AMC & Vodafone OUT!!!!

MLK

Primus registratum
AMC & Vodafone OUT!!!!

U be rreth dy jave qe eshte teper e veshtire te telefonosh ne Shqiperi, per te mos thene e pamundur!
Nuk e di jam i vetmi ne kete rast dhe vetem nga Franca ky problem!!
2 jave mos kontaktosh me nje vend me duket periudhe teper e gjate pasi dhe vendet qe jane ne lufte jane shume ke kollaj se sa Shqiperia ne keto momente /pf/images/graemlins/mad.gif
Kam kontaktuar me operatorin tim te telefonise fikse apo mobile e me thote se problemi vjen nga Shqipria e nuk kemi ç'te bejm!!

cacol

Forumium maestatis
Re: AMC & Vodafone OUT!!!!

Mlk, nje mikja ime ne France ka patur te njetin problem! Biles edhe me Albtelekomin nuk lidhej dot! Ndersa une nga Italia, kam lene leshte ne telefonata, dhe tani qe e mendoj do kishte qene me mire te mos isha lidhur dot /pf/images/graemlins/laugh.gif!

MLK

Primus registratum

Kjo eshte skandaloze e ka lidhje me interkonjeksionin, i cili me ligj i takon monopoli dhe pergjegjesia Albtelekom-it, kurse ne praktike nuk dihet se kush e ka!

personazh

Valoris scriptorum

nuk di nga franca po ktej ky problemi ka nja 2-3 muj mos me teper qe egzisto e vazhdon te jete. ti i bje telefonit e degjon vetem nje zhurme te shurdher ose telefonata shko gjekundi tjeter dhe te pergjigjet dikush me nje "allo!". harxho lek me i fjal dhe nuk flet hiç. pasi ke bo nja 10 tentativa dhe te ka rrjep nga leket me ne fund ke kap linjen po je aq me nerva sa nuk je as per muhabet as per asigjo. tashi sikur kam ra rehat duke telefonuar nga celulari se me skeda te parapaguara e kam lon si film.

ça ti besh klyshave, vet zot vet shkop ata.