ankesa, per ban pa te drejte

Libido

Primus registratum
ankesa, per ban pa te drejte

peshendetje , me date 04.06.2007 jam bere ban nga #shqiperis mr nick libido por pa pasur asnje arsye fare. a mund te me sqaroni per kete ? un po flisja me shokun dhe na u nderpre linja ç'te dejte kan keta op/ircopa qe na heqin kshu koti fare ???????
-----------------------------------------------

* &AnGeLiC hi all
* [_jurgen_] (jurgen_@D68C2644.C75F753B.111017D4.IP) Quit (Mirupafshim!)
<PLANETARIA> me tha ik bej ndonje lufte andej na chati:p:p
* sara (as@AA4C96BB.833BAABF.A5FE4F1E.IP) Quit (Mirupafshim!)
<jokero> moi po marsi m apo f ishte
<kena_lind_per_qef> BRITNEY> ca inati me kam zemren time un
<KOLI_> DJAL shoku natene mire
<PLANETARIA> hi angel
* lali_dr (KUR_TE_VDE@19CC6C58.25F23A38.7C92B985.IP) has joined #shqiperia
* beni_njeshi (Bi@Albnetwork-DFECA24B.atnet.com.al) has joined #shqiperia
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (shume teprime)
ERROR: ERROR Closing Link: Libido[88.232.158.83] (User has been banned from Albnetwork.net (shume teprime))
* Disconnected
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** Looking up your hostname...
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (shume teprime)
ERROR: ERROR Closing Link: Libido[88.232.158.83] (User has been banned from Albnetwork.net (shume teprime))
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** Looking up your hostname...
-Tiranalive.Albnetwork.net- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead

Libido

Primus registratum
Re: ankesa, per ban pa te drejte

Varja pra se ketu sdo tja dij njeri jo . Po atehere kete temen e ankesave mbylleni mos na ngelin syte ketej .
Beni çte doni sme ben pershtypje shume por Op-at qe jan fillestar duhet te kerkoj falje te pakten per shenje njerezimi se tjerat i lame .
Ciao

S

Scorpion

Guest

Nqs ke akoma GLINE, shkruaj serish ose me PM dhe do mundohem te te ndihmoj.

never

Forumium maestatis

booo une nuk shikoj na nje ban nga opat ketu.mua me duket se eshte been banded qe eshte nje ban qe jepet nga adminat kur dikush ben flode nga nje ip e caktuar.jemi djegur shume ehre dhe ne vete nga keto persona te caktuar por rregullat jane rregulla dhe duhet ti pranojm.keshtu qe te pakten mos ngatarroni opat me kete pune.opat e stafit te albnetwork jane shume te mire dhe shume te kualifikuar.kalofshit mire

acid

Forumium praecox

Grupi, te ka shkuar valle ne mendje qe mbase ajo:
nuk te eshte bere ty por ndonje tjetri me te njejten provider?
Para se te kaloni ne konkluzione te nxitura perpiquni te kerkoni shpjegime ne menyre te qete.

never

Forumium maestatis

ska gje mer shoke jane te ri do i kuptojn dhe rregullat e catit,pastaj sa per opat sopat ircopat adminat ska goje te flase njeri kam 8 vjet catist karrjerist dhe sme kane zene syte ne asnje server kaq personel te mire per mua jane te pa arritshem ehste stafi me i mire qe kam pare dikur isha pjese e tij por prap jam krenar dhe si user te jem ne kete server.kaloni mire.acid rrespekte boss

cufi_bardhit

Primus registratum

ne durres 2 muj ka qe ke hy interneti, ti paske 8 vjet ne chat.
nejse, asgje personale.