Ankes per aop nyc... edhe zonjusha destiny a po kenaqeni

Status
Not open for further replies.

Mistrec

Forumium maestatis
Destiny>: fjdt,
<Destiny>: ban pa arsye
<Destiny>: nuk mer
<Destiny>: bej part prit kohen
<NYC>: ky e ka nje ban 2o minuta
<NYC>: se o eprserites ne ban
<fjdt>: ban pa arsye
<fjdt>: destiny logse
<fjdt>:
<fjdt>: ska arsye pse te rri 20 min un ban
<fjdt>: se ska arsye
<fjdt>: jepni shpjegim.
<fjdt>: destiny nyc arsyja ? pse ban
<Destiny>: fjdt,
<Destiny>: part
<NYC>: !kb fjdt me ka then timi qe invalidet duhen testu klm ska ndihme epr ty
--- Ndihme has banned *!*@B5FF149D.4726529.745ADD72.IP
*** fjdt was kicked by Ndihme (me ka then timi qe invalidet duhen testu klm ska ndihme epr ty (NYC))
!!! You have been kicked from #ndihme

Mistrec

Forumium maestatis
A po kenaqeni ... me aop ircop admin si nyc e destiny qe njeri ban tjetri jep shpjegim pa lidhje... edhe duke me then ne privat je komplet ndryshe ..... pse per arsye personale se me kan inat duhet ta beni kte gje

Mistrec

Forumium maestatis
Pse i mbani krahun njeri tjetrit kur e dini shum mir qe ska te drejt te bej ban apo tjeter.. per ca arsye... se si sillem un neper prv tuaja esht puna ime destiny me ty e kam se sot te propozoj e neser ste flas esht puna ime beni punen tuaj sic esht per te ber mos me injorni te ndihma kur vij per nje arsye apo shyqyr njiheni mir me te medhenjt dhe sju plasi per userat po hallall juve hallall

Step

Enjoy Life :)
Mistreci po te ta shpjegoj me thjesht qe ta kuptosh dhe ti .. Ban pa arsye nuk meret dhe kur perseriten fyerjet kundrejt users apo stafit minutazhi i ban shtohet .. Uroj te qartesohesh klm

Mistrec

Forumium maestatis
Step vihuni njer ne poziten e nje useri mos mbani vetem qendrimin tuaj para se te jepni pergjigje vihuni ne poziten e nje useri qe kerkon shpjegim ...edhe sesi flas un prv esht puna ime egziston ajo ignore nick apo jo ? Prandaj para se te ktheni pergjigje vihuni ne poziten e nje useri qe nuk mer shpjegime ok vlla ;)

Status
Not open for further replies.