ankes per sop soleil

MeKaNiKu

Forumium maestatis
uke marr ndihme kjo te nxjerr jashte dhe pa pike turpi te thopt ne kb ik e ankohu ???? nuk e kuptoj kto jane sop_at qe mbani ju dhe bejne punen e tyre ???
You were kicked from #ndihme by Ndihme (ik ankohu prap ;) (Soleil))

Last edited by a moderator:

MeKaNiKu

Forumium maestatis
urdheroni banned qe ve kjo
<Polici>: Lars (kline@Albnetwork-A44DDA5E.net24.it) was last seen being kicked from #shqiperia by Shqiperia ( hajde treni motra (Soleil)) 29 minutes ago (06.10. 23:18), after spen
dhe ju thoni mos ofendoni kur ofendon kjo si sop cfar pritet nga useri i thjeshte ???????
nuk e di si eshte bere chati kaq burdello me kto femra qe keni ven per sop po kshu nuk kthehen me te vjetrit ne chat se ste lejn me chatu

Last edited by a moderator:

Soleil

Valoris scriptorum
main :
[23:32] * Kk (4f6a6dd3@Albnetwork-4DCCF5FD.mibbit.com) Quit (Mirupafshim!)
[23:32] * alexandra111 (JavaUser@2B44680E.CECC2661.6EA878B5.IP) Quit (Mirupafshim!)
[23:32] * Gjykatesi-EL shikon per ndonje femer te ulet qe shvishet ne kamera lakuriq me marr access ;)
[23:32] * landi- (JavaUser@65D38D96.A1287495.F2B0CD48.IP) Quit (Client exited)
[23:39] <PoiSoN> jalla
[23:39] * MAMI-i-SOELIT (97122151@Albnetwork-74267422.mibbit.com) has joined #Shqiperia

#ndihme :
[23:37] * Berti sets mode: +v Gjykatesi-EL
[23:37] <Berti> Pershendetje ( Gjykatesi-EL ) Ndihmë Rreth BANEVE, Dhe Komandave Cs/Ms/Bs/Ns..!
[23:38] <Berti> dil
[23:38] <Berti> vlla
[23:38] <Berti> se tu hoq
[23:38] <Berti> :)
[23:38] <Gjykatesi-EL> nje
[23:38] <Gjykatesi-EL> pyetje kisha
[23:38] <Gjykatesi-EL> me kte PoiSoN
[23:38] <Gjykatesi-EL> pse
[23:38] <Gjykatesi-EL> banned
[23:39] <Gjykatesi-EL> PoiSoN
[23:39] <Soleil> [23:32] * Gjykatesi-EL shikon per ndonje femer te ulet qe shvishet ne kamera lakuriq me marr access ;)
[23:39] <Soleil> !kb Gjykatesi-EL ik ankohu prap ;)
[23:39] * Ndihme sets mode: +b *!*@4F4E43A8.B2CC0AE.F2B0CD48.IP
[23:39] * Gjykatesi-EL was kicked by Ndihme (ik ankohu prap ;) (Soleil))
pasi tu hoq bani : vijove :
[23:40] <Gjykatesi-EL> Titi po kshu eshte kur shvishesh neper kamera vlla
[23:40] <Shqiperia_6974> a me shpjego njeri
[23:40] <Titi> edhe kot u futa madje
spo lodhem fare te te jap shpjegim tjeter kur e di sh mire se cfare fjalori dhe kunjash hedh ne main.zoteri nese ske sukses ne gjerat e tua private mos ja ver fajin dynjase. shnet e pare

MeKaNiKu

Forumium maestatis
** per_nje_zonje joined #Shqiperia
00:36<Soleil>: lars o tampon i prish
00:36<Soleil>: te perdorin femrat
00:37<Soleil>: pastaj te flakin
00:37<Soleil>: lol

Step

Enjoy Life :)
Arben te degradosh deri ne ate fjalor edhe per cfar per chat ncncnc .. Keni mesuar nje gje ju femra mer acces ne chat vetem se '' esht zhveshur ne cam '' sdini gje tjeter .. Kur te beni ankesa permbajuni pak fjalorit se ska lezet

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Arbeno ti nuk bere hic mire qe kalove ne ofeza. Jam koshient qe mund te kete probleme nga ana stafit, por jam po aq i sigurte se kryesisht problemet vijne nga ofendimet e here pas hershme te userave. Nuk e di se cfare reagimi prisni nga stafi nese ofendoni atje "ku nuk mban me uje pilafi". Nuk eshte e hijshme te shofim te tille ofezash ne forum (aq me teper ndaj seksit me te dobet si ne rastin konkret), nga ty qe je user i vjeter dhe e di shume mire sesi funksjonojne gjerat. Te sulmosh nje femer me zhargonin qe ke perdor ti nuk eshte zotsi e as burrni. Gjithmon kemi qene prezent ne ankesat qe ju keni bere, dhe i kemi shqyrtuar ato. Dua te siguroj TY dhe gjithe userat e tjere qe mendojne si TY, se te gjithe Sop-et kane arritur te perfitojne aksesin ne baze te meritokracise, aktivizimit dhe angazhimit qe kane kundrejt kerkesave qe parashikon rregullorja. Nuk kam shtuar dhe nuk shtoj SoP per deshirat e cuditshme qe ti shprehesh me lart. Jam kurioz te di llogjiken tende apo shume te tjereve qe mendojne keshtu, se cfare mendimi keni per meshkujt qe jane SoP ? Cfare rruge kane ndjekur per tu bere Sop ? Kujt i kane bere strip ne kamer per te pasur kete akses? Menyra e zgjedhur nga ana jote apo nga kushdo tjeter per te perbaltur stafin Sop/Aop nuk eshte e udhes, dhe nuk na ndihmon as ne per te korigjuar mangesite tona. Gjithe te mirat !

Last edited:

Timi

Valoris scriptorum
i kam modifikuar un sepse ka shajt shum kshuqe po vazhdoi me kto ofendime do mari ban ne forum...

MeKaNiKu

Forumium maestatis
mora ban dhe u futa te ndihme per te folur dhe me jep logset dhe ma plas me kb direkt pa u sqaru me personin qe me vuri ban kte gje nuk e shikoni dhe pa pike turpi te me thot sop_i ik ankohu prap ???????? nuk e kuptoj me cfar pozite thot sop_i ik e ankohu . nese forumi i ankesave dhe i kerkesave eshte hapur kot atehere duhet me e mbyll kte forum se kshu thot nje sop ose aop merreni si ta merrni. . . dhe saoer pjesen qe kam ofendu po e pranoj kam ofendu se me la vetem ne kb gjithe naten nuk me la te flisja me userat qe flas por direkt kb ?????? nuk e kuptoj chati eshte i ksaj apo per te gjithe ?????
por duhet ta dini se pergjigja e sop_it eshte dhe kjo tjetra qe te permend dhe kerkesat qe ben useri per te marr access aop_i i thot nuk ke turp do te behesh dhe pjese e STAFIT ti .se c`lidhje ka ankesa me kerkesen kte gje dua te ma shpjegoni ju si funder Zoti KaDaFi dhe rootadmini Zoti Timi qe me thot do marri ban dhe nga forumi ?????? nejse juve ju duket e paket ajo qe ben sop_i apo ircop_i dhe ato qe ben useri ju duken te medhoja atehere skam cfar tju them me por kalofshit bukur dhe ju uroj nga Zemra qe serverin ta mbani dhe tju mbushet sa me shume me usera te tjere ........... shendet nga une dhe nese doni te shtoni ndonje gje sic ka thene dhe ircop_i pak me siper qe une meritoj pernamend futjani mos e vrisni mendjen per kto gjera ........ KaDaFi dhe Timi ju te dy e dini mese me mire nga te tjeret qe kur me vendosin kb kot aty eshte qe nuk me japin dhe shpjegim nxehem ...... por megjithate ju e dini se cfar masash merrni ndac ndaj meje apo kujdo qofte tjeter person .... me Respekt per te gjithe Gjykatesi-EL

MeKaNiKu

Forumium maestatis
dhe nje gje te fundit Zoti Timi nese e pranon qe duhet zbatu rregullorja sic Zotrote e ka shkruar urdhero rregulloren
5. Ndalohen ne menyre kategorike perdorimi i nje zhargoni banal e ofendues nga ana e Sop ndaj userave, Vop, Aop apo Sop. Pritet nga founderi te marre masat e duhura per mosperseritjen e ketyre rasteve .
ose merri dhe fshiji llafet e tuaja ose zbatoni rregulloren tuaj

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Rregullat per @SOP(super operator)

1. Super Operatoret duhet te zbatojne gjithe rregullat e vizitoreve, dhe te @AOP.

2. Nuk duhet te marrin neper kembe @AOP, ose Vizitoret e thjeshte, gjithashtu nje kolegun e tij kur ata kane te drejte.

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Arbeno ti nuk bere hic mire qe kalove ne ofeza. Jam koshient qe mund te kete probleme nga ana stafit, por jam po aq i sigurte se kryesisht problemet vijne nga ofendimet e here pas hershme te userave. Nuk e di se cfare reagimi prisni nga stafi nese ofendoni atje "ku nuk mban me uje pilafi". Nuk eshte e hijshme te shofim te tille ofezash ne forum (aq me teper ndaj seksit me te dobet si ne rastin konkret), nga ty qe je user i vjeter dhe e di shume mire sesi funksjonojne gjerat. Te sulmosh nje femer me zhargonin qe ke perdor ti nuk eshte zotsi e as burrni. Gjithmon kemi qene prezent ne ankesat qe ju keni bere, dhe i kemi shqyrtuar ato. Dua te siguroj TY dhe gjithe userat e tjere qe mendojne si TY, se te gjithe Sop-et kane arritur te perfitojne aksesin ne baze te meritokracise, aktivizimit dhe angazhimit qe kane kundrejt kerkesave qe parashikon rregullorja. Nuk kam shtuar dhe nuk shtoj SoP per deshirat e cuditshme qe ti shprehesh me lart. Jam kurioz te di llogjiken tende apo shume te tjereve qe mendojne keshtu, se cfare mendimi keni per meshkujt qe jane SoP ? Cfare rruge kane ndjekur per tu bere Sop ? Kujt i kane bere strip ne kamer per te pasur kete akses? Menyra e zgjedhur nga ana jote apo nga kushdo tjeter per te perbaltur stafin Sop/Aop nuk eshte e udhes, dhe nuk na ndihmon as ne per te korigjuar mangesite tona. Gjithe te mirat !
ndakort jam me ty gento po kur une i kerkoj nje pergjigje personit qe ka vu ban ska pse te dali kjo dhe te me japi logset dhe mos presi kohen per shpjegim apo e kam gabim por megjithate ska prb se e shikoj dhe kohen e denimit qe mori sop ne fjale ju faleminderit juve si staf per rikthim pergjigjesh besoj se nuk do ju bezdis me se spo e vras me menjen per kto gjera dhe po me vun kb do rri sdo ndjehem fare :p me pak fjale zdo me rruhet per denimin qe do jepet si tek mua ashtu dhe tek useri qe ka access. ju faleminderit shume per respektin qe keni dhe kam gjithashtu shnet lek sex te beni ne jeten tuaj
dhe e fundit Gento ska pse tme thot mua sop ne fjale ik e bej ankes se ske turp ti ke kerku dhe access per aop se ska lidhje fare se cfar kerkoj une apo ndonje tjeter po kto gjera sic duket ju si staf nuk i merrni parasysh se ju kan zen lesh syt hajde shnet tani se po me humbet durimi spo kam me nerva as me shkru e as me lexu me me ju ktu ne forum