Ankes

Vllaznia

Primus registratum
Ankes

Ie internetin qe hi un hin edhe shum te tjer
kshtu qe kur te veni ban mbrenda i 24 orve
ta hiqni.
Sepse per faj te tjerve e hajm edhe ne.
Ju faliminderit.
Me rrespekt Vllaznia

beshbossi

Primus registratum
Re: Ankes

mire qe ca vujta me e gjete chatin se s'po me punonte,po sa hyra .s'e kuptova pse,me tha se nuk mund te shkruaja me ne dhome!!!!
Nese dikush ia ka idene pse ndodh kjo a ka mundesi te ma tregoni?
As fyeva as shave njeri!Edhe pse s'po ma varte kush!Dhe kur tentova te futesha serish nga fillimi me tha se kam ban!,pa arsyetim fare!Nuk e di se c'rregull mund te kem thyer!!!

BENJAMIN

Primus registratum

Behuni Me Te qart Ne teme!! Dhe Me cfare Ip futeni Persa i perket dhomes #shqiperia ose #ndihme!!!

Ne Lidhje Me serverin Do flasi Dikush Tjeter!!!

beshbossi

Primus registratum

une ma e qarte s'kam ku me shku!!!!
si bajne ban kot?
Nuk e di pse,dhe ne rregullore thuhet se duhet dhene dhe arsyeja e ban-it,gje qe une s'pashe askund!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Angeldeviled, problemin tend e zgjidha une momentalisht. ishalla koleget e DUDE /pf/images/graemlins/tongue.gif sdo prishin pune, duke qene se une abuzova /pf/images/graemlins/tongue.gif me statuset qe kam.

Gjithsesi me te pare nje here ne chat (pashe qe mbreme u fute ne fakt, po s'kam logs per te pare IP) do shof ku qendron problemi jot.

beshbossi

Primus registratum

Tani eshte me mire,edhe pse mbreme s'e mora vesh c'ndodhi!!!!!!
Pse te tjeret me futen edhe kur une jamne privat?
Dmth jam ne privat?po.Kujt ti teket te me shkruaje me futet ne te njejtin kanal me te parin!
???
Madje pastaj postimet e ketij te fundit i lexoj une te tera edhe ato qe s'jane per mua!!??

xhaxhi_eli

Primus registratum

Se kisha te qarte kte

Zakonisht ka ... kanale dhe private.
Ne kanal futet kush te doje dhe lexon dhe thote ca ti doje qejfi

Ne privat, biseda eshte private. E vetmja mundesi 'futjeje' ne privat eshte me /notice nickname Mesazhi
Me ca scripts dhe ca JAVA programs kete notice ta sjellin tek dritarja qe ke hapur. Mund te kete ndodhur nje gje e tille. Shpjegim tjeter sdi te jap
Gjithsesi e theksoj se biseda eshte private. Pra asnje nuk lexon ate cka thuhet