Albumi (Komente)

moonlight

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Vampir i bukur, paske nxjerre foto tjeter?! /pf/images/graemlins/wink.gif
O burra, kush hidhet i/e pari per me modifiku foton e Djepit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Motren mos ia ngani se te vret! /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

E pra, pa u menduar shume e nxorra ket foto. S'kisha nxjerre ndonje duke u ngerdhesh deri tani. Gjithsesi, duke qene se 95% te montimeve i bej vete, s'ka pse te kem merak. :cool:

Diddy19

Su@mi

Ma ne fund e pashe edhe une foton.Urraaaa!!

Shume te kandshem te dy! Djepi ka ule syte ,demek se asht djale i turpshem !Pffff!S'di kujt den me ia shite kete!?!

Blue,refuzoj te marr pjese ne ankand....shif me sy e plas me zemer i thojne kesaj pune! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Djep

Forumium maestatis

Blue... Hap ankand ti andej, po hap edhe une ketej; e ke te qarte besoj. Prandaj siguroje mire kasaforten edhe gelltite celesin.

bebi

Primus registratum

pse maj, s'te lam me plas na ty /pf/images/graemlins/wink.gif
Djep, pse po ma kursen mundsine me ba pare? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif masandej mu s'don me m'pa kush :goofy:
se mos con kush doren se ja kputa :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Cke me djapin ti Nazho :confused: e kam bajt nga Shqiperia deri ketu una..me lujt me kuklla goca /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe mos ma shaj se :mad:

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ça djep je ti amon....ti je dollap e tu bofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Cke me djapin ti Nazho :confused: e kam bajt nga Shqiperia deri ketu una..me lujt me kuklla goca /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu qe mos ma shaj se :mad: [/qb]
ti pap me emocjono mu. me jep pershtypjen e atyre femrave te dikurshme si ke filmi "Dimri i fundit", qe bojn sakrifica te ktij lloji. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] :wave: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
a t'kam than se ca t'gjen?
l'uomo avvisato, e mezzo salvato
violent-smiley-014.gif

albana

Lara Croft

Kam bere nje fotografi me nje arushe ne Korce po nuk di si te bej, ta nis, te mos e nis :shrug:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ça djep je ti amon....ti je dollap e tu bofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He mer dhe ti, "dollap", pa pike lidhjeje. Nga djep, dollap? Jane dy sende me funksione krejt te ndryshme.

Me sig. ke dash me thone krevat perandori /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
Fillimisht postuar nga ANGEL DEVILED:
[qb] c'behet andej nga albumi more????? [/qb]
a me pe mua e? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku je ti?????me thuaj e te te shoh!!

Diddy19

Su@mi

arbi,kur te te tham "Pule" ti dil nga aty ku je mshef...kur te te tham "Gjel" mos dil!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

"Gjel" , "Gjel" , "Gjel"...

E mban mend??? /pf/images/graemlins/tongue.gif