te ardhmen, e perseris dhe njehere qe ta kesh me te qarte, nuk ka te beje fare me mua personalisht. Mos bej provokime, se nuk te ecen me mua.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ti ishe thjesht nje shembull i dashur asgje me teper mos e merr personale.
Thnx per mirekuptimin.KELTI

Elian

Primus registratum

Mund te di se si votohet per te hequr apo shtuar nje AOP?
Ca lloj votimi behet, se dikur ishte te merrje 50% + 1 vote. Tani vazhdon te aplikohet kjo gje per venien dhe heqjen e userave?

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Jo Elian tani eshte pak me ndryshe jemi 5 sop per momentin per shtimin e nje aop-i duhen 4 vota pro...3pro-2kundra nuk merr access....kurse per heqjen e tij esht vendosur 3pro heqjes-2kundra heqjes humbet access.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Me falni nje gabim pak me lart per heqjen e nje aop-i 3pro-2kundra perseri hiqesh....pra ne te dy rastet aop-i duhet te kete 4 vota ne favor te tij.

mix

Primus registratum

Kelto ju Sop-at duehet ta keni marr me mik matematiken.
[qb]Postuar nga PLAKU_prej_TIRONE[/qb]
Me falni nje gabim pak me lart per heqjen e nje aop-i 3pro-2kundra perseri hiqesh....pra ne te dy rastet aop-i duhet te kete 4 vota ne favor te tij.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Une e kom morr me 2 kanoce PEPSI dhe 1 cokollate DOVE.

GIOVEe

Primus registratum

O Falko ,me eshte hequr accessi te dhoma #shqiperia,mundesh ti ose ndonje sop tjeter te me sqaroje?!

FALKO

Forumium maestatis

Giove, personalisht nuk di gje sepse kam ca kohe qe nuk kam hyre edhe nuk do te hyj shpesh deri vitin tjeter.Dergoju memo Sop_eve te tjere, jam i bindur se do te marresh nje pergjigje, ne rast te kundert me thuaj perseri edhe do te te kthej une pergjigje.
Ia kalofsh mire.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

GIOVE accessi te eshte hequr pasi ke bere shtime ne hop list sipas rregullores humbet access.

Djalli_Vogel

Primus registratum

Une jam mese dakort me ate mendim qe kur te mblidhen sop-a per te shqyrtuar heqjen e nje aop te jet prezent edhe ai aop qe te mbroje veten un jam ok qe ky nen te shtohet.
Tung!!!

FALKO

Forumium maestatis

Nuk eshte e mundur kjo te pakten direkt pasi nje Aop thyen nje rregull per shkak se Sop nuk jane prezent gjithmone ne kanal.
Aop qe i eshte hequr acessi mund ti dergoje memo founderit edhe Founderi mund te hape perseri kete çeshtje .

GIOVEe

Primus registratum

Falko nuk eshte ceshtja te aopi qe me eshte hequr mua ndoshta edhe ti nuk e kishe per mua ate qe ke shkruara por mua me eshte hequr accessi ,per mendimin tim kot,kjo nuk eshte gje e mire gjithsesi,jo vetem une por asnje aop nuk mund te trajtohet keshtu ,domethene ti hiqet accessi nga nje sop i vetem edhe mos lajmerohet fare,nejse ju i kene bere vete rregullat jeni vendosur sopa ju ka vendosur kush ju ka vendosur se ne fund te fundit serveri i tyre eshte edhe mire kane bere edhe une po te isha ashtu do beja gjithsesi ju uroj pune te mbare gjithe aopeve te tjere,ka qene kenaqesi edhe nder per mua qe kam qene aop ne dhomen shqiperia te serverit tuaj.