Ana !!!

XimiTr

Primus registratum
Ana !!!

Historia e Anes !

Ndonese kane kaluar shume vite nga kjo histori ajo ngelet gjithmone nje nga historite me te diskutueshme ne bote .

Ana jetonte ne breg te nje lumi. Ne bregun tjeter jetonte Zhaku dhe Pjeri. Ana dashuronte Zhakun por e dinte shume mire qe Zhaku nuk e donte ate. Pjeri e dashuronte Anen ,e cila e dinte shume mire kete gje ,por ajo nuk e donte Pjerin. Nje varktatar (ose skafist per ne ) ,fitonte jeten e perditshme duke derguar njerezit nga njeri breg ne tjetrin , ishte menyra e vetme per te kaluar lumin.

Nje dite Ana vendos te takoje Zhakun qe ajo e donte ,keshtu qe shkon te flasi me skafistin per ta cuar ne bregun tjeter. Ai i kerkon 10 $ per kete gje. Ana nuk ka para keshtu qe skafisti i thote qe ai eshte i gatshem ta dergoje ne bregun tjeter vetem nqs Ana kalon naten me te .

Ana eshte ne dileme , ajo shkon te nje komshiu i saj per ti marre nje mendim . Komshiu refuzon ti japi mendim por gjithsesi eshte i gatshem per ta degjuar.

Me ne fund Ana pranon oferten e skafistit dhe dites tjeter takon Zhakun qe jetonte ne bregun tjeter. Ata lidhen dhe qendrojne tre dite bashke.Diten e trete Zhaku merr nje leter ku i duhet te largohet jashte . Ai e le Anen ,por ai u tregua i ndershem me te , Ana e dinte shume mire qe ai nuk e donte.

Me ne fund Ana e merzitur merr nje vendim ,ajo vendos te takoje Pjerin duke menduar se mund te jetonte e lumtur me nje njeri qe e donte dhe e vlersonte ate ,ndonese Ana nukl e donte. Ajo takon Pjerin , i shpjegon se cfare i kishte ndodhur dhe vendimin qe kishte marre. Pjeri eshte i lumtur qe Ana u kthye me ne fund tek ai , tundohet ta pranoje oferten e Anes ,por ne fund i thote JO duke i thene se kjo situate erdhi sepse Zhaku e la ate.

Ju lutem jepni mendimin tuaj dukke i rradhitur personazhet nga me pozitivi deri tek negative sipas rendit nga 1-5 ,duke argumentuar pergjigjen tuaj.

edda

Primus registratum
Re: Ana !!!

1- pa diskutim Ana, femer pa karakter
2- varkatari, njeri i peshtire
3- Zhaku, sepse u soll shume keq me Anen, e mbajti sa per .....
4- komshiu i Anes, qe me kujton komshinjte ne Shqiperi, qe edhe kur te keshillojshin dhe ti beje siç thonin ata perseri te gjykonin per keq
5- pjeri, per mua s'ka asnje faj

opps i kam vene nga me negativja tek me pozitivi

po ti ximi si i rendit

astronaut

Primus registratum

Ne shkolle e kam lexuar kete historine e Anes dhe profesori donte te provonte kapacitetin mbartes te shkalluesve.
E vari qillon nuk e mbaj mend por sapo te me kujtohet do ta them.
Edhe ne Kanada kane botuar historira te tilla neper shkolla?
hajde federalizim hajde

Guest

Te dgjithe jane te kqinj vetem Ana eshte e mire do thoni ju pse ? sepse ajo i qendroi besnike ndjenjave te saj dhe kete une e quaj karakter nese ana sdo kishte shkuar tek zhaku ajo do mendonte gjithmone se ai e do dhe do vuante me shuem te pakten keshtu e kuptoi se si ishte realiteti po nuk provove ne jete nuk meson sa me shuem gabime ben aq me shuem meson sduhet dhe kjo esh mesimi i perralles mendoj une mos rrij ne nje vend duke bere fillozofira jo duhet kshu jo duhet ashtu jepi endrres krahe dhe po humbe ska gje te pakten mesove dicka asgje nuk esh pa humbje ne kete jete .'
ana jepi goce se e ke ne terezi mos ler zhak e pjer pa provuar se ashtu e duan ata po he /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

durrsaku

Forumium maestatis

1-Skafisti se me kujton ata robt qe bojn gjojna vetem per interes
2-Normalisht Ana nje prej atyre femrave qe rrotullohen sa anej-knej(ne vend te 2 se beri dicka te 'mire' dmth shkoi me skafistin meqe kishte rene ne dashuri me Zhakun)
3-Zhaku qe edhe pse nuk ndjente gje per Anen u lidh me ate per 3 dite(mbase do shkonte me shume po mos largohej)
2-Komshiu qe pranon te degjoje po mos japi keshilla(sa te rralle jane keta njerez)
1-Pjeri qe s'kishte pike faji ne kte mes dhe mori ate vendimin e fundit sic e meritonte Ana.

Nga me negativi te pozitivi.

olti

Neo

I vetmi pozitiv e pa faj ne kete mes eshte Pjeri. Ana per mua eshte ne te njejtin nivel me Zhakun dhe varkatarin.

Komshiu eshte shoqeria menefregiste e kohes.

Ana eshte goca si shume te tjera; dmth qe do ate qe se do dhe ne fund shkon atje ku kish ngelur, se nuk po kishte me ca te bente.

Zhaku eshte si shume cuna sot. Kur ajo budallacka donte, atehere pse JO?!

Pjeri eshte i pafati i botes, por qe merr vendimin e duhur dhe tregohet me karakter.

gangsterja

Primus registratum
Ana ka qene mendjelehte,ama edhe zhaku nuk e paska dashur.Me vjen keq qe nuk ka pasur leke,por burri qe eshte burri duhet ta takoja ai nje goce dhe jo ate.Keshtu perfundojne menjelehtat a keto ana-t cjane keto.Falje i kerkoj Sweety-t se nuk kam gje me te...............

Sweety el

Locus omnem
Ana ka qene mendjelehte,ama edhe zhaku nuk e paska dashur.Me vjen keq qe nuk ka pasur leke,por burri qe eshte burri duhet ta takoja ai nje goce dhe jo ate.Keshtu perfundojne menjelehtat a keto ana-t cjane keto.Falje i kerkoj Sweety-t se nuk kam gje me te...............
ske pse me kerkon falje se emrin gjate une e kam ndryshe dhe nuk jam si ana ne histori jam shume me shume ndryshe,,,po te me njohesh ne realitet do me thuash ke te drejte....ana ketu eshte krejt ndryshe nga une.....dhe nje gje jo te gjitha anat jane te tilla.....

mirdita

Papirus rex
Edhe une mendoj se Ana paska qen shum mendjelehet por edhe se Zhaku pak ja paska ber te padrejt Anes sepse nese e shef se nje person te do shum mos e neglizho ne menyr te vrazhd por tregoj ne fytyr se ti nuk e do.Dhe sa i perket Zhakut ai qe vertet do te jet burr pra te krijoj familje duhet te gjej shpirtin e tij binjak ashtu qysh i ka hije:)