Albumi (Komente)

Princesha

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une te kjo foto kam pikasur nji defekt te vogel,qe sa do je perpjekur ta mbulosh nuk ja ke dal dhe aq mire..
Ti dhembet e para i ke te vena,dmth fallco.
Nuk ka pse te ndihesh keq e dashur..
/pf/images/graemlins/laugh.gif
il resto PUO ANDARE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse duhet patjeter te jen fallco, a smund te jene te zbardhura vetem?

Nuk jam un aty ne foto, ne foto asht kjo cupa qe ka shkru siper meje, e mir shum je naqe, e ke hak /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikson

Primus registratum

mos u grindni se asnjona prej jush nuk eshte aty.Kur te beheni ju ashu si ajo athere une i kam kaluar 100vjec /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga reone:
[qb] mos u grindni se asnjona prej jush nuk eshte aty.Kur te beheni ju ashu si ajo athere une i kam kaluar 100vjec /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ti ske me jetu deri 100 vjec, pranej ske me arrit me na pa /pf/images/graemlins/tongue.gif

nikson

Primus registratum

[/QUOTE]po ti ske me jetu deri 100 vjec, pranej ske me arrit me na pa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]

c'rendesi ka sa jetoj une rendesi ka qe per aq sa do jetoj une ju nuk keni per ta arritur as cerekun e bukurise saj /pf/images/graemlins/tongue.gif

fairy

Primus registratum

Turi_Nicknames_GanGSteR_WiLd_BoY.sized.jpg

Kush peshon me shume bicepsi apo unazat?

Princesha

Primus registratum

[qb]
po ti ske me jetu deri 100 vjec, pranej ske me arrit me na pa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOTE]

c'rendesi ka sa jetoj une rendesi ka qe per aq sa do jetoj une ju nuk keni per ta arritur as cerekun e bukurise saj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]

kadal mar zotni se njaja vajza qe ka dal njaty asht kjo vajza qe te ka kthy pergjigje, dmth piskavica, ti ndac besoje ndac mos e beso.

Manej ku e din se un nuk jam aq e bukur sa ajo, apo ste ka taku me ba muhabet me kshu vajzash.

Ne fund te fundit bukuria nuk asht gjithca :shrug:

nikson

Primus registratum

Ne ralle te pare ajo nuk eshte shqiptare,e dyta shqiptaret nuk e kane kurre ate bukuri sa te huajat

Princesha

Primus registratum

[qb] Ne ralle te pare ajo nuk eshte shqiptare,e dyta shqiptaret nuk e kane kurre ate bukuri sa te huajat [/qb]
nuk paske pa bukuri shqiptare ti, s'kena ca diskutojm ma pra.

Nuk ta di moshen :confused:

nikson

Primus registratum

Une kam pare,ndryshe nuk do thoja keshtu.Po ju ndoshta nuk paskeni pare bukuri te jashtme...

bebivogel

Forumium maestatis

reone ... tek albumi i fotove ke plot bukuri shqiptare ... por na thuaj ti si i vlereson keto bukurite ... 'shqiptare' e te huaja ... nga i fillon matjet? /pf/images/graemlins/wink.gif

nikson

Primus registratum

Ja me gjej njeren qe ka keto :

trupin e gjate 1.80-1.85,elegante
gjoks te mbushur
vithe rrumbullake
fytyren e rregullt e te lemuar
buzet e mbushura
hunden rrumbullake e te vockel
sy boje qiell/jeshil

bebivogel

Forumium maestatis

vetem kjo eshte bukuri per ty reone?... nuk mund te jete e gjate femra po me sy ngjyre kafe? apo te zinj ?.. come on dont be shallow!!!

Princesha

Primus registratum

[qb] Ja me gjej njeren qe ka keto :

trupin e gjate 1.80-1.85,elegante
gjoks te mbushur
vithe rrumbullake
fytyren e rregullt e te lemuar
buzet e mbushura
hunden rrumbullake e te vockel
sy boje qiell/jeshil [/qb]
Ka shqiptare sa te duash kshu(un kam pas ne shkolle kshu vajzash edhe jo vetem nje :wink: ), ty vetem ste ka takuar ti shohesh, ke pare vetem te huajat.

Te kan ba lavazh trunit ato spotet televizive, femra mund te jete e bukur edhe me te dhena komplet te kunderta nga ato c'ke permendur ti :cool:

nikson

Primus registratum

rri oj goce mua do me tregosh? kam pare shqiptare aq sa te duash nga te gjitha trevat,gjithmone kane difekte.

nikson

Primus registratum

afer ishe,po une kisha fjalen per gjuhen e bukurise /pf/images/graemlins/tongue.gif

qerime

Primus registratum

Ti je i pari cun qe kam degjuar te thot ska goca shqiptare te bukra, me ca sysh shef ti me sy kinez te goditur hahaha reone se bukuria nuk ka "definition" edhe smund te percaktohet me nje formul but then again beauty lies in the eyes of the beholder po prap mos ja fut kodra mas bregut.

nikson

Primus registratum

qerime ti po ja fut koti se nuk din cfare po thua hapi syte mire se nuk jemi rraca me bukur ne bote!.Nuk thashe qe ska te bukura shqiptare por e thashe ne krahasim me te huajat edhe me ato nuk mateni per sa i perket bukurise pastaj truri e mencuria etj jane gjona tjera.