Ankes

Status
Not open for further replies.

Aki

Paint It Black
vertete mos e mbyllni temen, besoj qe kane gjithe frustrime e pyetje dhe zhvilloheni si nje teme te pergjithshme diskutoni e pastaj mbylleni ose fshiheni

p.s. @MysteriousMan si disave qe mund t'ju duket hipokrizia e tepert dhe e panevosjhme, dikujt tjeter mund t'i duket dhe cinizmi i tille, te nisemi nga vetja para se te shperfillim e gjykojme te tjeret :)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Ku i paske keto pytjet ti ? he me mo thojini ti ndajm tokat se na vdiqet ky kshu kjo ashtuu.....ncnc
Ke nje goxha pyetje me siper.
Seshte ceshtje tokash dhe jam i sigurt qe per te gjithe ska rendesi por te kemi pak respekt per kohen e argetimit qe kalojme ketu. Ti ske pyetje apo dicka per te thene mos e bej...

Mirabel

Locus omnem
dhe pastaj ti detyrohesh te dalesh jashte teme sigurisht duke iu referuar me siper....

kliko ketu nese do te degjosh anglisht, kliko aty nese do te degjosh shqip...
pastaj vazhdon e vazhdon....

loja vazhdon

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Une mendoj qe secili nga ne ka pakenaqesi ktu ne forum...
Dhe jo nje teme te hapim ne...po 100 te
Tilla asgje sdo sqarohet per vete faktin se secili nga ju ,nga ne qe po shkruajm po hedhim vecse ' kunja' ironi etj etj...
Ne forum hyni argetohuni ,nese didikush sju pelqen apo nuk ndan te njejtat mendime me ju qofshin ato dhe ndaj personit tende eshte e drejta e atij/ asaj ta shprehe.!!
Kshuqe merreni me qetesi me dashuri.:D

MysteriousMan

Valoris scriptorum
vertete mos e mbyllni temen, besoj qe kane gjithe frustrime e pyetje dhe zhvilloheni si nje teme te pergjithshme diskutoni e pastaj mbylleni ose fshiheni

p.s. @MysteriousMan si disave qe mund t'ju duket hipokrizia e tepert dhe e panevosjhme, dikujt tjeter mund t'i duket dhe cinizmi i tille, te nisemi nga vetja para se te shperfillim e gjykojme te tjeret :)
cfardo qofte apo sido qe tu duken te tjerve eshte pune per te tjeret, un flas per veten time dhe nuk pres pelqime absolute nga te gjithe dhe madje nuk do me habiste nese sdo kishte asnje pelqim.

Ndryshe nga ti (ne kete rast) un sperdor emra sepse sme intereson te krijoj debate individuale te cilat do kerkojne me pas nje pergjigje te domosdoshme, pergjithesia edhe pse ne vetvete perfshin shume po ne te njejten forme le shum te tjere jashte dhe te heq detyrimin moral per tju pergjigjur cdo personi.

Megjithate per hir te citimit dua te them qe cdo fjale e tille si "hipokrizi" qe vjen nga une ska te bej me pershtypjet e largeta qe mund te leri nje individ si user publik pasi spretendoj dhe as nuk mundem ti njoh aq sa per ti quajtur hipokrit por mund te kene te bejne me raste qe me kane prekur mua personalisht qofshin edhe pa rendesi dhe ne kete rast ti je totalisht jasht orbite pasi ke mungese informacioni :)

Aki

Paint It Black
Une dhe e kisha personalisht me ty domethene me ke rene ne sy duke perdorur cinizmin edhe ku duhet edhe ku s'duhet, prandaj dhe thash te gjithe gabojme por e kemi qef te drejtojme gishtin me shume nga tjeret
Sa per hipokrizine dhe ti mund t'u drejtohesh atyre personave 'qe ndjen se te paskan bere padrejtesi' jo te pergjithesosh, fundja s'ta moren buken nga goja eshte thjesht nje forum qe dhe fundja pasi paske aq shume frustrime mund te hapje nje teme te vecante ose te kontaktoje personalisht ate njeri 'qe te paska prekur', por pasi zgjodhe te perzihesh ne nje teme te dikujt tjeter, mund ta bej edhe une :)
Nejse, Aki out from orbit, cheers :)

Aki

Paint It Black
@Balahk do doja dhe ty te te them nje gje nese ma lejon. Vetem se Zana dhe hurtlocker nuk e kane shkruar diku ose ankuar nuk domethene se s'kane marre ban, poashtu dhe Universal vetem qe nuk thote neper tema me rrahen adminet :p, nuk domethene qe nuk i eshte terhequr verejtja, sa per faktin qe eshte ende staf, do doja te ta marr nje shembull pa dashur te fyej dike, shiko per shembull Mirabel dhe Alma nuk duhen fort mes veti, por kjo nuk te pengon as ty as Lisen qe ti vleresoni shume qe te dyja, mbase dhe stafi ka pare dicka tek Universal qe ti ose dikush tjeter nuk e sheh dot, keshtu qe merre me shtruar :)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Une dhe e kisha personalisht me ty domethene me ke rene ne sy duke perdorur cinizmin edhe ku duhet edhe ku s'duhet, prandaj dhe thash te gjithe gabojme por e kemi qef te drejtojme gishtin me shume nga tjeret
Sa per hipokrizine dhe ti mund t'u drejtohesh atyre personave 'qe ndjen se te paskan bere padrejtesi' jo te pergjithesosh, fundja s'ta moren buken nga goja eshte thjesht nje forum qe dhe fundja pasi paske aq shume frustrime mund te hapje nje teme te vecante ose te kontaktoje personalisht ate njeri 'qe te paska prekur', por pasi zgjodhe te perzihesh ne nje teme te dikujt tjeter, mund ta bej edhe une :)
Nejse, Aki out from orbit, cheers :)
Gjithsesi un nuk hap tema ankesash, nqs me del shtegu e hedh ndonje llaf.
Pergjithesimin ta shpjegova e jap qe mos ti detyrohem kujt ti vij ne forum per nje pergjigje por ta mari ai qe e ndjen, nqs se ndjen le mos ta mari.
Un jam per te kaluar kohen dhe nuk kam thene dhe spo them as tani qe fjalet e mia jane te gjitha me vend, nese dikush e ndjen veten te gjykuar deri ne moskaperditje le ta thote, ne te kundert mund te perdori sportivitetin :)

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ
Universal mos te shikoj me duke bere spame dhe duke ofenduar sepse do kesh probleme, dhe mesazhe te tilla mos me nise se behesh akoma me qesharak.

Adrian_1 said:
01/10/2015 Do jet dita e fundit e forumit, lajmroj te tjeret. Jeni ne rrezen e disa hakereve shume te forte. Bye.

Status
Not open for further replies.