Albumi (Komente)

Futbollisti

Forumium maestatis
Re: Albumi (Komente)

O Djepo , si nuk i ke ngja nje cik motres mor pis. Edhe ti si puna ime /pf/images/graemlins/tongue.gif
Motren e kishe yll, te lutem pa te keq thjesht nje konstatim /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Une
ps: cilen foto do me heq nga albumi?

Djep

Forumium maestatis

E di me futbollisto e di. Simpatike eshte dreqi edhe ia di vlerat vetes. I vllai, per ibret.
Qafsh mu vlla, ma hiq ate foton ku jam shtri sa gjate gjone, se po me vene robt perpara e po me tregojne me gisht.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] E di me futbollisto e di. Simpatike eshte dreqi edhe ia di vlerat vetes. I vllai, per ibret.
Qafsh mu vlla, ma hiq ate foton ku jam shtri sa gjate gjone, se po me vene robt perpara e po me tregojne me gisht. [/qb]
lol

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] hihihi Po keto thongs kane veshur? :eek: yyypp xhixhi [/qb]
kur çuditet durrsakja m'raft i pik /pf/images/graemlins/laugh.gif . e mi lal, besoj i ma men azgonat dikur qe i mashin rrobebanjo normale le ti qujm, po ngaqe i ngrinin shume (deri ke beli) u dukshin si me thongsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Si bo si mjeshter rrobebanjesh ky...Amon mer ne Usa me dal me ashu rrobebanjosh te qujn Gay...ne shqipri me dal me rrobebanjot e ameriks te qujn budall /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

I ma men Boxerat ti mer? /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje ashtu vetem se jan me ngjyra jo te bardha /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Se mos harroj e ke von re qe jena te dy hajduta /pf/images/graemlins/laugh.gif
A bojm na i korporate e/ /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e ke shume te theksume nuancen roze ke avatari ti, s'ma lejo burrnia! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt noten i her se kom i çik pune tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dua

Primus registratum

Hahahahhaha Dua me ke shkri. Sa shpejt e piketove mi.
Kete cunin e njof vete. Eshe durrsak dhe emrin e ka Edison. King esht ne fakt, sikur ktu ne foto.

Edisonit hallall qumeshti i nenes!
E ti Djepo mos qesh se asht serioze kjo pune!

Do m'behesh misit? /pf/images/graemlins/blush.gif

D.

Futbollisti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] E di me futbollisto e di. Simpatike eshte dreqi edhe ia di vlerat vetes. I vllai, per ibret.
Qafsh mu vlla, ma hiq ate foton ku jam shtri sa gjate gjone, se po me vene robt perpara e po me tregojne me gisht. [/qb]
E une e hoqa po kam frike qe shumica e ka rujt nje kopje ne kompjuter /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt mo, nuk eshte ndonje problem i madh, vetem mos u befsh president se kane per te grire /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:
Shendet lali
Une

Seriozi

Primus registratum

Une di vetem qe ai eshte Zeqo, /pf/images/graemlins/laugh.gif te fejumen akoma s'ma ka prezantu .O Zeqo mos ki frike ore se s'ta ha...

/pf/images/graemlins/laugh.gif