Albumi (Komente)

eM

Paper Moon
Re: Albumi (Komente)

ceshte kjo pune?

Mos ju duket vetja Victoria Secret Models?
edhe sikur, I guess it ain't no secret anymore! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Po ky po i ben reklame gjoksit te se dashures keshtu.

Gjoksi
Sutjenat i paska nga ato qe ja nxirrkan gjoksin me te madh seç e ka d.m.th. ja gufojne /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ps.mos duhet me i thone te hongsha gjoksin ne k'saj.

I

insane

Guest

Ndoshta "thengsha sutjenat" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] Ndoshta "thengsha sutjenat" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me kollaj do ishte :
Perfect cover baby /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Aman mos shkruni se tregoni vetem sa pak ia keni haberin vajzave!Mos po thoni qe ai sytjen eshte nga ato qe quhen "push up" ose "me mbushje" ?? :eek:

:smash: juve qe komentoni dhe :smash: :smash: atij qe ka postu foton ne AF!

I

insane

Guest

e mo se ska lezet aman...po sikur te isha me nipin une? qe po shihja fotot e antareve?
si do ja shpjegoja nipit se ca jan?
apo doni me mven ne siklet?

PS. skam nip!!!

disku

UNI

Per Su@min:<br />
Tema:Albumi(Komente)
Faji jon asht qe vejn robt foto provokuse? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj ne sja rritem vlerat vec e komentuam
se na u duk foto ndryshe nga te tjerat.

A po harrova ti ke fillu me kerku seriozitet gjithanej :lol: :lol:
(Ps: Xhan xhan aaaa)

insane thuji nipit te ndrroje stacionin ta coj te tirana /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Aman Uni,ifije ma pak i pagdhendun edhe ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Shoket kam mesu me i pranu ashtu siç jane ,me virtytet dhe veset e tyne . /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

I

insane

Guest

sa e dashtun..
ika ne shpi une, se kam edhe msime..boll nejta nshkoll

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Aman mos shkruni se tregoni vetem sa pak ia keni haberin vajzave!Mos po thoni qe ai sytjen eshte nga ato qe quhen "push up" ose "me mbushje" ?? :eek:

[/qb]
Te mos njohesh sutjenin nuk do te thote qe nuk ja ke haberin nga vajzat :smash: , mbase ato me te cilat shoqerohem une preferojne te rrine lisho. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dhe shikoje dhe njehere me vemendje foton,sutjeni nuk eshte me mbushje(se kam perdorur une kete term me duket) por poshte ka nji si pune bordure qe e ben gjoksin e goces te rrije siper d.m.th. e gufon.(hapim ndonji teme tek erosi per sutjenat n.q.s nuk eshte hapur)

Pastaj ketu tek tema e komenteve jemi prandaj dhe do i komentojmëë por po t'na jepet rasti edhe mund ti provojmëë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] Ndoshta "thengsha sutjenat" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo,jo s'ben me i thon ashtu se neser na qit brekt kjo dashnorja e Adrit,dhe kush rri e i thot pastaj:
t'hongsha brekt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

opo ajo macka si rrush qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:i ziu une thoj qe do ndroj nick do e bej maçok /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Ato jane personazhe te serialit vizatimor "South Park" (ne mos gabohem pak ne titullin) Tip si Simpsons.