Ankes

besnik

Forumium praecox
Ankes

Sot mbas nj grindjeje qe pata ne privat me Ben-shkodranim, kur une u futa ke #shkodra ai me dha nje ban (sepse ishim shar me privat)me von une u futa ke #ndihma ai me dha nj ban ke #ndihma
Mas pak u rregulluan punet a pastaj u futa edhe nje her tek shkodra ku ketu po me prite nje mik i ben-shkodranit ku me tha.
[12:18] <Beni_Sh> hi all
[12:18]@souvenir> nigjo
[12:18] <@souvenir> beni_sh
[12:18] <thecuni> spo dihetgja ca ndoll ketu ma
[12:18] <@souvenir> sikurse une kam shpirtin e sakrifics
[12:18] <@souvenir> po ta jap une
[12:18] <@souvenir> ksaj rradhe pa meshir
[12:18] * NocKajelli sets mode: +b *!*@80.8.172.albnetwork-27227
Po dua qe ta di se a ka te drejt ai te me japi ban kur ne jemi shar ne privat.
Me respekt Beni_Sh

el_che

Primus registratum
Re: Ankes

JO beni_sh kur shaheni ne privat, nuk duhet te te japin ban normalisht, (kjo sipas mendimit tim gjithmone) por ti fol me sop-at e kanalit ose me founderin edhe do te vejne rregull, se kot nuk jane. Edhe mesa di une te #shkodra, te gjithe aop, ose sop jane te rregullt edhe te arsyetushem

lissus

Primus registratum

..beno ta marrsha , e verteta eshte krejt ndryshe , tju kishe ba copy paste edhe sharjeve ... jo vetem banit qe ke marr

besnik

Forumium praecox

Pershendetje
el_che jam dakort me ty kur thua qe aop ose sop jam korrekt, por a e sheh lissus une ja kam qit me faktet e ai nuk po me beso.
Desha te shtoj qe fajtori ka ken ben-shkodrani por ata gjerat e tjera nuk kisha deshir qe ti shkruaj ketu se me ka folur njaq keq (me nje fjalor shum te pist), dhe me ka ndaluar hyrjen nje chat me Beni_sh une mendoj qe kjo nuk eshte e drejt. Po ta lam ashtu sikur thot lissus po ne kete rast ishte dashur qe ta heq edhe ben-shkodranin e jo vetem mua sepse neve kemi ken dy qe jemi sha dakort lissus.

el_che

Primus registratum

Beni_sh, nuk e di si kane vajtur gjerat por Lissus, edhe ben-shkodrani ose ndryshe akili nuk bejne ban kot, dhe nuk merren me budallalliqe nqse nuk i ka provokuar dikush, keshtu qe, ka qene e kote kjo shkresa jote ketu, pasi te #shkodra vendosin sop dhe aop per mbarevajtjen e kanalit, dhe kanali ka userat e vet. Pra nqse kishe ban, s'ta kane dhane kot, kjo gjithmone sipas mendimit tim, pra sillu mire here tjeter naqe,

besnik

Forumium praecox

Pershendetje
Nuk kam pershtypje te keqe per lissus, por ben-shkodrani (akili) nuk eshte edhe njaq burre i mir sa kujto ti, se une e njof mir ate. Me gjithate ai eshte !op per fat te keq, po c'ti besh?