Albumi (Komente)

zog

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

LR-je e kom dhe aparatin (bile me profesional Nikon D70, ne fakt e kam porosit, sa ka dal dhe pres me padurim te me vije ka japoni) ene toshopin, perveç lindes ke te drejt.

per ti pa te dhenat nje fotoje duhet te gjesh ndonje program qe lexon EXIF, ne vet vete fotot i permbajne ne te shumten e rastit (sidomos kur kryhen nga profesiobniste) te gjitha te dhenat teknike. une punoj me mac, kam dhe nje vaio portabel por si njoh mire programet per PC. po te kesh photoshop s'ka problem.

moonlight

Primus registratum

lol zog, ca paske qen mer jahu; mo na i 'zberthe' kaq holle gocat durrsake. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep, per nje cast te ngatrrova me Renean tek ajo foto. Sidoqofte, hija te jep nje pamje seksi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi, Albana edhe ajo femra tjeter jane te tre kinga. Blendi me ngja icik me vllain tim tek ajo foto... kompliment ky per te. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajdut, rifresko imazhin tend ne fantazine time me nje foto te re po pate mundesi (me cado lloj aparati te kesh). /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. ajo linda (a sido ta ket emrin) mbetet goc simpatike. Si nuk mi pelqen hic vllai gocat brune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] I vje inot me siguri, nuk ka as aparatin fotografik, as Photoshop-in ne as Linden! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Zogu, na e shpjego pak tekniken sesi duke u nisur nga nje fotogragi *.jpg mund te gjesh aparatin qe e ka bere fotografin dhe programin qe e ka ndryshuar ate? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahahahahaha

Djep

Forumium maestatis

O Duto po nelle mie fantasie piu scattenate do e ndrrosh imazhin tat e /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'e isha pa me thone te drejten foton time ktu te kjo tema. Po edhe angeli qe e paska sjelle, e paska sjelle se i paskam pelqey kshu thjesht si kallup /pf/images/graemlins/laugh.gif - se as me ka njoft hic.
Kurse per Trinin, brravo Trini shume e shkathet. E cuditshme, njerezit qe ti ve re me pak, te vene re me me kujdes.

DriniS

Ecejak

Blendo, kush qenka ajo goca brune mo se na hoqi petllen /pf/images/graemlins/smile.gif per tu patur zili qenka. Edhe Albana yll paska dale ketu. Sa dhjete here ne dite mblidheni juve mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djepo, ne fillim kujtova se po shifja ndonje foto poster te Arnoldit te Terminator 3 (s'e kom pa filmin) pastaj tu te kundruar me vemendje, mu kriju pershtypja se je tu ndjek ndonje me nxitim. Sic thone ktej nga Peza... "Ma omel, ma omel" /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] LR-je e kom dhe aparatin (bile me profesional Nikon D70, ne fakt e kam porosit, sa ka dal dhe pres me padurim te me vije ka japoni) ene toshopin, perveç lindes ke te drejt.

per ti pa te dhenat nje fotoje duhet te gjesh ndonje program qe lexon EXIF, ne vet vete fotot i permbajne ne te shumten e rastit (sidomos kur kryhen nga profesiobniste) te gjitha te dhenat teknike. une punoj me mac, kam dhe nje vaio portabel por si njoh mire programet per PC. po te kesh photoshop s'ka problem. [/qb]
Chapeau Zog! Ajo mungesa lindes nuk te mundon shume me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DriniS:
Blendo, kush qenka ajo goca brune mo se na hoqi petllen /pf/images/graemlins/smile.gif per tu patur zili qenka. Edhe Albana yll paska dale ketu. Sa dhjete here ne dite mblidheni juve mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si i boni kto komente ju pa e dit kush o ajo re? Po sikur te jete motra Blendit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drino, mos ishe gje i interesuar per perdet...se te tregoj une ca te dush ti :devil:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep:
linda_dr.jpg
Leopard Print Shirt
The bold, colorful print of this lightweight mesh top is the perfect match with your favorite blue jeans—or a gorgeous complement to a flowing trouser Wide crew neck. Tunic length.

*Nylon
*Machine washable
*Imported

Summer Flare Denim
The hipster flare features five pockets, a touch of stretch, and faded finish at the thighs. Belt loops, zip fly. Approximate inseam length: 32 inches.

*Cotton/spandex
*Machine washable
*Imported

Free Shipping until April 30th /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
Fillimisht postuar nga DriniS:
Si i boni kto komente ju pa e dit kush o ajo re? Po sikur te jete motra Blendit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drino, mos ishe gje i interesuar per perdet...se te tregoj une ca te dush ti :devil: [/qb]
Nuk merremi me thashetheme neve cunat e mire... (Ej, me ter men, motra apo gf-ja? /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Seriozisht, gocat me xhinse te fusin ne sherr me shoqnin /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Hej bela hej. Keq me xhinse e keq me fun... akoma me keq pa gjo fare.

Po nejse, Drini cun me gusto - ajo ma vrau dhe mu synin. Pike te dobet i kam cupat me floke te shkurtra dhe me qafe seksy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe meqe jemi ke qafa sexy:

Esmaja.jpg
Esmaja

Pu..pu.pu.pu.pu... Perenia esht qefli i modh.

DriniS

Ecejak

[qb] Hej bela hej. Keq me xhinse e keq me fun... akoma me keq pa gjo fare.

Po nejse, Drini cun me gusto - ajo ma vrau dhe mu synin. Pike te dobet i kam cupat me floke te shkurtra dhe me qafe seksy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke ato me floke te shkurtra e me qafe seksy, do vecoja ato pa pucrra /pf/images/graemlins/tongue.gif hehe nejse mo se do jete bo xhind i kuq blendi kur t'shofi keto komentet /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb] Hej bela hej. Keq me xhinse e keq me fun... akoma me keq pa gjo fare.

Po nejse, Drini cun me gusto - ajo ma vrau dhe mu synin. Pike te dobet i kam cupat me floke te shkurtra dhe me qafe seksy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe meqe jemi ke qafa sexy:

Esmaja.jpg
Esmaja

Pu..pu.pu.pu.pu... Perenia esht qefli i modh. [/qb]
pse vetem qafen ka sexy kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

fshijini mas nja 5 minutash se s'i kom kqyr akoma mire e mire /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] fshijini mas nja 5 minutash se s'i kom kqyr akoma mire e mire /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Je tu i zmadhu gjo e? :devil:

personazh

Valoris scriptorum

jo vallaj, me duken per marshallah ashtu siç ja ka dhuru nena natyre ose "babai" mjek /pf/images/graemlins/smile.gif